Danas s djevojkom posjetio kineski restoran u Varaždinu. Ugodan interijer, simpatičan i uslužan konobar koji sve objasni, vlasnica restorana koji se upozna s gostima. Moja cura je naručila za predjelo hrskavo prženu proljetnu roladu (meso i povrće - fina kombinacija), za glavno jelo piletina u slatko - kiselom umaku (baš izvrsna kombinacija, i ukusni komadi pohane piletine) i za desert Pohani sladoled. Božanstveno. Toplo izvana i jako ukusno, a iznutra mrzli sladoled.
A ja za predjelo čips od jastoga zajedno s slatkim umakom od rajčice. Fino i hrskavo, naročito kako se čuje da čips pucketa dok ga uroniš u umak. :XD Za glavno jelo hrskavo pohanu piletinu u umaku od naranče (komadići naranče, korice i paprike), jako slatko kako je i konobar rekao, pa sam se brzo zasitio. Ali isto ukusno, mogao bi se naviknuti na takve kombinacije. I naravno, za desert također pohani sladoled.
Ma savršeni zajednički provod + ostalo je dosta specijaliteta za probati idući put. Pileći ražnjići u kikiriki umaku.
P.S.
Ona je naručila vino od šljive, vrlo slatko i toplo. A ja rakiju od riže, da bar jedanput kuštam sake koji stalno gledam u samurajskim filmovima. :XD
Sada Final destination 4 + motorhead: kiss of death.
P.S.
Ma ipak nisam naručio pečeni wan - tan, budem drugom prilikom.

Michel puši karu.