Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 12 Aug 2011, 21:10

john_constantine wrote:hvala na objašnjenju.

E kako je ludilo kada dođeš na treću lokaciju Blackwater, mislim, gradovi, auti, oružja, stanovnici, sve je popločeno, i baš je čudno hodati konjem po tom mjestu... Šteta što nije riječ o pravom divljem zapadu, nego baš kada je propao divlji zapad, ali neka, gušt je to vidjeti.

Samo ne vjerujem da ima nekih velikih razlika između toga da li se boriš na strani dobra ili si odmetnik....

Multiplayer mi je zasada loš. Nađem se među grupom i sada je samo nastao kaos, svi me ubijaju jer su visoki level, pa imaju napredna oružja. Ja tek jašem na magarcu. I samo me respawna na istu lokaciju gdje me pet puta čekao isti lik koji me svaki put ubije. Vjerojatno ima i boljih izbora, ali sumnjam da ću isprobavati više dalje...
meni je bila super onaj zombie paket, makljaža zombija; možeš naći i ona 4 konjanika smrti, tj samo njihove konje, svaki s nekim bonusom, tipa da se konj se ne umara, ili ako se konjem nekoga pregazi taj pregaženi je mrtav; te čuvanje grada od zombie napada... Kratka expanzija ali zabavna, s nešto novoga oružja
Ako je igrač voljan rješavati one raznorazne lovove, na višim razinama se love mitska bića tipa Chupakabra, i unicorn, unicorn se može jahati; a kada se jaše za njim ostaje duga, par metara iza njega
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Aug 2011, 22:28

da, baš si me zainteresirao za tu ekspanziju, samo ću je kupiti za 75 kn na PSN. Nema šanse da dam 200 kn za original. Bar radi zombija...
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Aug 2011, 22:34

ja sam počeo igrat saboteur,baš zabavno igra
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Aug 2011, 00:45

john_constantine wrote:da, baš si me zainteresirao za tu ekspanziju, samo ću je kupiti za 75 kn na PSN. Nema šanse da dam 200 kn za original. Bar radi zombija...
priča je solidna, igra nije preduga, a fora mi je što se možeš "teleportirati" između gradova, tj instant travel-at,što pomaže kada tu i tamo moraš braniti grad kada ga zombiji napadnu. To su nasreću romerov-ovski zombiji koji samo znaju hodati, pa ako se popneš na neku građevinu siguran s od svih osim od "spitera".

nadam se da sam dovoljno suvislo objasnio onu igru s kockicma.

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Aug 2011, 01:01

Shadows of the damned Image

Priča je da ste vi lovac na demone , i na početku vam jedan visoko rangirani demon otme curu, odvuče je u pakao pa je vi idete spasiti. Kao oružje koristite jednu plamteću lubanju koja ima interesantno osobnost, a i ta je lubanja sama bio jedan demon koji je pobjegao iz pakla. ta se lubanja može transformirati u pištolj, bacač granata i strojnicu. Priča je već viđena, ali nema veze igra je i dalje super. Igra je pucačina iz trećega lica, ubijate razne demone, možete im i odsjecati noge, ruke , glave... Igra ima pet poglavlja, svako ima određeni ugođaj, svoga bossa a demona postoji nekoliko varijacija, s nekim specijalnim koji se moraju na određeni način porazit. Bosove se također ubija gađajem u određena mjesta. Kao interesantnije bossove bi naveo "the grim sisters" aka 3 grim reaperice, svaka s unikatnim načinom borbe. Ono što svkako moram pohvaliti u igri je humor, svidili su mi se dijalozi, priče koje demoni čitaju (jako uvrnute priče koje i sami čitate, tj vaši ih likovi čitaju naglas), te razni posteri, tipa za izbore, neke predstave..., na koje vaš kompanjon iz pakla uvjek nešto prokomentira.Igra ima i referenci en neke horrorce, meni je ova najdraža (slobodno pogledajte nećete si ništa spoilati)
Od minusa bi jedino naveo duljinu igre, igra se sastoji od 5 poglavlja, svako u prosjeku ima 4 djela; a sama se igra da prjeći za par sati , ovisno o vašim sposobnostima u nišanjenju preko analoga
izuzev toga mi ništa trenutno ne pada na pamet što bi naveo kao minus.

ovu igru svakako preporučam svim horroro-ljupcima, ima dobroga humora, dosta akcije s ljepo dizajniranim demonima. Jedino bi vam savjetovao da malo pričekate s kupnjom, igra je kratka, ačivmenti se jako lako osvoje, jedini koji bi naveo da je možda kompliciran je da se moraju skupiti svi crveni dijamanti u igri, a kojima nadograđujete oružje, a koji se ionako mogu kupiti u dućanu u igri, otali se svoda na ubiti određen broj neprijatelja određenim oružjem, te samim prelaskom igre se otključa njih podosta. tako da kupite ovu igru kada joj padne cijena ili nabavite polovnu.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Aug 2011, 21:11

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:da, baš si me zainteresirao za tu ekspanziju, samo ću je kupiti za 75 kn na PSN. Nema šanse da dam 200 kn za original. Bar radi zombija...
priča je solidna, igra nije preduga, a fora mi je što se možeš "teleportirati" između gradova, tj instant travel-at,što pomaže kada tu i tamo moraš braniti grad kada ga zombiji napadnu. To su nasreću romerov-ovski zombiji koji samo znaju hodati, pa ako se popneš na neku građevinu siguran s od svih osim od "spitera".

nadam se da sam dovoljno suvislo objasnio onu igru s kockicma.
jesi. Sada mi je lakše igrati, ali najviše sam igrao taj teksaški poker. Najviša dobit 3000 $ u jednoj napetoj rundi. Ma radi otključavanje odjeće.

Tako, završio igru. Odlična stvar makar je na slikama puno bolje izgledalo. Akcija je dobra, priča zanimljiva, glavni lik karizmatičan, s hrpom mogućnosti tako da niti u jednom trenutku nije dosadno. Loviš/bereš floru i faunu, ili se baviš potjernicama, ili čuvaš stražu i slično. Jedino pri kraj postaje kao nekakva sapunica što pomalo iritira, ali odličan završetak + posljednja strangers misija u igri. Nisam očekivao takav rasplet poslije završetka.

A nisam išao dalje, ono, uloviti tri medvjeda tako da ih ubiješ jednim hicem ili pobrati biljke. Nema smisla, to je i ono što me nervira kod igara. Što bi uopće trebao s time? Dosta stvari ne možeš niti otključati dok ne završiš igru, a ovako bi tijekom igranja bilo korisno. Možda kod drugog igranja, ionako je pozicija ostala.

Multiplayer ipak neću igrati, samo moram nabaviti undead nightmare i to bi bilo to...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Aug 2011, 21:46

Crysis 2- ok pucačina, sumnjam da ce mi ostati u pamčenju po nečemu specijalnome, izuzev toga što je vizualno jako ljepa, puno su pažnje posvetili dizajnu new yorka; nisam igrao jedinicu, pa neznam koliko je povezana s dvojkom, a ovdje je pričda da alieni vrše invaziju, a vaš lik je stavljen u neko nano odjelo, s kojim može postati nevidljiv ili imati ojačanu obranu. Koliko skužih to odjelo nekako apsorbira alienski DNK, i stvori nešto tipa protu-otrov..... Kao što rekoh ništa pretjerano novo, izuzev možda odjela; Sama igrivost je dobra, imate energiju koja se sama obnavlja, kada ste u stealthu možete izvršavati stealth ubojstva. Oružja ima dosta ali vi ste ograničani na dva odjednom plus nešto granata. Multyplaier bi mogao biti dobar, ali uzevši u obzir da sam ovo igrao na xboxu nisam ga mogao isprobati.

Sada se konačno bacam na mass effect 2

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Aug 2011, 22:06

maddjuro wrote:Crysis 2- ok pucačina, sumnjam da ce mi ostati u pamčenju po nečemu specijalnome, izuzev toga što je vizualno jako ljepa, puno su pažnje posvetili dizajnu new yorka; nisam igrao jedinicu, pa neznam koliko je povezana s dvojkom, a ovdje je pričda da alieni vrše invaziju, a vaš lik je stavljen u neko nano odjelo, s kojim može postati nevidljiv ili imati ojačanu obranu. Koliko skužih to odjelo nekako apsorbira alienski DNK, i stvori nešto tipa protu-otrov..... Kao što rekoh ništa pretjerano novo, izuzev možda odjela; Sama igrivost je dobra, imate energiju koja se sama obnavlja, kada ste u stealthu možete izvršavati stealth ubojstva. Oružja ima dosta ali vi ste ograničani na dva odjednom plus nešto granata. Multyplaier bi mogao biti dobar, ali uzevši u obzir da sam ovo igrao na xboxu nisam ga mogao isprobati.

