zasada jedno 40h gameplay-a; s tim da imam i sve DLCe za tu igru;i prjeđoh 3/5 tih dlca.DeadDispatcher90 wrote:Pa koliko već igraš Fallout 3?
Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
I may be an idiot, but i am no fool.
- Wendigo
ja ponovo igram icewind dale 2, pošto ga pri prvom igranju, prije 5-6 godina nisam mogao završiti zbog glupog buga pri samom kraju igre. 
ekipa: male drow rogue, male half orc barbarian, female wild elf monk, male aasimar cleric, female human druid, male tiefling mage.
barbarian radi krajnje bezobraznu štetu sa sa enrage-om i dvije sjekire, a i monk je čudo živo.
ah, koja nostalgija i uživancija. ti black isleovi RPG-ovi tipa baldur´s gate, icewind dale i planescape: torment su mi najbolje i najdraže igre za PC.
šteta što više nema toga.
ekipa: male drow rogue, male half orc barbarian, female wild elf monk, male aasimar cleric, female human druid, male tiefling mage.
barbarian radi krajnje bezobraznu štetu sa sa enrage-om i dvije sjekire, a i monk je čudo živo.
ah, koja nostalgija i uživancija. ti black isleovi RPG-ovi tipa baldur´s gate, icewind dale i planescape: torment su mi najbolje i najdraže igre za PC.
- Aryx
best game everWendigo wrote:ja ponovo igram icewind dale 2, pošto ga pri prvom igranju, prije 5-6 godina nisam mogao završiti zbog glupog buga pri samom kraju igre.
ah, koja nostalgija i uživancija. ti black isleovi RPG-ovi tipa baldur´s gate, icewind dale i planescape: torment su mi najbolje i najdraže igre za PC.šteta što više nema toga.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
olio
prešo Uncharted 3
ma bez riječi
ma bez riječi
- DeadDispatcher90
Evo ja igram Skyrim već koji dan... Odlična stvar, kao i svaki ES. Sjajna grafika, atmosfera, a čak su i borbe nekako bolje napravljene.
Revenge solves everything
- maddjuro
FALLOUT 3- odlična igra s dosta referenci na razne filmove i serije. Sumnjam da treba previše pisati o ovoj igri. Dobra priča s hrpom sidequestova. Veliki plus u ovoj igri mi je što možete raditi što god hoćete i ubijati koga god hoćete, naravno to će se kasnije odraziti na igru i karmu. Odigrah i 3 od 4 DLCa za ovu igru, dlci su generalno ok; ali ovaj jedan je malo "bezveze" jer promjeni kraj igre u smislu da pa cu ga završiti jednoga dana.
Sada se bacam na drk souls ili skyrim; vjerojtnije na dark sould jer sam čuo da kada se taj skyrim igra na XboXu ako se instalira igra na HArd onda ima problema s texturama, a to neću moći rješiti parchevima jer se nemrem spajat na net; a ionako u skoro dobivam novi komp, pa cu igrati elder scrolls igru kako spada; na PC-u
Što znači da ce me u dark souls igri rape-at svako malo jer je igra bez milosti
SpoilerShow
na kraju ne poginete da bi spasili svijet nego budete bačeni u komu pa oživite i dalje možete raditi misije u tom DLCu ili rješvaati ono što još niste rješili; menis e taj DLC nije rado riješavati;
Sada se bacam na drk souls ili skyrim; vjerojtnije na dark sould jer sam čuo da kada se taj skyrim igra na XboXu ako se instalira igra na HArd onda ima problema s texturama, a to neću moći rješiti parchevima jer se nemrem spajat na net; a ionako u skoro dobivam novi komp, pa cu igrati elder scrolls igru kako spada; na PC-u
Što znači da ce me u dark souls igri rape-at svako malo jer je igra bez milosti
- maddjuro
