Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Josef K
Re: Last Post Wins !!!11one
Arhiva jamnice!
Slažem papire po abecedi ili po skladištima. Ugl prelagano i super je.
Slažem papire po abecedi ili po skladištima. Ugl prelagano i super je.
- elrania
ajme, predobro
mislim da bih bila presretna da nađem neš takvo lagano, monotono i robotski za studentski posao.

mislim da bih bila presretna da nađem neš takvo lagano, monotono i robotski za studentski posao.
- Asfodel
Potpis. Zakon Zadroelrania wrote:ajme, predobro![]()

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
uf, ruke i noge su mi izgrizane, ispikane, opečene od strane kopriva, ali fućka mi se, imam cijelu vreću kupina i pola vrećice malina. Baš će se napraviti neki odličan kolač ili rolada. Savršenstvo.
Eh, bed je što je tamo zapravo cijela dolina kupina, ali nemoguće je doći do njih jer je to prava džungla...
Eh, bed je što je tamo zapravo cijela dolina kupina, ali nemoguće je doći do njih jer je to prava džungla...
Michel puši karu.
- john_constantine
uf, vratio se za Čevo, planinske staze, nakon 5 sati hodanja... Uf, uz moj strah od visina, bilo je nekoliko stvarno gadnih mjesta za prelazak. Lakše je ipak silaziti nego se penjati prema planini...
ubitačno.
A i baš su sjebali na imbd - u listu pogledanih filmova, sada već nekako drugačije fukcionira...
ubitačno.
A i baš su sjebali na imbd - u listu pogledanih filmova, sada već nekako drugačije fukcionira...
Michel puši karu.
- elrania
- john_constantine
- Info
The X-Files u 21:00 

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- john_constantine
Čitam da je preminula 10 mjesečna beba radi pothranjenosti jer su roditelji bili vegani. A nije da je to prvi takav slučaj, a i u Dr. House je bila jedna scena u vezi toga....
Sada jedino ne piše što je s roditeljima. Da li će u zatvor radi toga jer su dijete hranili na veganski način i nenamjerno ju usmrtili?
Tek sam prije par dana čuo da su u Velikoj Britaniji bili neredi u kojima je poginulo čak 5 ljudi... Mislim, šok. Ali muka mi je bilo samo od one 18 godišnjakinje, uspješne talentirane atletičarke koja je sudjelovala u neredima, pa su je roditelji prijavili kada su je prepoznali. A ona kaže da joj je to bio najbolji dan u životu.
Žalosno...
Sada jedino ne piše što je s roditeljima. Da li će u zatvor radi toga jer su dijete hranili na veganski način i nenamjerno ju usmrtili?
Tek sam prije par dana čuo da su u Velikoj Britaniji bili neredi u kojima je poginulo čak 5 ljudi... Mislim, šok. Ali muka mi je bilo samo od one 18 godišnjakinje, uspješne talentirane atletičarke koja je sudjelovala u neredima, pa su je roditelji prijavili kada su je prepoznali. A ona kaže da joj je to bio najbolji dan u životu.
Žalosno...
Michel puši karu.
- maddjuro
FFS, opet mi se pokvario DvD player, iz nekoga razloga neće očitavat dvde, ni orginal ni divx formate, otvorih ga, dvd se okreće, laser se pomiče ali neće očitati; može'l netko dati neki savjet;
to je jedan od onih logboxovih dvda. (izdržao ja par godina, a za 350kn i nije neka šteta, ali bi radije da ga nemoram bacat i onda se opet na novi daljinski navikavat)
to je jedan od onih logboxovih dvda. (izdržao ja par godina, a za 350kn i nije neka šteta, ali bi radije da ga nemoram bacat i onda se opet na novi daljinski navikavat)
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
uf, baš su nas doslovce pojeli komarci... Ja sam nabrojao 20 uboda, a niti moji članovi obitelji nisu prošli bolje, 15 uboda. Ma 2 mjeseca, skoro pola ljeta nije bilo nikakvih komaraca i odjednom, navala.
Sigurno je kriv bazen od idiotskih susjeda. Mjesec i pol već stoji vani jer su se dječica jedanput ovo ljeto okupala u njemu. Kiša je padala, i sve je puno smeća unutra. A sada su još prije pol mjeseca stavili i veliku plahtu preko toga, poput šatora... Ne bi me začudilo da su se unutra izlegli komarci...
Ima li kakav dobar namaz protiv svrbeži? Kamagel je sranje, synopena više nemamo, a medicinski alkohol baš isto ne pomaže... Već sam si napravio tri rane od češljanja.
Sigurno je kriv bazen od idiotskih susjeda. Mjesec i pol već stoji vani jer su se dječica jedanput ovo ljeto okupala u njemu. Kiša je padala, i sve je puno smeća unutra. A sada su još prije pol mjeseca stavili i veliku plahtu preko toga, poput šatora... Ne bi me začudilo da su se unutra izlegli komarci...
Ima li kakav dobar namaz protiv svrbeži? Kamagel je sranje, synopena više nemamo, a medicinski alkohol baš isto ne pomaže... Već sam si napravio tri rane od češljanja.
Michel puši karu.
- john_constantine
postoji li neka alergija ili nešto što uzrokuje stalne plikove po tijelu nalik na ubode komaraca koji izazivaju svrbež? Već pola dana dobivam nove ugrize po tijelu, najčešće po rukama i sada ispod pazuha. A pošpricao sam raidom sobu, promijenio odjeću, pregledao cijelu sobu, uključio miris protiv komaraca. Ali svejedno mi se i dalje pojavljuju novi ugrizi po tijelu... Nekako mislim da to više nije normalno. Dok pišem, sada imam novi ugriz na leđima.
Michel puši karu.
- Sammy
dobro vece ekipa!
...doso sam ja jos prije tjedan dana, al mi je napajanje oslo, pa popravak, pa dok sam vas sve procito kolko spamate, al dobro, uglavnom tu sam, ziv i zdrav 

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- maddjuro
moguće da je stvar s detređentom kojim pereš odjeću; ako si počeo koristiti neki novi , probaj ga zamjenitijohn_constantine wrote:postoji li neka alergija ili nešto što uzrokuje stalne plikove po tijelu nalik na ubode komaraca koji izazivaju svrbež? Već pola dana dobivam nove ugrize po tijelu, najčešće po rukama i sada ispod pazuha. A pošpricao sam raidom sobu, promijenio odjeću, pregledao cijelu sobu, uključio miris protiv komaraca. Ali svejedno mi se i dalje pojavljuju novi ugrizi po tijelu... Nekako mislim da to više nije normalno. Dok pišem, sada imam novi ugriz na leđima.
I may be an idiot, but i am no fool.