nemrem se sjetit da je imao ikakvu animacijujohn_constantine wrote:e taj prophecy, da li je jedan od nastavaka sadržavao nekakvu animaciju borbe između dobra i zla u visini, ona borba mačevima?
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
ma nije baš bila animacija, ali znam da je bila borba s mačevima na visini neba... A možda je riječ o nekom drugom filmu, ali isto je bila slična radnja. Hm, imdbd kaže da nema četvrti i peti nastavak?A$H wrote:nemrem se sjetit da je imao ikakvu animacijujohn_constantine wrote:e taj prophecy, da li je jedan od nastavaka sadržavao nekakvu animaciju borbe između dobra i zla u visini, ona borba mačevima?si siguran? možda je to u 4 ili 5 nastavku te nisam gledao pošto Prophecy nije Prophecy bez C. Walkena
Michel puši karu.
- A$H
imajohn_constantine wrote:ma nije baš bila animacija, ali znam da je bila borba s mačevima na visini neba... A možda je riječ o nekom drugom filmu, ali isto je bila slična radnja. Hm, imdbd kaže da nema četvrti i peti nastavak?A$H wrote:nemrem se sjetit da je imao ikakvu animacijujohn_constantine wrote:e taj prophecy, da li je jedan od nastavaka sadržavao nekakvu animaciju borbe između dobra i zla u visini, ona borba mačevima?si siguran? možda je to u 4 ili 5 nastavku te nisam gledao pošto Prophecy nije Prophecy bez C. Walkena
http://www.imdb.com/title/tt0365658/
http://www.imdb.com/title/tt0439771/
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- Betmen
- elrania
- john_constantine
- Betmen
riiddd disselrania wrote:erm... ne?
ma od kud ti to?
http://www.canmag.com/nw/7840-mr-brooks-trilogy
Bit ce to jebena triologija
- elrania
wow... pa ako nastavci budu imalo dobri ko mr. brooks bit ce prezestoko
sam kraj filma otvara veliku mogucnost za nastavak, mada sam mislila da ipak nece srljati u to
al neka... zbilja se veselim
do prvog nastavka cu valjda original pogledati jos par puta
ot:
the bourne supremacy
ne sjecam se toliko svih detalja iz prvog filma, ali ovaj je nastavak ostavio puno bolji dojam na mene, iako sam bila zadovoljna i s prvim...
i uskoro idem ultimatum gledati ^^
lord of war
cage je opet odradio svoj posao savrseno, a sam film je zbilja odlican
jako me dirnuo u jednom momentu i to cijenim... velika hvala osobi koja me natjerala da ga pogledam
sam kraj filma otvara veliku mogucnost za nastavak, mada sam mislila da ipak nece srljati u to
ot:
the bourne supremacy
ne sjecam se toliko svih detalja iz prvog filma, ali ovaj je nastavak ostavio puno bolji dojam na mene, iako sam bila zadovoljna i s prvim...
lord of war
jako me dirnuo u jednom momentu i to cijenim... velika hvala osobi koja me natjerala da ga pogledam
- elrania
- john_constantine
Ali i najstupidniji dijalozi.Unreal wrote:Rambo 3- film bez dobra priče a više od 50 minuta esplozije,skidanja ljudi s mitraljezom i rezanja nožem. To su akcići![]()
Nakon ovog filma sam zakljućio da nitko ne može pobjedit Joh Ramba.
Ocjena 4/5
Hamid: What's that?
Rambo: It's blue light.
Hamid: What does it do?
Rambo: It turns blue.
Michel puši karu.
- Betmen
Ja ga jedva cekamelrania wrote:wow... pa ako nastavci budu imalo dobri ko mr. brooks bit ce prezestoko
ot:
the bourne supremacy
lord of war
A lord of war, ma super je film al fali mi nes, prebrzo mi lik od prodavanja na ulici skoci na prodavanje oruzja cijelim drzavama, mogli su bolje to odraditi, ali iovako je jako dobar. Ja ga cuvam u posebnom folderu di su mi samo jebeni filmovi koje ne brisem