Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 22 Sep 2007, 19:36

Twilight Zone : The 16mm Shrine - bezveze

Unreal

Post by Unreal » 22 Sep 2007, 22:01

Vampires 2: Los Muertos-ph priča je gotovo istao kao i prvi film ,no ipak me po malo drukćijem scenariju i nedostatku western ugođaj i humora film me nije pretjerano podsjetio na orginal. Tommy Lee Wallace nije loš redatelj i čini vrlo dobar posao sa malim budgetom ,ali je dosta slab scenarist (samo se sjetite glupe priče u Halloweenu 3 i u Fright nighta 2 je napisao vrlo sličnu priču kao i u orginalu ,no tu nije samo on pisao scenarij) i zamjerku imam na njegov scenarij koje je u trenutcima klimav. No film mi je barem bio zabavan. Ima tu dosta pristojne akcije i dosta krvi :D , jedino da je budget bio veći pa bi neke stvari sigurno bolje ispale. Jon Bon Jovi je bio ok ,nije nimalo dobar kao James Woods ,ali to je bilo za oćekivati.
Ajde film se da pogledati , ali pogledaš jednom i nakon tjedan dana zaboraviš na njega.
Ocjena 3/5

Boby

Post by Boby » 23 Sep 2007, 11:20

Pogledao "Hills Have Eyes 2". Razočaranje. Piše uncut version, da mi je znati kaj su imali za izrezati. A priča je već tisuću puta prije viđena. Šteta

Vorador

Post by Vorador » 23 Sep 2007, 17:40

Maniac - nije neki. Glumci su tragikomični :lol: , priča je bezveze, jedino što valja je solidan soundtrack i par scareova.

Freddy

Post by Freddy » 23 Sep 2007, 20:07

The Crow-odličan film i atmosfera....meni jedan od boljih serijala...ma da je jedinica najbolja-8.5-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Aryx

Post by Aryx » 24 Sep 2007, 00:00

troll 2
Rotld 3
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Betmen

Post by Betmen » 24 Sep 2007, 08:22

in the mouth of madness :) zanimljiv film

dilan dog

Post by dilan dog » 25 Sep 2007, 17:45

zadnja dva horora koje sam gledao bila su The hills have eyes 2 i Turistas.
The hills have eyes 2 je totalno u banani...ona ekipa mutiranih manijaka preselila se iz one vukojebine od svog sela iz prvog dijela u neke spilje koje se nalaze u planinama gdje su izgradili nastambe...par glupih stvari u filmu:
1. marinci koji su u novi meksiko pristigli s opremom za znanstvenike koji su tamo radili ( i bili pobijeni) nađe jednoga od znanstvenika u poljskom WC-U uronjenog u govna, koji poživi taman toliko da im kaže kako će najebati...
2. poručnik marinaca, nakon što ga bace sa litice početkom filma, pojavi nakon pola filma da bi priopćio ostatku pridošlih marinaca da će najebati (već drugi), nakon čega si ispali mozak u glavu u kojoj mu fali jedno oko...kao da to nije mogao napraviti odmah....
3. onda scena kada mutant guzi jadnu marinku radi rasplodnje.....užas.
U cijelom filmu apsolutno mi se nije ništa svidjelo - fotografija nikakva (ok ipak je pustara), marinci traljavi, svi mutanti grdosije, a sve vojnikinje manekenke (one su jedino po izgledu svijetla točka filma)
Turistas - nakon gledanja filma koji me neodoljivo podsjeća na Hostel (sve laganini pa obrat) dobio sam volju da ponovo gledam Žal (sa leom kaprićozom) i Big Blue (ono o ronjenju) pa da slijedeće ljeto zapalim na Zrče - jer bolji dio filma odnosi se na predivnu plaži, rakijanje na predivnoj plaži i polugole žene, dok su dijelovi koji bi trebali biti strašniji totalna pušiona...

jigsaw

Post by jigsaw » 25 Sep 2007, 19:49

Odgledao po peti put:

Friday the 13th part 3: solidan nastavak, koji je temeljitelj Friday the 13th serijala jer Jason prvi put oblači hokejašku masku. :wink:

Friday the 13th part 4: slab nastavak, u kojem prvih 35 min filma se ne pojavljuje uopće Jason.Ubojstva su mlaka, već viđena, samo je kraj zanimljiv.

Unreal

Post by Unreal » 25 Sep 2007, 21:11

jigsaw wrote: Friday the 13th part 4: slab nastavak, u kojem prvih 35 min filma se ne pojavljuje uopće Jason.Ubojstva su mlaka, već viđena, samo je kraj zanimljiv.
Ne slažem se , po meni je malo bolji od dvojke i trojke
Jason se pojavljuje u prvih 35 minuta samo ga ne prikazuj na ekran kaj i to mi nije pretjerano smetalo. A ubojstva makar nisu spektakularna i dalje su krvava i zabavna,najače mi je ubojstvo dok liku odreže glavu pilom. A kraj je i najbolji dio filma, jaka m je scena dok Jason klizi niz mačetu. No najača scena je Crispin Gloverov ples. :lol:

dark_driving

Post by dark_driving » 25 Sep 2007, 21:41

upravo sam na cetvrtom (od sedam) dijelu tomie serijala i jebote koja dosada!!! na netu su ga nahvalili a ja nikak da ga sazvacem, svaki film gledam na tri puta jer svakih pol sata mi paznja popusti od dosade pa odem skuhat kavu ili otvorit novog pivkana ... nekak sam progurao kroz tomie, tomie: another face i tomie: replay, sad sam na tomie re-birth ... u biti sam krenuo gledati serijal jer sam prije pogledao tomie: beginning i bio mi je ok, glumica iz tog dijela mi je jedna od zgodnjijih azijatkinja

jigsaw

Post by jigsaw » 25 Sep 2007, 21:58

Unreal wrote:
jigsaw wrote: Friday the 13th part 4: slab nastavak, u kojem prvih 35 min filma se ne pojavljuje uopće Jason.Ubojstva su mlaka, već viđena, samo je kraj zanimljiv.
Jason se pojavljuje u prvih 35 minuta samo ga ne prikazuj na ekran kaj i to mi nije pretjerano smetalo. A ubojstva makar nisu spektakularna i dalje su krvava i zabavna,najače mi je ubojstvo dok liku odreže glavu pilom. A kraj je i najbolji dio filma, jaka m je scena dok Jason klizi niz mačetu. No najača scena je Crispin Gloverov ples. :lol:
Dobro, svatko ima svoje mišljenje...meni ovaj dio nije sjeo... :lol:

Unreal

Post by Unreal » 25 Sep 2007, 22:07

jigsaw wrote:
Unreal wrote:
Dobro, svatko ima svoje mišljenje...meni ovaj dio nije sjeo... :lol:
Pa aleluja da svako ima svoje mišljenje, bilo bi dosadno kada bi se oko svakog film isto slagali :wink:

Betmen

Post by Betmen » 26 Sep 2007, 15:41

1408 u chek in, you dont chek out :) PRE JEBEN FILM! :)

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Sep 2007, 17:42

Betmen wrote:1408 u chek in, you dont chek out :) PRE JEBEN FILM! :)
potpisujem
I may be an idiot, but i am no fool.

Post Reply