Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
ženke, dijelim hrpetinu robe, traperica, neke majice, brojevi su ugl. small, traperice od 26-28 broja (to su small i xsmall) pa ako znate nekoga da mu treba ili si ih same želite, sam vičite. opet čistka ormara..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
ja bi traperice ako može. 
- callac
- elrania
- callac
edit: ima i dosta majica, hlača(koje nisu traperice) naći će se i pokoja haljina... nisam imala živaca otvorit još jedan ormar, za sad sam kroz dva proroštala i mrtva sam, čitav dan se bakćem sa robom, prvo kod sestre, sad doma, peglala sam sveukupno danas pet sati
@elrania, tebi ću ostaviti par većih stvari da si pogledaš, a ostatak ću odnijeti kod mame pa nek ona podjeli curama u selu, ima tamo dost tinejđžerica koje samo čekaju da meni neš dosadi
znači sva roba je ko nova, nošena nešto nikada, a ostalo par puta, to još dok sam kupovala "bez mozga"
Kod sestre sam pronašla jedno pet haljina, dvadesetak majica koje NIKADA nisam obukla jer kad sam ih kupila, njoj su bile baš slatke i ja naravno kažem, evo ti, nosi, i zaboravim na to.. a sad mi ih glupo uzimati jer su praktički postale njene stvari
Srećom zadnjih godinu dana malo drugačije šopingiram.
@elrania, tebi ću ostaviti par većih stvari da si pogledaš, a ostatak ću odnijeti kod mame pa nek ona podjeli curama u selu, ima tamo dost tinejđžerica koje samo čekaju da meni neš dosadi
Kod sestre sam pronašla jedno pet haljina, dvadesetak majica koje NIKADA nisam obukla jer kad sam ih kupila, njoj su bile baš slatke i ja naravno kažem, evo ti, nosi, i zaboravim na to.. a sad mi ih glupo uzimati jer su praktički postale njene stvari
Srećom zadnjih godinu dana malo drugačije šopingiram.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- alecto
uuu ja se još tu i tam mogu potrpat u small
i ja danas imala čistku ormara, pobacala sam dvije vreće obleke (iznošene do maksimuma, a i nešto ultra staro šta ne mogu ni poklonit).
i ja danas imala čistku ormara, pobacala sam dvije vreće obleke (iznošene do maksimuma, a i nešto ultra staro šta ne mogu ni poklonit).
we are such stuff as dreams are made on
- callac
@alecto, onda bi ti stala u sve traperice jer imaju malo elastina neke. a i u majice jer činiš mi se sitnija čak od mene u gornjem dijelu tijela (mislim na ramena da se krivo ne shvatimo
)
a i sama sam bacila dvije vreće nenosivih stvari i jednu šaljem mami da nose za po doma, mojih i vladinih majica, nekih sportskih)
a i sama sam bacila dvije vreće nenosivih stvari i jednu šaljem mami da nose za po doma, mojih i vladinih majica, nekih sportskih)
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
e, a kakve su ti haljine ostale? 
od majica su mi pamučni S-ovi ok, pa ak ima kaj neutralno...
od majica su mi pamučni S-ovi ok, pa ak ima kaj neutralno...
SpoilerShow
osjećam se ko cigan 
- alecto
uf, u traperice nikako, al ak imaš tshirtova s natpisom, tu sam
(nikad nisam voljela majice kratkih rukava s natpisima, al u zadnje vrijeme me lupilo i sam to nosim
)
- callac
ma ima svega, ajd jedan dan se dogovorite pa dođete fino na kavu i nosite što vam se sviđa
SpoilerShow
elri, ja obožavam tuđu robu dobiti, čak više nego kupiti
tak da, samo daj!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
kaj se mene tiče, mogo bi onda neki vikend tam za 2 tjedna, tj. onaj 28. kak sam spominjala 
- alecto
- elrania
- alecto
mene nema u subotu u zg, moram zubaru u ivanec..
ajd dogovorit ćemo se točno
wee, tenkju callac
i lol, el, tebe nisam bome vidla već podosta dugo
ajd dogovorit ćemo se točno
wee, tenkju callac
i lol, el, tebe nisam bome vidla već podosta dugo
- callac
što se mene tiče, može, stvari su u vrećama i sam ih strpam gore u ormar tak da ih neću nositi mami do tada.
do tada se još sve dogovorimo
do tada se još sve dogovorimo
If one of them is dead.
If one of them is dead.