Katastrofa.
Ako 5 ne bude slična prvim 3 sezonama... negledam..
Kako ubiti jedinu dobru seriju o Vampirama, prikazano u 4 sezoni, upleti vještice sa vampirima
Dobro nije izključivo zbog vještica, no općenito 4 sezona mi je bila jako dosadna i totalno općenito ne u skladu sa ostalim 3.callac wrote:Ako ćemo o vampirskim serijama u posljednje vrijeme,nema niti jedne koja nije uplela još bar dvije_tri nadnaravne pojave uključujući i vještice,meni to nije pokvarilO Tb ,dapače,zanimljivija mi je nego prethodne dvije sezone

Gle volim i ja vještice no ipak, meni osobno, vještice i vampiri mi se nikako mješaju.metallicat wrote:neznam, meni je to presavšeno, toliko nadnaravnog u jednom, a opet kvalitetnog (3s izuzetak). + obožavam vještice, a zbilja se one prave rijetko pojavljuju.
Možda u tvojim snovima, no u realnost moju nikakometallicat wrote:miješaju, miješaju![]()
![]()
![]()

hmmm to ide zajedno tako da je to meni za očekivati..metallicat wrote:meni previše ljubavi, za moj ukus. mislim izričito na onu bljutavu romantiku, u toj mi je baš bilo previše. znam da ima u svim, ali uspijevaju dozirat. 4 mi je odlična baš zbog vještaca, tog rata i svih novih stvarčica![]()
vampiri i sex idu zajednovampirica wrote:slažem se sa copycat
vampiri i "ljubav" idu zajedno bez toga nije to to

Decadentor wrote:vampiri i sex idu zajednovampirica wrote:slažem se sa copycat
vampiri i "ljubav" idu zajedno bez toga nije to tovampiri i ljubav = twajlajt
Scarface wrote:Ma ide i ljubav s vampirima, al ona prava, zrela, istinska ljubav, a ne ljigavo komercijalno smeće koje se provlači kroz taj sramotan Twilight serijal i milijun njegovih kopija. Dracula je gotička ljubavna tragedija prije svega, onda tek horror.