meni je to zgledalo fora al me živciralo kaj niš ne očisti kosu, ko da nisam ni prala.
Ženski kutak
- alecto
Re: Ženski kutak
ak si pobjegla od crvene, onda valjda baš i ne
meni je to zgledalo fora al me živciralo kaj niš ne očisti kosu, ko da nisam ni prala.
we are such stuff as dreams are made on
- alecto
lol, tetoviram dreamcatchera i sad svi okolo odjednom lajkaju na fejsu, prvo elrania, pa ja, pa neki moji ljudi, pa ti... sudbina želi da se tetoviram 
we are such stuff as dreams are made on
- Jane Doe
meni očito neš promakloalecto wrote:lol, tetoviram dreamcatchera i sad svi okolo odjednom lajkaju na fejsu, prvo elrania, pa ja, pa neki moji ljudi, pa ti... sudbina želi da se tetoviram
ja sam lajkala profilnu jer mi je fora fotka i lijepo izgledaš na njoj, nisam imala pojma da si ti već sve ugovorila
i još gledam neki datum tamo, srćeko i prvo kaj mi je palo na pamet je neka ljubavna obljetnica ili plan pa gledam komentare i ne kužim

- callac
@Jane, ima masu šampona za smeđokose
John Frieda
Klorane
Schwarckopf
Nivea
Reelle 
to sam isprobala, svi su podjednako dobri, ne očekuj da će obojati kosu, ali dobro čuvaju boju
A na profilnoj slici nisam ja, lol, da mi je bar toliko narasla
no nisam daleko po "frizuri" kad se ne speglam 
John Frieda
to sam isprobala, svi su podjednako dobri, ne očekuj da će obojati kosu, ali dobro čuvaju boju
A na profilnoj slici nisam ja, lol, da mi je bar toliko narasla
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
ma super
i treba mi neš da se manje ispire, pa kad već ima specijalno za smeđu, tim bolje
a radi friza sam i mislila da si možda ti, ali radi dužine nisam bila sigurna
a bude i tvoja skoro takva, vidim da si od onih kojima kosa raste ko trava. tak i sama
i fala na infu
i treba mi neš da se manje ispire, pa kad već ima specijalno za smeđu, tim bolje
a radi friza sam i mislila da si možda ti, ali radi dužine nisam bila sigurna
a bude i tvoja skoro takva, vidim da si od onih kojima kosa raste ko trava. tak i sama
i fala na infu

- callac
evo, konačno osposobila fotić (čitaj napunila bateriju
) i uslikala kosu kad nije speglana. dakle, oprana prije tri dana pa imajte obzira. i da, boja ispada na slikama znatno crvenija i tamnija nego u prirodi, biće da je do blica...
i evo jedna stara, našla ju na fotiću, uređena, ofc.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
izgleda odlično! i jedno i drugo, al ova nova je zbilja posebna.
ja sad odoh farbat, al ne diram keune više. dograbila sam opet l'oreal mango - em jer mi je falila tamnija, em što me brine da nije zbilja neš s bojom bilo da je došlo do problema.
ne bih pomišljala da je tak da mi se nije sve u isto vrijeme počelo događat kad sam prešla na nju.
usporedim kasnije sastav s listom od doca da budem sigurna.
ja sad odoh farbat, al ne diram keune više. dograbila sam opet l'oreal mango - em jer mi je falila tamnija, em što me brine da nije zbilja neš s bojom bilo da je došlo do problema.
usporedim kasnije sastav s listom od doca da budem sigurna.
- callac
hm.. a koji su točno bili problemi, ako nije bed što pitam? mango mi je super boja od tih jarko narančastih, pogotovo na frizuru koju nosiš, savršen!
ja sam primjetila da mi je izrast znatno manje vidljiv sa sadašnjom bojom, ali, znaš kad si me pitala za ghul i prhut pa sam ja spomenula farbu? mislim da sam bila u pravu jer od zadnjeh farbanja sam morala kupiti head & shoulders za obojanu kosu
strava i užas!!!!
ja sam primjetila da mi je izrast znatno manje vidljiv sa sadašnjom bojom, ali, znaš kad si me pitala za ghul i prhut pa sam ja spomenula farbu? mislim da sam bila u pravu jer od zadnjeh farbanja sam morala kupiti head & shoulders za obojanu kosu
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Bolje mi je kovrčavo 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
budem na pm.
bah, dakle, krenula je perut?
meni je otkako se farbam jedino kad sam ghulov koristila i ljubičasti elseve.
sad sam opet na nivei i sve ko bog. oni su mi dosad najbolji šampon+regenerator.
i kovrčavo je super, da!
bah, dakle, krenula je perut?
sad sam opet na nivei i sve ko bog. oni su mi dosad najbolji šampon+regenerator.
i kovrčavo je super, da!
- callac
ah, da barem dečko dijeli mišljenje sa vama u vezi kovrčavosti..on kad me vidi sam ovo napravi
bit će bolje kad dobije težinu da se kosica malko spusti, ovako sve to stoji u zraku i moram skupiti šiške jer inače izgledam kao babe sa ladnom trajnom
i hvala
bit će bolje kad dobije težinu da se kosica malko spusti, ovako sve to stoji u zraku i moram skupiti šiške jer inače izgledam kao babe sa ladnom trajnom
i hvala
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
podmetni mu revlonovu masku u šampon pa nek se fejspalma 
- alecto
- Info
Curke, jeste vidjeli ovaj novi spot od Severine http://www.youtube.com/watch?v=UjyO6B9AUV8 kako je žena dobra
Pjesma je po ritmu ista ova http://www.youtube.com/watch?v=p-Z3YrHJ1sU&ob=av2e
Pjesma je po ritmu ista ova http://www.youtube.com/watch?v=p-Z3YrHJ1sU&ob=av2e
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- john_constantine
čitam da je trudna kao da je to neka velika novost, a ja samo mislim "jadno to dijete koje će ona odgajati"...
makar nije tako strašno u usporedbi s Cruiseovima i to što rade s svojom kćeri Suri...
makar nije tako strašno u usporedbi s Cruiseovima i to što rade s svojom kćeri Suri...
Michel puši karu.