sinoć započeh dark souls i nakon jedno 3 sata igre jedva da sam "načeo" prvu razinu. Zašto; zato što je igra F***ing teška; ali ne zbog neigrivosti i kontrola, nego naprosto je tako napravljena, a da nam još više dodaju soli u ranu, nemožete birati razinu težine. Kontrole su dobre, dok što se tiče borbi, morate malo vremena na njih potrošiti jer morate se braniti i napadati, što vam troši nemalo izdržljivosti, a i energija vam brzo se potroši kada vas udare, s time da kada se branite, morate biti usmjereni prema liku koji vas napada. Još jedan "okret noža" je i to što kada dođete na mjesto di možete sejvat, obnovit energiju i LVlat se, svi će vam neprijatelji koje ste pobili opet oživiti. A ako vas ubiju svi neutrošeni "soul point"ovi (čitaj EXP) ce biti izgubljeni, osim ako ne dođete do mejsta di ste poginuli i pokupite ih, što naravno znači opet ubiti sve neprijatelje do toga mjesta. Grindat nije preteško ali nema pretjerane koristi od toga ako srljate u borbe. Vizoalno je super, i nastojati ću još neko vrijeme ovo igrati; ali je igra tipa one stare NES igre; koje nisu praštale greške
- Aryx
igra je faking predobra, imam nekih 70 sati gameplaya, i ostlo mi jos zadja 2 bossa za zabitimaddjuro wrote:sinoć započeh dark souls i nakon jedno 3 sata igre jedva da sam "načeo" prvu razinu. Zašto; zato što je igra F***ing teška; ali ne zbog neigrivosti i kontrola, nego naprosto je tako napravljena, a da nam još više dodaju soli u ranu, nemožete birati razinu težine. Kontrole su dobre, dok što se tiče borbi, morate malo vremena na njih potrošiti jer morate se braniti i napadati, što vam troši nemalo izdržljivosti, a i energija vam brzo se potroši kada vas udare, s time da kada se branite, morate biti usmjereni prema liku koji vas napada. Još jedan "okret noža" je i to što kada dođete na mjesto di možete sejvat, obnovit energiju i LVlat se, svi će vam neprijatelji koje ste pobili opet oživiti. A ako vas ubiju svi neutrošeni "soul point"ovi (čitaj EXP) ce biti izgubljeni, osim ako ne dođete do mejsta di ste poginuli i pokupite ih, što naravno znači opet ubiti sve neprijatelje do toga mjesta. Grindat nije preteško ali nema pretjerane koristi od toga ako srljate u borbe. Vizoalno je super, i nastojati ću još neko vrijeme ovo igrati; ali je igra tipa one stare NES igre; koje nisu praštale greške
Jebes skyrim
- maddjuro
Aryx wrote:igra je faking predobra, imam nekih 70 sati gameplaya, i ostlo mi jos zadja 2 bossa za zabitimaddjuro wrote:sinoć započeh dark souls i nakon jedno 3 sata igre jedva da sam "načeo" prvu razinu. Zašto; zato što je igra F***ing teška; ali ne zbog neigrivosti i kontrola, nego naprosto je tako napravljena, a da nam još više dodaju soli u ranu, nemožete birati razinu težine. Kontrole su dobre, dok što se tiče borbi, morate malo vremena na njih potrošiti jer morate se braniti i napadati, što vam troši nemalo izdržljivosti, a i energija vam brzo se potroši kada vas udare, s time da kada se branite, morate biti usmjereni prema liku koji vas napada. Još jedan "okret noža" je i to što kada dođete na mjesto di možete sejvat, obnovit energiju i LVlat se, svi će vam neprijatelji koje ste pobili opet oživiti. A ako vas ubiju svi neutrošeni "soul point"ovi (čitaj EXP) ce biti izgubljeni, osim ako ne dođete do mejsta di ste poginuli i pokupite ih, što naravno znači opet ubiti sve neprijatelje do toga mjesta. Grindat nije preteško ali nema pretjerane koristi od toga ako srljate u borbe. Vizoalno je super, i nastojati ću još neko vrijeme ovo igrati; ali je igra tipa one stare NES igre; koje nisu praštale greškelevel 90 sam negdje, sistem fightanja je prejeben, mobovi su odlicni, cak ni s onim najosnovnijima nema zajebancije jer te lagano mogu zabiti
. levelanje je super napravljeno, od bilo koje klase mozes napraviti kakvog god lika zelis. Djuro nemoj odustati jer ovako dobre igre se vise ne rade !!!!
