Žešće smeće od filma... Atmosfera je ok,al nema priče nikakve... Baš ono zero.... 0/10
Dosadan je do ludila.... Čak sam bacio oko na faking Larin Izbor jer se činilo zanimljivije...
Monster Brawl (2011)
- dragonheart
Re: Monster Brawl (2011)
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- HorrorHR
- Site Admin
0/10? OMFG, slike su izgledale cool, bart za 2/10 u šutu 

- john_constantine
ono, snimano kao reality meč show, samo što je dozlaboga dosadan. Loša iritatna gluma puna deranja i loših dijaloga. Borbe su ipak kao wrestling, pa tko voli takve stvari uz poneke fore. Dosta gore scena, naročito brutalna završnica. Ali jednostavno, cijeli film je vrlo naporan i nezanimljiv. Isplati se tek radi borbi čudovišta koje na kraju nisu ništa posebno niti pretjerano zabavne. 2/5
Michel puši karu.
- Salvador
Potpisujem.john_constantine wrote:ono, snimano kao reality meč show, samo što je dozlaboga dosadan. Loša iritatna gluma puna deranja i loših dijaloga. Borbe su ipak kao wrestling, pa tko voli takve stvari uz poneke fore. Dosta gore scena, naročito brutalna završnica. Ali jednostavno, cijeli film je vrlo naporan i nezanimljiv. Isplati se tek radi borbi čudovišta koje na kraju nisu ništa posebno niti pretjerano zabavne. 2/5
- Horrorist
još jedan potpisjohn_constantine wrote:ono, snimano kao reality meč show, samo što je dozlaboga dosadan. Loša iritatna gluma puna deranja i loših dijaloga. Borbe su ipak kao wrestling, pa tko voli takve stvari uz poneke fore. Dosta gore scena, naročito brutalna završnica. Ali jednostavno, cijeli film je vrlo naporan i nezanimljiv. Isplati se tek radi borbi čudovišta koje na kraju nisu ništa posebno niti pretjerano zabavne. 2/5
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!