Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
solomon Kane - zabavno, ali predvidljivo
- alecto
fight club - a ono, 7/10. nije mi nešto ekstra.
we are such stuff as dreams are made on
- Info
At Close Range - krimić po istinitom događaju o obitelji (njih 5, 6) koji kradu i tako zarađuju, ali ima mnogo više od toga. Odnosi između oca i sinova. Glumačka postava je odlična, Sean Penn, njegov brat Chris i njihov otac kojeg glumi izvrsni Christopher Walken. Film je odličan, ponajviše radi ugođaja 80-ih, ta čar tih godina. Zadnja scena u autu je šokantna, a sam završetak filma je baš poseban kada Penn kaže film dobiva pravi smisao 8.5/10
SpoilerShow
ON JE MOJ OTAC
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
-
invention of lying 7/10
rickyjev pokušaj da se napravi nešto ekstra inteligentno, ali ispao je na trenutke iritantan film...preušminkan, nekada preusiljen + ne podnosim garnericu
ali eto, nemre bit manje od sedmice jer ipak je to rickyjev genijalan mindset napravio
rickyjev pokušaj da se napravi nešto ekstra inteligentno, ali ispao je na trenutke iritantan film...preušminkan, nekada preusiljen + ne podnosim garnericu
ali eto, nemre bit manje od sedmice jer ipak je to rickyjev genijalan mindset napravio
This is the Zodiac speaking.
- boyko
American Pie Presents Band Camp (2005) - 7/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Asfodel
13 Tzameti - moderan film noirovskog okusa. Ideja i napetost su divne na morbidan način. Jedino mrvicu šteka malo s razvijanjem radnje u početku i općenito anemičnom izvedbom glavnog lika. Da ga se još malo ušminka ispalo bi savršenstvo. Možda je to uspjelo onim razvikanim micanima u remakeu.. 8/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Kul.alecto wrote:fight club - a ono, 7/10. nije mi nešto ekstra.
- Ašow
- elrania
Dead End (1937) - odlično! drugi put da vidim dead end klince u nekom filmu (prvi put je bilo u angels with dirty faces), ali ova pojava im zaista nadmašuje onu u možda mrvicu razvikanijem filmu. ovdje imamo priliku vidjeti i nešto mlađeg humphreya kojeg se jednostavno ne mogu dovoljno nagledati. to mi je zasad jedina filmska faca koja može od čistog seksipila preć u nekoj drugoj ulozi na najjaču seljačinu i sve to što odrađuje uspijeva s jednako kvalitete i žara prenijeti publici.
sam film kvalitetno zadire u srž bijede i siromaštva, isprepliće ljubavnu priču s onom socijalnom i od početka do kraja ugodno preskače s laganih tema na one oštre i tako u krug sve do kraja kada se sve kockice poslože.
sam film kvalitetno zadire u srž bijede i siromaštva, isprepliće ljubavnu priču s onom socijalnom i od početka do kraja ugodno preskače s laganih tema na one oštre i tako u krug sve do kraja kada se sve kockice poslože.
- alecto
film?Ašow wrote:Kul.alecto wrote:fight club - a ono, 7/10. nije mi nešto ekstra.
-
The Young Master
probudia je u meni dijete, podsjetilo me na dane kada sam gleda jackie chana i po cijeli tjedan skaka i baca se kao afterefekt. Kada nije bilo "ja ću biti vatrogasac, ja ću bit supermen" nego je bilo "ja ću bit jackie chan kad narastem".
Zadnji fight je genijalan, 20 minuti, 1 vs 1, ma za čistu peticu.
5/5

probudia je u meni dijete, podsjetilo me na dane kada sam gleda jackie chana i po cijeli tjedan skaka i baca se kao afterefekt. Kada nije bilo "ja ću biti vatrogasac, ja ću bit supermen" nego je bilo "ja ću bit jackie chan kad narastem".
Zadnji fight je genijalan, 20 minuti, 1 vs 1, ma za čistu peticu.
5/5
- elrania
Grand Hotel (1932) - da sam znala u kakvom će me stanju ostaviti film odgodila bih ga za možda neki drugi trenutak, a ne čuvala za gledanje pred spavanje. u pitanju je iznimno impresivan skup priča koji je na kraju rezultirao mojom dubokom dirnutošću s nekoliko suza u oku. zadivile su me i neke face u filmu - greta je ko vjeverica, vidi se kako švedska krv proviri čim se treba malo razgibati u ulozi, a joan je apsolutno prekrasna. jedna od druge su toliko različite u svojim ulogama, a opet zrače elegancijom i šarmantnošću što nisam toliko mogla osjetiti kod drugih starih dama. velike pohvale i johnu i lionelu barrymoreu; da su bili ikako drugačiji, ne bi doprli do mene na ovaj način.
- Ašow
Napokon vidim da je netko tom filmu dao ocjenu manju od 8.alecto wrote:film?Ašow wrote:Kul.alecto wrote:fight club - a ono, 7/10. nije mi nešto ekstra.

Meni je film za cekija

- alecto
fifth element - hajoj meni to takav treš da to nije istina
al gary oldman i chris tucker me uvijek oduševe. i tetovaža koju ima leeloo 

- boyko
American Pie Presents The Naked Mile (2006) - 6/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''