Ženski kutak
- alecto
-
John_Ryder
- metallicat
Re: Ženski kutak
ah, opet sam ja iznimka
slažem se za mazanje očiju
i oću slike toga
da imam foto već bi ja masu puta slikala oči, pogotovo od kad imam ovih 500boja
probala sam dosta i odlične su, drže se cijeli dan
slažem se za mazanje očiju

- Jane Doe
fala ljudi
e da, @call, kraća je kosa, odrezali smo šiške skroz, srezali ostalo... sad je već poraslo malo.... nekak mi je bolje sa kraćim šiškama nego kad mi plaze po čelu...
sad bi mogla pustit malo kosu, ne dugu, nego malo da imam repasto, i kratku nosim već zbilja predugo, treba i po tom pitanju promijenit ...
e da, @call, kraća je kosa, odrezali smo šiške skroz, srezali ostalo... sad je već poraslo malo.... nekak mi je bolje sa kraćim šiškama nego kad mi plaze po čelu...
sad bi mogla pustit malo kosu, ne dugu, nego malo da imam repasto, i kratku nosim već zbilja predugo, treba i po tom pitanju promijenit ...

- callac
E, a taman sam ti htjela reći da mrrrrvicu pustiš šiške. I ja bi tebi sad baš sa šiškama eksperimentirala, ostatak kose kraći. Nešto kao ova ženska http://www.hji.co.uk/ImagePopup.aspx?im ... HA-London5
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
super prijedlog i super ošišana zurka. tako sam obično i nosila kad bi imala kratku, tako odotraga kraće sa dužim napred i dugim šiškama, zato ih sada i režem i podbrijavam, samo da imam nekaj kaj još nisam imala....
uživo mi je super, al ovak na slikama kad se gledam, malo je ipak prekratko, daj su cm duže, bilo bi taman....
uživo mi je super, al ovak na slikama kad se gledam, malo je ipak prekratko, daj su cm duže, bilo bi taman....

- Asfodel
Osvježila boju onu ispod zbog vjenčanja pa je sad opet početno tamnocrveno
I općenito s kosom nisam smjela/htjela ništa posebno raditi zbog dovoljno svečane haljinice pa je bila shema samo romantični valovi
(i neka mašna)
I općenito s kosom nisam smjela/htjela ništa posebno raditi zbog dovoljno svečane haljinice pa je bila shema samo romantični valovi
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
- Asfodel
Pričekat ću par dana da osvane na fejsu od par ljudi koji su slikali. Ako ne (jerbo nisu baš ažurni i fejs-ovisnici
) možda ću onda one svoje.. koje su mi nja i čudne
- metallicat
- callac
meni je sad boja ovakva- 
Stvarno sam zadovoljna, još je riđasta, al nikad nije izgledala prirodnije boje kao sada, sljedeće farbanje ću probati sa 9% da se jače razvije i valjda ju neću morati prati deset puta da se ispere na tu nijansu.

Stvarno sam zadovoljna, još je riđasta, al nikad nije izgledala prirodnije boje kao sada, sljedeće farbanje ću probati sa 9% da se jače razvije i valjda ju neću morati prati deset puta da se ispere na tu nijansu.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Skroz mi je dobra boja..
- Jane Doe
call, boja ti je skroz prirodnjačka
baš sam htjela pitat, ona profilna kovrčava na fejsu, si to ti???
da ja svoje žene neš pitam.... jel ko koristi(o) ili zna nekog ko je koristi(o) onaj šampon za smeđu kosu (nije bitna mraka, ima ih od raznih)?? piše da je za prirodnu i obojanu smeđu (imala sam za plavu svojedobno, pisalo je za prorodnu i obojenu plavu kosu i bio mi je dobar)
baš bi probala, a neznam dal će kakve sumnjive odsjaje ostavljat ili kaj??
tak ak neko neš zna o tome, bila bi zahvalna
trenutano imam wella za obojanu i za sada naj šampon za farbanu kosu
baš sam htjela pitat, ona profilna kovrčava na fejsu, si to ti???
da ja svoje žene neš pitam.... jel ko koristi(o) ili zna nekog ko je koristi(o) onaj šampon za smeđu kosu (nije bitna mraka, ima ih od raznih)?? piše da je za prirodnu i obojanu smeđu (imala sam za plavu svojedobno, pisalo je za prorodnu i obojenu plavu kosu i bio mi je dobar)
baš bi probala, a neznam dal će kakve sumnjive odsjaje ostavljat ili kaj??
tak ak neko neš zna o tome, bila bi zahvalna
trenutano imam wella za obojanu i za sada naj šampon za farbanu kosu

- alecto
meni je balea ostavljao blago crvenkasti odsjaj. za pranje je drek, niš ne opere, al fino miriši.
we are such stuff as dreams are made on
- Jane Doe
fala
kopala sam po netu, ali niš pretjerano ne piše o njima. nekima valja, nekima ne, pa ono....
crveni odsjaj veliš, sad neznam baš da bi mi to trebalo....
kopala sam po netu, ali niš pretjerano ne piše o njima. nekima valja, nekima ne, pa ono....
crveni odsjaj veliš, sad neznam baš da bi mi to trebalo....