Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Ženski kutak

Post by Asfodel » 27 Jul 2011, 14:54

Zapela si za tu smeđu.. hmm, ne bi ti loše stajala da ne uzmeš neku pretamnu, iako meni to najbolje izgleda na dugim kosama.
Glasam za crvenu, isto ne pretamnu neku (ili da pa da se ispere u svjetliju)
Jbg, eto iskreno mišljenje :lol: a ti bojaj u što hoćeš :partyman:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 27 Jul 2011, 16:09

fala žene na savjetima i mišljenjima...
još sam pričala malo s jednom frendicom oko prefarbavanja iz crvene u smeđu pa sad barem znam što će pokrit što neće i koje nijanse izbjegavat...
danas idem po farbu, sutra farbam jer mi je kosa čista danas pa da ju ne mučim... (ak izdržim :mrgreen: )
ma dugo sam već crvena, 2 godine valjda, barem... to je za mene jaaaako dugo bez promjene...
a previše me ovo tamno vuče da bi mogla zanemarit poriv, napravit ću pa kaj bilo :lol:
javljam daljnji razvoj događaja :mrgreen: :seksualische:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 27 Jul 2011, 19:15

turning to the dark side khhhhh... khhhhh... :mrgreen:
još koja min i trenutak istine :shock: :zubifale:
slike ovaj puta moram stavit (ak bude valjalo, naravno :lol: ) ipak nije iz crvene u crvenu, pa bi bio red ...
Image

callac

Post by callac » 27 Jul 2011, 19:48

weee Jane, obožavam promjene, jedva čekam pics :mrgreen: i sama sam si skroz drugačija jer sam promjenila boju, a i već dva dana sam frćkava, moram priznat da sam dobila jako puno komplimenata, najviše od muškaraca :lol: obično mi žene komentiraju kosu, al ovaj put sve muški. danas radim zube jednom liku i on bulji u mene i kad sam izvadila ruke iz usta kaže: kako imaš lijepu boju koseeee... a mlad dečko, zgodan i svakako ne bih očekivala od njega da će mi ikad išta reći :o jer dolazi godinama kod nas.
Kad prokljuvim kak se stavljaju slike s ovog novog mobija na komp, odmah su tu.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Jul 2011, 22:35

A zakon :lol: čekamo slike ženee

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Jul 2011, 06:48

nije da sam baš 100% zadovoljna rezultatom, ali nakon toliko dugo prefarbavanja crvenom, pokrilo je bolje nego kaj sam mislila.
uzela sam ovu nijansu
http://www.syoss.de/index.php?id=147&L=1
ispala je crna sa nekim tamno crveno-smeđim odsjajem (koji se vidi tek pod jačim svjetlom),znaći ono, kao cola. sad čekam prvo pranje da vidim koliko će se isprat i kako će onda izgledat, možda će nakon tjedan-2 trebat koji preljev, vidjet ćemo. uglavnom, veseli me što se tako dobro prekrilo i što ide dobro uz ten i oči, nisam blijeda uopće, čak svježe izgledam, a oči su dobile neki sivkasti ton... najs :mrgreen:
eto, službeno jedna crvenokosa manje na forumu, sorry @cons :zubifale:
budem se pofotkala popodne pa stavim
Image

callac

Post by callac » 28 Jul 2011, 09:00

Ajde, baš me zanima kako je ispalo :D al mogu pretpostaviti obzirom na opis i na boju koju si stavila, smeđe nijanse uvijek ulove na crno. I dokle god postoji crvenkastog odsjaja, pripadaš klubu :P (:vata se za slamku:) :lol:
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 28 Jul 2011, 14:45

i mene baš zanima :D meni mama bacila bubu u uhu što se tiče mog farbanja, kao što ako ne ispadne dobro i taako. to ne volim, samo mislim o tome sad :lol:
Image

metallicat

Post by metallicat » 28 Jul 2011, 15:15

joj, baš je od sad frizerka na godišnjem 2tj pa sam naručena tek 17.08 :( sudbina neće ni da se obojam :lol: a što je najgore, namjerno se nisam farbala već jakooo dugo, cca 4 mj da se bolje uhvate boje i sad još 2tj ovako ružne kose :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Jul 2011, 19:08

eto ... čak mi nije dugo ni trebalo :mrgreen:

nova, tamno smeđa
SpoilerShow
Image
crvena u najboljem izdanju, to sam bila dužna, pa eto, čisto da se vidi kakva je bila
SpoilerShow
Image
klik na slike da budu manje, ako vam iskoče prevelike
Image

metallicat

Post by metallicat » 28 Jul 2011, 19:54

jbt, izgledaš mi ko druga osoba :lol: inače, sasvim je ok, mada mi je crvena bolja :)
Image

callac

Post by callac » 28 Jul 2011, 20:04

:D Super je boja, još se bolje vidi na onim slikama sa macom. Jel mi se čini ili si opet skratila kosu?
I mislim da ti se neće pretjerano ispirati, Čim je ovako dobro primila, veći problem će ju bit prefarbati ako se predomisliš.
(skužila sam da majice režeš isto kao i ja, kupim si mušku i cijelu je izrežem, oko vrata, rukave i skratim :mrgreen: )
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 28 Jul 2011, 20:15

ajme, jane, meni je ovo odlično!
nekak si mi damskija mrvicu s ovom bojom, više mi na vamp vuče, dok je crvena bila vrckasta.

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Jul 2011, 20:16

Skoro pa ne mogu vjerovati da je ispalo tak dobro, prevarila sam se :mrgreen:
Vamp! Skroz! I frizura mi se sviđa, ma sve je bolje od onog dolje, o-dli-čno.

..i ja bih na tvom mjestu uvijek naglašavala samo oči, ono kad se odlučuješ - dramatičan ruž ili oči, e oči :D (samo bezvezna sugestijica, pusti)

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Jul 2011, 20:29

fala žene, fala puno :seksualische: :mrgreen:
da, srežem majice, kad nemrem nać girly tak neku lijepu, kupim običnu, ili "naslijedim" od muža, pa prekrajam.... damn, al muške uvojek imaju lijepe velike slike :mrgreen:
i slažem se za šminku, s ovom kosom teški tuš i trepavice idu super, ne izgleda preteško ko na svjetlijim bojama kose (ipak sam blijeda, pa ovako barem s tamnom kosom mogu natrpat na oči bez ustručavanja)
ova crvena je taman tada bila svježa, def naj nijansa crvene, samo neznam zakaj, ali u zadnje vrijeme mi se ispirala ko luda, u roku ni tri tjedna sam bila narančasta sa žućkastim pri korijenu....
Image

Post Reply