Koncerti

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
callac

Re: Koncerti

Post by callac » 26 Jul 2011, 21:24

Evogac! Arbanas je konačno napravio videiće za jutjub, znači kamera se ugasila nakon sat vremena pa je samo polovica koncerta snimljena, čak i manje. Pet linkova od 15 min. ako koga zanima! :partyman:
http://www.youtube.com/watch?v=9-SsW1YIjz8
http://www.youtube.com/watch?v=qdhctjUR ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=j17j0DY3 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=F1wyvSui ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=XjBBQbFy ... re=related
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 26 Jul 2011, 21:31

Stavio bi dublju distorziju tvom gitaristu i kad vas budem gledo live uletit ću na stage, otet ti mikrofon i malo nabit grlo u nj. Il možemo skupa rad.
Il još bolje, kad se preselim u zg, otmem te i napravimo random bend. Sa dvije frule i gitarom.
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 26 Jul 2011, 22:34

:lol: znači ukratko, zamjenio bi pjevačicu i gitaristu iz benda. možemo ga i ugasiti onda :P :facepalm:
ja baš preslušavam i gledam i umirem od smijeha. baš smo.. smiješni. al super mi je bilo, lalalalala :partyman: :partyman: :supz:
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 26 Jul 2011, 22:39

Ma, ne, samo bi sto se tice koizdapizdae utrpo dublje distorzije i do jaja bi bilo.
Ovak malo malko zvuci :)

Al ako/kada se preselim u zg malo ćemo ti promuknit glas i produbit ga i onda ćemo napraviti bend i raditi depresivan akustičan r'n'r

ala ovo
http://www.youtube.com/watch?v=iLnjHPMtGVE
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 26 Jul 2011, 22:51

:) imam ja već par depresivnih obrada u planu, bez brige. A kolko pušim, glas je na dobrom putu :wink:
Ovaj nastup je bio kao najlošija moguća proba, al tako je i zamišljen, i upravo zbog te neopterećenosti smo se fantastično zabavili. Ako ćemo ikad nastupati pred nepoznatim ljudima, svakako će repertoar i izvedba biti puno bolji. Eto, znaš kolko me nije sram kad sam ga i tu stavila, to sam već prokomentirala. Tebi je možda to smiješno, al za mene je veliki uspjeh uopće stat pred ljude obzirom koja sam tremašica i samokritičarka. Nemoj mislit da se ja sad pravdam, kao, baš me briga šta će ko reći, dapače, hvala što si poslušao i rekao koju. I bila bi mi čast s tobom surađivati :partyman:
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 26 Jul 2011, 23:00

Bude svega.
Samo chill.
I nastavi sa radom na kip, samo savjetuj gitaristima da im gitare malo zadrlje, zakrlje, kak god hoces :)
bilo bi puno bolje, a i brijem da bi se vise mogla opustiti sa malkoc žeščom distorzijom :)
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 23 Aug 2011, 18:28

Iduća svirka 2. rujna opet u Kuli, ovaj put s još 3 benda, među kojima i Made in Iron tribute bend. Zaitm 19. rujna u Splitu u Kocke, početkom listopada u Spaladium Underground, u 11. misec se dogovara svirka u Sarajevu, a u planu je i slanje demoa raznim klubovima po Hrvatskoj. Otprilike bi ritam triba bit svaka dva tjedna po jedna svirka.

I da, 2. rujna prvi put sviramo i Masters Apprentices uživo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 24 Aug 2011, 10:37

savršeno... ja bi toliko svirki :( a mi nismo još ni s probama počeli nakon zadnjeg koncerta. :facepalm:
If one of them is dead.

Ghrall

Post by Ghrall » 24 Aug 2011, 12:11

Ja odbijam imati probe po ovoj vrućini.

Ašow

Post by Ašow » 24 Aug 2011, 16:42

Ja odbijam sve po ovoj vrućini.
od 10-18:00 ne postojim.
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 24 Aug 2011, 18:39

Ghrall wrote:Ja odbijam imati probe po ovoj vrućini.
Jbg, gadno je. Mala prostorija, 50 stupnjeva, nedostatak kisika, i sad ti izdrži duplu na Masters Apprentices, evo baš me večeras to čeka.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Aug 2011, 19:05

Scarface wrote:Iduća svirka 2. rujna opet u Kuli, ovaj put s još 3 benda, među kojima i Made in Iron tribute bend. Zaitm 19. rujna u Splitu u Kocke, početkom listopada u Spaladium Underground, u 11. misec se dogovara svirka u Sarajevu, a u planu je i slanje demoa raznim klubovima po Hrvatskoj. Otprilike bi ritam triba bit svaka dva tjedna po jedna svirka.

I da, 2. rujna prvi put sviramo i Masters Apprentices uživo.
odlično, baš me zanima kako će zvučati u vašoj izvedbi.

Scarface

Post by Scarface » 12 Sep 2011, 14:46

Snimka prošlog koncerta će za koji dan (tu je i Masters) a ovaj petak je već iduća svirka u Kocke:

Image

boyko

Post by boyko » 16 Sep 2011, 16:57

oče možda ko kupit kartu za In Flames? za neke jeftine pare i tak to
možda nepem na konc pa da ne propadne karta
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Sep 2011, 20:26

ja još nisam kupio,za kolko prodaš
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply