meni je bila super onaj zombie paket, makljaža zombija; možeš naći i ona 4 konjanika smrti, tj samo njihove konje, svaki s nekim bonusom, tipa da se konj se ne umara, ili ako se konjem nekoga pregazi taj pregaženi je mrtav; te čuvanje grada od zombie napada... Kratka expanzija ali zabavna, s nešto novoga oružjajohn_constantine wrote:hvala na objašnjenju.
E kako je ludilo kada dođeš na treću lokaciju Blackwater, mislim, gradovi, auti, oružja, stanovnici, sve je popločeno, i baš je čudno hodati konjem po tom mjestu... Šteta što nije riječ o pravom divljem zapadu, nego baš kada je propao divlji zapad, ali neka, gušt je to vidjeti.
Samo ne vjerujem da ima nekih velikih razlika između toga da li se boriš na strani dobra ili si odmetnik....
Multiplayer mi je zasada loš. Nađem se među grupom i sada je samo nastao kaos, svi me ubijaju jer su visoki level, pa imaju napredna oružja. Ja tek jašem na magarcu. I samo me respawna na istu lokaciju gdje me pet puta čekao isti lik koji me svaki put ubije. Vjerojatno ima i boljih izbora, ali sumnjam da ću isprobavati više dalje...
Ako je igrač voljan rješavati one raznorazne lovove, na višim razinama se love mitska bića tipa Chupakabra, i unicorn, unicorn se može jahati; a kada se jaše za njim ostaje duga, par metara iza njega