Ne, klasično smo se mlatili. U Italiji su same pičke od ljudi, strah ih je svega. U Njemačkoj je bilo bolje što se toga tiče, vokal iz Papa Roach je pogao s nama čitav koncert, iako ima smeće od benda on je pozitivno bolestan frajerhorrorfan wrote:Jel bio wall of death na black label
Glazba.
-
FilmTV
- Donnie Darko
-
chupakabra
je, zabranjen je, pocetkom godine je jedan mladic u njemackoj poginuo radeci wall of death, i onda su prozvali mediji lamb of god i srali da su kao oni to uveli i to...
uglavnom, izasao je novi Down, jel ih slusa tko od vas?
odlican album, ali za taj žanr, bubnjevi su pre soft, ali sve u svemu, izvrstan album, anselmo je opet u jebenoj formi!
uglavnom, izasao je novi Down, jel ih slusa tko od vas?
odlican album, ali za taj žanr, bubnjevi su pre soft, ali sve u svemu, izvrstan album, anselmo je opet u jebenoj formi!
- Evil Xander
- elrania
- Donnie Darko
- metallicat
e u osnovnoj sam ja obožavala madonnu, super mi je bio taj album, a sad ga isto godinama nisam poslušala..elrania wrote:uf, ja sam se neki dan dokopala version 2,0 od garbage.. to sam zadnji put slusala u 7. razredu osnovne u bolnici...
i preslusah opet nakon par godina od madonne ray of light ... zavolih jako taj album

- Donnie Darko
- A$H
svuda prvo skroz naprijed,onda na WC-u,onda kod točene pive, onda na Wc-u,onda naprijed kod šanka,onda na biljaru,onda na WC-u,onda na sredini od one pjesme prije Fear of the Dark(znam da sam je pjevao, ali se nemrem sjetit koja je pjesma u pitanju previšeWendigo wrote:di si bio? Aryx i ja smo kod gornjeg šanka stajali.A$H wrote:evo upravo došao iz Boogaloo-a bilo je jebeno............![]()
Edit: mislim da se sjetih da je bio The Trooper u pitanju..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!