Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
Warhammer 40K: Space marine - da, repetitivna akcijska igra s jednoličnim lokacijama i linearnom putanjom - malo hodanja, malo borbe, malo hodanja, malo podrške za strane, malo hodanja, malo akcije, malo hodanja i tako dalje. A liftovi su svi isti. No, usprkos tome, ima i više nego dosta različitih oružja, bilo melee ili vatrenih oružja, s potrebnim taktiziranjem u određenim borbama. A Thunder hammer je nešto opako, samo je problem što se drži rukama, pa je ograničena uporaba oružja. Neprijatelja nema previše, ali svaki se razlikuju. Chaos marines su i najteži protivnici u igri. Priča je zanimljiva i solidna, s dva boss fight - a, od kojih je završni odličan. Dobra akcija, igrivost i Warhammer 40K franšiza, nadam se nastavku.
Michel puši karu.
- john_constantine
God of war: chains of olympus - prvi od HD psp verzije napravljenu za ps3. Radnja nije pretjerano zanimljiva, akcija solidna, s novim neprijateljima i nekoliko dobrih bossova. Kao kraća verzija za ps2. Jedino što sam si stavio na normal težini, pa sam na dosta dijelova gubio živce.
GoW: Ghost of Sparta - e ovo je već najbolji nastavak. Duži s zanimljivom pričom o Kratosovom potrazi za bratom. Odlična dinamična akcija, divovski bossovi, odlični dizajn nivoa i lokacija, puno akcije i brutalnih scena, a tek nekih poznatih mitskih likova i odlične spektakularne završnice + timska borba.
Eh, nadam se da će uskoro nove informacije od God of war 4.
GoW: Ghost of Sparta - e ovo je već najbolji nastavak. Duži s zanimljivom pričom o Kratosovom potrazi za bratom. Odlična dinamična akcija, divovski bossovi, odlični dizajn nivoa i lokacija, puno akcije i brutalnih scena, a tek nekih poznatih mitskih likova i odlične spektakularne završnice + timska borba.
Eh, nadam se da će uskoro nove informacije od God of war 4.
Michel puši karu.
- maddjuro
Devil may cry 4- solidan nastavak u serijalu, ali malo mi je bilo bezveze to što se nije igralo s danteom nego s novim likom po imenu Nero; nero ima jedan , meni malo bezveze, mač i "devil arm" koji je bilo korisno oružje Još jedan od minusa mi je bilo to što, za razliku od dantea, kada porazite bossa nekoa ne dobijete neko novo oružje. Dantea dobijete relativno kasno u igri, kada se vraćate po mapi natrag napočetak, i usput pobijete par bossova i onda dobijete nova oružja za dantea, od kojih mi je jedno novo "vatreno oružje" najinteresantnije; nažalost dio s danteom je prekratak za moj ukus; ali bar dio kada igrate s danteom je popraćen humorom na kakav smo navikli od dantea. Što se tiče duljine igre; može se prijeći za jedno 8 sati.
pošto više nemam živaca igrati FF13, zaopčinjem s GoW3
pošto više nemam živaca igrati FF13, zaopčinjem s GoW3
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
misliš, gears of war 3?
Eh, igram Batman: Arkham city - kako samo ždere vrijeme koliko je odlična igra.
Eh, igram Batman: Arkham city - kako samo ždere vrijeme koliko je odlična igra.
Michel puši karu.
- metallicat
joj pomozite, u pitanju je jedna od onih glupavijih igra
nemogu se sjetit kako se zove jer ju je samo mama igrala, a nemam je u kompu više. sad bi joj skinula i nikako da izguglam
ugl, u imenu ima cuba, sad dal ima prefiks, sufiks neznam, i igra se sl kao tetris, padaju kocke, ali ispod njih su mali smiješno čovječulji, oni se zovu tako (cuba ili kako god). tnx

- DeadDispatcher90
Eh i ja sam baš nedavno završio Space Marine, ali moram priznati da mi je igra bila ludnica. Jedna od boljih u zadnje vrijeme. Tone neprijatelja, zakon oružja, žestoke bitke i općenito epski doživljaj. Prezakon... Nema boljeg nego raspaliti bolterom po hordi neprijatelja, a zatim nakon pražnjenja spremnika poletjeti u hordu i očistiti sve sa sjekirom.
Revenge solves everything
-
olio
Valkyria Chronicles igram trenutno, igra je super
Art design je genijalan, a gameplay je odlična mješavina TPS-a i Turn based strategije
Uživam u igri
Art design je genijalan, a gameplay je odlična mješavina TPS-a i Turn based strategije
Uživam u igri
- maddjuro
reflašah xbox i zaigrah batmana, igra je stvarno odličn a s hrpom opcionalnih stvari za raditi
- maddjuro
BAtman arkham city-igra koja mi je puno bolja od asyluma, koji mi je bio odličan. Osim glavne priče ima hrpa opcionalnih stvari za raditi; ako prjeđete glavnu priču napravili ste oko 40% stvari u igri koje možete napraviti; jedna stvar koju moram pohvaliti mi je bio završetak, koji neću opisati da ne sopilam, ali stvarno je odličan. Što se tiče sidequestova neki od njih potecionalno odaju što bi mogla biti radnja u idućoj igri. Od poznatih neprijatelja imamo, mr freeza, hattera, 2 face, jookera, itd (neću navesti neke potencijalno na spoilam). Igri svakako preporučam odigrati; nećete požaliti
- hitman_4
dead island,dead rising 2,batman arkham asylum,hitman blood money
i da crysis 2

- maddjuro
crysis 2 mi je bio ok, ali ništa vrijedno spomenahitman_4 wrote:dead island,dead rising 2,batman arkham asylum,hitman blood moneyi da crysis 2
- Alastorus
Postal 2 : AWP, oldschool.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- maddjuro
gears of war 3- treći i vjerojatno posljedni nastavak u gears serijalu; priča ima dobar završetak; i ljepo je zaokružena. Sama igra je slična prethodnicima po načinu igre s nešto noviteta, tipa ezekucija oborenih neprijatelj, ali koliko vidih i nema nešto novih oružja. Humor u igri je ,kao u prijašnjim nastavcima, dobar, viđe mi se kako se međusobno podbadaju likovi. Dodali su i jedne "lambet human" neprijatelje koji su nešto tipa fluriscentni zombiji, koji se pojavljuju i u "zombie survival" multyplayer verziji; ta je verzija nešto tipa CoD nazi zombie koja e isto igra onlajn ljudima.
Ako imate XbOX konzolu, ovaj se srijal svakako isplati odigrati.
Sada planiram zaigrati warhammer 40 000 spacemarine
Ako imate XbOX konzolu, ovaj se srijal svakako isplati odigrati.
Sada planiram zaigrati warhammer 40 000 spacemarine
- maddjuro
- copycat
Heavy Rain PS3 (odigrala prije nekog vremena)