uvijekAlastorus wrote:Jesi za pivu?
Što mi je maknulo smješak danas?
- Jane Doe
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
eh, porezao se na staklo koje se raspalo. Krvarenje je prestalo, ali nisam siguran da li to treba šivati ili ne. Ne usudim se niti micati prste jer osjećam kako se rana otvara.
Michel puši karu.
- Jane Doe
cons, pa kolko je to duboko da bi trebalo sašit??
Last edited by Jane Doe on 12 Dec 2011, 15:49, edited 1 time in total.

- Decadentor
ja sam protiv sivanja ukoliko je krvarenje stalo...john_constantine wrote:eh, porezao se na staklo koje se raspalo. Krvarenje je prestalo, ali nisam siguran da li to treba šivati ili ne. Ne usudim se niti micati prste jer osjećam kako se rana otvara.

- Asfodel
SpoilerShow
Ne pomaže, sunčeko, ne pomažeAkasha wrote:Labello mait, labelloAsfodel wrote:Činjenica da UVIJEK zaboravim kako mi crno vino sjebe usne (ugravira s u one crte po njima i nikako da spadne par sati) i onda dođem doma i vidim kakva sam bila među ljudima![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
ma dosta, ali mislim da će zacijeliti. Nije toliko velika rana, samo je obilno krvarila. Sada sam si vezao dva prsta jer je na problematičnom mjestu, pa kada raširim prste, onda je užasan osjećaj + ponovna krvarenja.Jane Doe wrote:cons, pa kolko je to duboko da bi trebalo sašit??
eh, malo se prestrašio, pa mi svaka rana izgleda gadno. I to kaže lik koji se samoozljeđivao.
Michel puši karu.
- Jane Doe
ja samo znam da će sada PS3 patit najvišejohn_constantine wrote:ma dosta, ali mislim da će zacijeliti. Nije toliko velika rana, samo je obilno krvarila. Sada sam si vezao dva prsta jer je na problematičnom mjestu, pa kada raširim prste, onda je užasan osjećaj + ponovna krvarenja.Jane Doe wrote:cons, pa kolko je to duboko da bi trebalo sašit??
eh, malo se prestrašio, pa mi svaka rana izgleda gadno. I to kaže lik koji se samoozljeđivao.![]()

- john_constantine
mislim da neće. Lijeva ruka je sređena, a palac čitav, pa mogu koristiti palicu.Jane Doe wrote:ja samo znam da će sada PS3 patit najvišejohn_constantine wrote:ma dosta, ali mislim da će zacijeliti. Nije toliko velika rana, samo je obilno krvarila. Sada sam si vezao dva prsta jer je na problematičnom mjestu, pa kada raširim prste, onda je užasan osjećaj + ponovna krvarenja.Jane Doe wrote:cons, pa kolko je to duboko da bi trebalo sašit??
eh, malo se prestrašio, pa mi svaka rana izgleda gadno. I to kaže lik koji se samoozljeđivao.![]()
Michel puši karu.
- Akasha
@Asfodel
A jbg.....
...meni to stalno pomaže. Ali zato jer ga mažem svakih 15 min
On topic: Naznake bolesti maknule i onaj mali tračak koji bi se mogao nazvat osmjeh. More like forced grin.
A jbg.....
On topic: Naznake bolesti maknule i onaj mali tračak koji bi se mogao nazvat osmjeh. More like forced grin.
Get up, come on get down with the sickness
Mandess is the gift, that has been given to me
Mandess is the gift, that has been given to me
- jigsaw
Kiša što upravo pada otvara mi mogućnost neodlaženja nigdje ujutro 
- Jane Doe
- alecto
mama mi je provela noć u bolnici jer su mislili da je infarkt. nije bio infarkt, al me dotuklo, valjda ne percipiram bližnje kao podložne takvim mogućnostima..
we are such stuff as dreams are made on
- jigsaw
Samo hrabro i glavu gore, jedino na taj način ćeš si olakšati strepnju.
- Josef K
Previše toga.
- callac
alecto wrote:mama mi je provela noć u bolnici jer su mislili da je infarkt. nije bio infarkt, al me dotuklo, valjda ne percipiram bližnje kao podložne takvim mogućnostima..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.