I used to care about politics in my country... then i took an arrow in the kneeZadro wrote:Kak su svi nabrijani na izbore![]()
<Skyrim intern joke>
I used to care about politics in my country... then i took an arrow in the kneeZadro wrote:Kak su svi nabrijani na izbore![]()
šeksjohn_constantine wrote:kome kažeš? Ja jedva čekam kupiti sutra novine da vidim naslov, i izraze lica HDZ - ovaca i njihove komentare. Biti će zabavno.Zadro wrote:Kak su svi nabrijani na izbore![]()

mača??elrania wrote:razgovor sa starom o kupovanju mača. totalno krivo vrijeme za spomenut to; hdz joj gubi i sad je ekstra živčana i ne može pojmiti zašto joj kćer ne ide na fitness ko sve normalne djevojke
sandi wrote:mača??elrania wrote:razgovor sa starom o kupovanju mača. totalno krivo vrijeme za spomenut to; hdz joj gubi i sad je ekstra živčana i ne može pojmiti zašto joj kćer ne ide na fitness ko sve normalne djevojke
Totalno taj rad.Zadro wrote:Ašove moram te citirat; To je taj rad.
SpoilerShow
elrania wrote:razgovor sa starom o kupovanju mača. totalno krivo vrijeme za spomenut to; hdz joj gubi i sad je ekstra živčana i ne može pojmiti zašto joj kćer ne ide na fitness ko sve normalne djevojke
Kolko košta to čudo od mača?elrania wrote:razgovor sa starom o kupovanju mača. totalno krivo vrijeme za spomenut to; hdz joj gubi i sad je ekstra živčana i ne može pojmiti zašto joj kćer ne ide na fitness ko sve normalne djevojke
john_constantine wrote:lol, brutalno ovo danas...
he, imao sam u kutiji s uspomenama ženske gaćice koje su tako jako mirisale po parfemu da su mi dopizdile. I dao sam ga frendu s posla neka se zabavlja time. A već drugi dan mu je netko na poslu, iz ladice ukrao te gaćice.
Ne kužim te japance i njihov fetiš prema gaćicama... toliko da postoje čak i automati za gaćice od srednjoškolki do poslovnih žena.