javljaj dojmove. i btw. ja sam na pocetku igre sve krive puteve izabrao, prvo otisao u katakombe, drugo otisao dole do onih duhova koje ne mozes zabiti osim ako nisi cursan, i tek onda otisao gore u underburg
i da zaboravio reci da sam na 2 bossu Gargoyliju proveo 4 sata lol. isao s preslabim oruzjm i nikako ga nisam mogao zabiti. cim uzeo two hand halbred + lightening pao iz prve
Jebes skyrim
zasad nemam namjeru oustat; ja zasad koljem s onim predobrim drake sword mačem koji dobiješ kad u undead burgu onome zmaju s streicama otkineš rep; daj mi sam reci kako mogu dobiti spelove; to još nisam uspio skužiti; igram s knigtom; znam da se tam na početku mogu kupiti neki jefrini spelovi ili što god da su; ali to mislim da kada potrošiš je to to i da ih opet moraš kupit
- Aryx
jeboga djuro, kaj si uzeo taj drake sword... to je easy game thenmaddjuro wrote:Aryx wrote:igra je faking predobra, imam nekih 70 sati gameplaya, i ostlo mi jos zadja 2 bossa za zabitimaddjuro wrote:sinoć započeh dark souls i nakon jedno 3 sata igre jedva da sam "načeo" prvu razinu. Zašto; zato što je igra F***ing teška; ali ne zbog neigrivosti i kontrola, nego naprosto je tako napravljena, a da nam još više dodaju soli u ranu, nemožete birati razinu težine. Kontrole su dobre, dok što se tiče borbi, morate malo vremena na njih potrošiti jer morate se braniti i napadati, što vam troši nemalo izdržljivosti, a i energija vam brzo se potroši kada vas udare, s time da kada se branite, morate biti usmjereni prema liku koji vas napada. Još jedan "okret noža" je i to što kada dođete na mjesto di možete sejvat, obnovit energiju i LVlat se, svi će vam neprijatelji koje ste pobili opet oživiti. A ako vas ubiju svi neutrošeni "soul point"ovi (čitaj EXP) ce biti izgubljeni, osim ako ne dođete do mejsta di ste poginuli i pokupite ih, što naravno znači opet ubiti sve neprijatelje do toga mjesta. Grindat nije preteško ali nema pretjerane koristi od toga ako srljate u borbe. Vizoalno je super, i nastojati ću još neko vrijeme ovo igrati; ali je igra tipa one stare NES igre; koje nisu praštale greškelevel 90 sam negdje, sistem fightanja je prejeben, mobovi su odlicni, cak ni s onim najosnovnijima nema zajebancije jer te lagano mogu zabiti
. levelanje je super napravljeno, od bilo koje klase mozes napraviti kakvog god lika zelis. Djuro nemoj odustati jer ovako dobre igre se vise ne rade !!!!
