Kupio samo jer je riječ o odličnom filmu, ali tek poslije mi je Dragonheart objasnio da to imam produženo izdanje od 12 minuta. Hell yeah.
Ma sram me zato što sam valjda jedan od rijetkih koji nije pogledao ovaj mučni film. Baš da vidim već jednom te stalno spominjane brutalne scene, pa da vidim da li su doista uznemirujuće nakon svih brutalnosti koje sam odgledalo.
Dvostruko izdanje s dodatnim scenama i zanimljivim dodacima.
Naletio na taj film, pa da kupim tako da ga već jedanput pogledam. Ipak je to klasik.
James Dean.

Ma imam sva tri njegova filma na VHS - u, ali s obzirom da više nemam video player u sobi, nikako da pogledam. A bio bi lud da ne kupim dvostruko specijalno izdanje. Ipak jedan od filmova koje baš stvarno želim pogledati, kao i Buntovnik bez razloga.
Je da sam ga već gledao, ali zaželio sam se opet tog remek djela s skromnim dodacima. Vrhunsko ostvarenje.
I našao ipak Spiderman 3 u blueray za 100 kn, ali na kraju sam odustao od njega. Volio bi ga imati u kolekciji, ali treći nastavak mi je stvarno loše sjeo, da ne zaslužuje da mi bude prvi blueray dvd koji kupim... možda nekomg drugom prilikom.
I počastio se šalicom s Chuck Norrisom s ovom slikom. Fuck yeah.
Michel puši karu.