Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 19 Sep 2011, 22:55

zar se nije ono radnja događala prije dvojke? Ono, zašto je postao tako mračan u dvojci...
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 19 Sep 2011, 23:26

da, radnja je između prvog i drugog dijela

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Sep 2011, 00:31

%&"#&%$&"#%&"&#"$#/% sve po spisku, sad zbog ovog dead islanda moram nositi xbox na reflashanje, jedino se nadam da ce mi moći spasiti saveo-ve koje zam, cause i'm an idiot, držao na konzoli umjesto na HDD.u
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Sep 2011, 16:10

Gears of War 2- nastavak jako dobroga serijala, sistem borbe je kao i u prethodnome nastavku, ali u gri ima nešto noviteta, tipa da neprijatelje možete koristiti kao "meat shield", ime nešto novih neprijatelja, dobrih one linera; a i konačno se nešto više dozna o vašim neprijateljima; jedna razina je , koliko mi se čini, bila inspirirana resident evil filmom.

Započeh i s dead islandom; za sad mi je igra solidna, nije odlična ali morame malo priviknuti na kontrole i sam sistem borbe (iako čini mi se da bi ovo bilo lakoše za igrati na PC.u

olio

Post by olio » 24 Sep 2011, 11:52

Napokon preša Portal 2
Genijalan nastavak, super lvl design, priča ma sve.
Na kraju je turret song predivan, ali nije mi se svidila pjesma na kraju.

10/10
(Portal 1 je 11/10)

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Sep 2011, 12:58

olio wrote:Napokon preša Portal 2
Genijalan nastavak, super lvl design, priča ma sve.
Na kraju je turret song predivan, ali nije mi se svidila pjesma na kraju.

10/10
(Portal 1 je 11/10)
teško je nadmašiti "still alvive"; s druge strane portal 2 ima "I'M THE MAN WHO'S GONNA BURN YOUR HOUSE DOWN!! WITH THE LEMONS!! "

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Sep 2011, 18:29

Dead island- solidna igra, iako me tolko nagjavio jedn dio da sam (na jedno 85% prjeđene igre) odustao i obriso save. sama igra je ok, mjesto radnje je otok, ima nekoliko područja, prvi je plaža skupa s priobalnim područjem, grad, džungla, i zatvor; ta su područja poveća i možete se njima kretati kako i koda god želite. Glavna priča s misijama se može začas prijeći, ali se isplati odigrati i opcionalne misije jer tako dobijete neke modifikacije za oružja koja pronađete.A snaga zombia ovisi o tome koji ste LvL; što ste vi jači i zombiji su jači. Ono što je mene natjeralo da odustanem je sistem sejvanja. igra autosavea svako malo, ali problem s time je što nakon što poginete ne oživie opet na mjestu autosavea; nego se stvorite na tom mjestu ili u blizini istoga, a stvari koje ste imali vam ostanu u stanju u kakvome su bili u vrijme smrti; problem s time je bio što se u jednoj misiji kada morat pratiti i održavati na životu jednoga lika, bivate napadnuti s povećim brojem zombia, svih tipova, naravo budete poginuli par puta i storili se prije te borbe, ali oružje će vam se relativno brzo na tome trošiti, a pošto ga nemate di popraviti ubrzo se nađete u bezizlaznoj situaciji jer niti možete restartati misiju, niti možete i sami uletiti među zombie jer će uglavnom taj tip biti napadnut, a ako pogine, opet se raćate na checkpoint s oružjem u stanju kakav je bio prije smrti lik; pretpostavljam da je to napravljeno da bi se spojili na server i igrali s drugim ljudima; šeta da mi je kozola modificirana; ali izuzev toga solidna igra s raznoraznim oružjem; istin s vremenom može postati malo repetetivna; ali pretpostavljam da je daleko interesantnia kada se igra s drugim ljudima.

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Sep 2011, 20:59

iako imam dovoljno konzola da to sve popunim, radije ih čuvam a igrem prek emulatora; a i da ne spominjem da bi bila gnjavaža to sve spojit na jedan Tv

Alastorus

Post by Alastorus » 28 Sep 2011, 13:01

Image

Nekako da.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Sep 2011, 16:17

Vanquish- dobra igra s puno akcije, i bossovima inspiriranih transformerima. Igra je pucačina iz trećeg lica, imate na raspolaganju više oružja koje se tokom igre upgrejda. Sama igra je brza s puno akcije, i dobrim humorom, a što mi se najviše svidilo je što su ameri "the bad guys" u igri, a najviše mi se dopada kraj s američkim predsjednikom u glavnoj ulozi. Što se tiče boss borbi; to su poveći roboti koje se mora gađati u određena mjesta. Igra je također relativno kratka, i može se preći za jedno 5 sati, možda i manje, ovisno o vašim sposobnostima nišanjenja s analogom. Igra je za isključivo za konzole, pa je probajte; nećete požaliti.

Sad , pošto mi devil may cry 4 nije htio raditi, planiram zaigrati final fantasy 13.

olio

Post by olio » 28 Sep 2011, 19:21

počea sa Brutal Legend
igra po gameplay-u nije ništa posebno, ali priča, likovi, humor :prayer: :prayer: :supz:

metallicat

Post by metallicat » 28 Sep 2011, 23:26

i za mene :tonqe:
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Sep 2011, 02:15

Izašao The Ico & Shadow of the Colossus Collection remasterani za PS3; i to isključivo za PS3 $%#$%$&#%&#%$&#$&K

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Sep 2011, 06:00

maddjuro wrote:Izašao The Ico & Shadow of the Colossus Collection remasterani za PS3; i to isključivo za PS3 $%#$%$&#%&#%$&#$&K
je, moram vidjeti koliko koštaju na ps3 store. valjda nije više od 150 kn.
Michel puši karu.

Post Reply