javljaj dojmove. i btw. ja sam na pocetku igre sve krive puteve izabrao, prvo otisao u katakombe, drugo otisao dole do onih duhova koje ne mozes zabiti osim ako nisi cursan, i tek onda otisao gore u underburg
i da zaboravio reci da sam na 2 bossu Gargoyliju proveo 4 sata lol. isao s preslabim oruzjm i nikako ga nisam mogao zabiti. cim uzeo two hand halbred + lightening pao iz prve
Jebes skyrim
zasad nemam namjeru oustat; ja zasad koljem s onim predobrim drake sword mačem koji dobiješ kad u undead burgu onome zmaju s streicama otkineš rep; daj mi sam reci kako mogu dobiti spelove; to još nisam uspio skužiti; igram s knigtom; znam da se tam na početku mogu kupiti neki jefrini spelovi ili što god da su; ali to mislim da kada potrošiš je to to i da ih opet moraš kupit
- maddjuro
kome to mogu platiti, ja sam slučajno ubio onoga merchanta u undead burgu, i sad neznam kako ga oživiti; jedine spelove koje ja kod tog lika mogu kupiti su heal, seek, i ono da se teleportitam kod bonefirea; nikakve magiej koje nanose štetu; moram li možda povećati inteligence i faith da bi opće mogao dobiti opciju da to kupim ili...?
- Aryx
ne... imas par pyromancer npceva koje ces dobiti kroz igru... takodjer tako i za dmg spellove, odluci se da li zelis biti warrior ili vise mage typemaddjuro wrote:kome to mogu platiti, ja sam slučajno ubio onoga merchanta u undead burgu, i sad neznam kako ga oživiti; jedine spelove koje ja kod tog lika mogu kupiti su heal, seek, i ono da se teleportitam kod bonefirea; nikakve magiej koje nanose štetu; moram li možda povećati inteligence i faith da bi opće mogao dobiti opciju da to kupim ili...?
- maddjuro
wariro cu bit, sad sam bio cursan 2 puta, pa mi je energija spala na 25%, pa moram naći vendora koji prodaje uncurse, misli da onaj lik u tornju di je ono prvo zvono to prodaje
- john_constantine
završio COD 3, ma megaspektakl na kojem i Michael Bay može pozavidjeti. Adrenalinska akcija u prvoj minuti, od početka do kraja s stvarno nekoliko epskih scena kao rušenje Eiffelovog tornja. Akcija je dobra s zanimljivom radnjom i dostojan kraj trilogije. Ali problem je što je dosta stvari klišejizirano, kao dokrajčivanje glavnog negativca i većina fora koju smo vidjeli u prošlim nastavcima. Pa su ih ovdje samo ubacivali. Naravno da je prenapuhana cijena od 400 kn, a svaka nova igra za pc košta 300 kn. Multiplayer me ne interesira, pa nije neka šteta...
I dok se zabavljam opet uz sedmi nastavak, koji je najslabiji u serijalu, i presurov, igram opet darksiders i sonic generations. Kao ljubitelj sonica na segi, odlično se zabavljam uz ovaj nastavak. Zabavna priča, dvije vrste sonica, a s njima i dva načina igranja. I spektakularne borbe protiv bossova. I izazovi koji više služe za nagrade, ali neka, dosta su zabavni za igranje. Još da nađem negdje na hreliču original za segu Sonic and Knucles, to jedino nisam igrao od Sonica.
I dok se zabavljam opet uz sedmi nastavak, koji je najslabiji u serijalu, i presurov, igram opet darksiders i sonic generations. Kao ljubitelj sonica na segi, odlično se zabavljam uz ovaj nastavak. Zabavna priča, dvije vrste sonica, a s njima i dva načina igranja. I spektakularne borbe protiv bossova. I izazovi koji više služe za nagrade, ali neka, dosta su zabavni za igranje. Još da nađem negdje na hreliču original za segu Sonic and Knucles, to jedino nisam igrao od Sonica.
Michel puši karu.
- maddjuro
Konačno sam uspio pozvoniti s oba zvona ; ali sad sam igrom slučaja otkrio jedan "previd" programera, koji će mi UVELIKE olakšati lvlanje; nije da je neki bug, nego jedna sitnica koja vao omogućava extra rzo skupljanej soula, te tako brzo lvlanje, bez grindanja; nadam se samo da cu e uspiti oduprjeti korištenju toga, previše