samo da glavni lik nije tako mutav. A slabe su poveznice s prvim dijelom, mislim da je onaj lik na početku što ti predaje odijelo, zapravo vođa ekipe iz prošlog nastavka.
Ja sam odustao na polovici jer mi je bila dosadna čak i na medium težini, FPS - ovi mi nikada nisu bili baš atraktivni kao modern warfare serijal...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Aug 2011, 22:19

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:Crysis 2- ok pucačina, sumnjam da ce mi ostati u pamčenju po nečemu specijalnome, izuzev toga što je vizualno jako ljepa, puno su pažnje posvetili dizajnu new yorka; nisam igrao jedinicu, pa neznam koliko je povezana s dvojkom, a ovdje je pričda da alieni vrše invaziju, a vaš lik je stavljen u neko nano odjelo, s kojim može postati nevidljiv ili imati ojačanu obranu. Koliko skužih to odjelo nekako apsorbira alienski DNK, i stvori nešto tipa protu-otrov..... Kao što rekoh ništa pretjerano novo, izuzev možda odjela; Sama igrivost je dobra, imate energiju koja se sama obnavlja, kada ste u stealthu možete izvršavati stealth ubojstva. Oružja ima dosta ali vi ste ograničani na dva odjednom plus nešto granata. Multyplaier bi mogao biti dobar, ali uzevši u obzir da sam ovo igrao na xboxu nisam ga mogao isprobati.

samo da glavni lik nije tako mutav. A slabe su poveznice s prvim dijelom, mislim da je onaj lik na početku što ti predaje odijelo, zapravo vođa ekipe iz prošlog nastavka.
Ja sam odustao na polovici jer mi je bila dosadna čak i na medium težini, FPS - ovi mi nikada nisu bili baš atraktivni kao modern warfare serijal...
ja sam na medium začas prešao taj crysis, nekad su FPSi bili interesantniji; kao doom, half life-i, duke nukem 3d...

Hec

Post by Hec » 15 Aug 2011, 02:41

Jel vas onaj tech crv iz crysis 2 podsjeca na onoga iz transformersa 3?

i usput, jel itko igrao Dead Space 2, ffs kako je dobra igra...bas napeti ambijent, jezivi zvukovi a brutalnosti nikad dosta, a armori me podsjecaju na iron mana :D
"Six strings to cover fear..."

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Aug 2011, 03:08

Hec wrote:Jel vas onaj tech crv iz crysis 2 podsjeca na onoga iz transformersa 3?

i usput, jel itko igrao Dead Space 2, ffs kako je dobra igra...bas napeti ambijent, jezivi zvukovi a brutalnosti nikad dosta, a armori me podsjecaju na iron mana :D
dead space 2 je super, i meni se se dopali armori, pogotovo onaj retro armor; ali nekako mi je jedinica bolje sjela, neznam ni sam zašto, ali je i dvojka super

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Aug 2011, 09:51

meni je dvojka bolja iako nema tako spektakularnog bossa kao jedinica. Više likova, bolja priča, nova stvorenja, manje repetitivnosti i više akcije.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Aug 2011, 17:16

započeo sam mass effect 2 s unesenim stvarima iz sejva jedinice. Za sada nema primjedbe, početak je bio super, likovi koje sam susreo do sada su interesantni, jedino na što se malo moram priviknuti je da sada imam municiju koja se troši, dok je u jedinici municija bila neograničena, ali se oružje pregrijavalo

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Aug 2011, 18:38

maddjuro wrote:započeo sam mass effect 2 s unesenim stvarima iz sejva jedinice. Za sada nema primjedbe, početak je bio super, likovi koje sam susreo do sada su interesantni, jedino na što se malo moram priviknuti je da sada imam municiju koja se troši, dok je u jedinici municija bila neograničena, ali se oružje pregrijavalo
to je i bolje, u jedinici je bio uvijek bug da se oružje koje mi se pregrije, ne može ohladiti dok ne napravim quickload ili nešto...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Aug 2011, 19:08

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:započeo sam mass effect 2 s unesenim stvarima iz sejva jedinice. Za sada nema primjedbe, početak je bio super, likovi koje sam susreo do sada su interesantni, jedino na što se malo moram priviknuti je da sada imam municiju koja se troši, dok je u jedinici municija bila neograničena, ali se oružje pregrijavalo
to je i bolje, u jedinici je bio uvijek bug da se oružje koje mi se pregrije, ne može ohladiti dok ne napravim quickload ili nešto...
meni se to na xboxu nije dešavalo, nego se pregrije, ja se sklonim i začas se ohladi, pogotovo kada ga nadogradim se hladi jako brzo, a grije jako sporo

Post Reply