pssssttttt ne zazivaj vragaAryx wrote:ja bi undying vs all
Freddy vs. Jason vs. Michael??!
- Dragonrage
-
Unreal
Sama ideja Jason vs Freddy vs Michael mi je glupa , srečom je neće napraviti. Općenito ne kužim kako bi Michael izdržao u ringu protiv koljaća poput Freddya i Jasona. Da uvedu Michaela kladim se das bi falilo onog blesavog klanjka i djetinjastog humora kojeg volim.
Ideja za Ash vs Jason vs Freddy mi se nekak svidjela zato što su mi to tri najdraža horror lik i film bi bio kao Evil Dead 4 zato što bi Ash ukrao šou i sigurno bi bio glavni lik i pobio obadvojcu na kraju
.Film bi možda bio sranje ,ali ovakvo što se s velikom ljubavlju mora pogledat.
Ali ništa od tog filma isto, no navodno se radi strip po scenariju koj je trebao biti za film
.
Kakako god bilo ništa od nastavaka nažalost.
Ideja za Ash vs Jason vs Freddy mi se nekak svidjela zato što su mi to tri najdraža horror lik i film bi bio kao Evil Dead 4 zato što bi Ash ukrao šou i sigurno bi bio glavni lik i pobio obadvojcu na kraju
Kakako god bilo ništa od nastavaka nažalost.
- bakero
hm hm, dobro da znam!jigsaw wrote:Bakero, taj ''čije se ime ne spominje'',je bivši član foruma koji je zadirkivao sve forumaše, od admina do najneaktivnijeg člana...
![]()
![]()
tako da mu više ne spominješ ime, jer postoji mogućnost da se vratiiiiiii....
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Scarface
Michael mi je najbolji, šta god neko govorija. Inače, šteta šta nisan bija u vrime tog undyinga, lipo bi se proveja u mom društvu, nije baš da neman iskustva, hehe. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro
undyin je nešto što i čengija kod nas na strojarstvu, moja generacija je lik i lud je, i to mislim doslovno, u 2 semestru je puko pio i dolazio pijan na predavanja, imo ispade pred stotinama ljudi u predavaoni. Vrato se prošli semestar,al kolko čujem od poznanika opet pije. Jedan je frend sanjo da će taj lik izmasakrirat ljude na faxu, i idući dan nij došo na fax.
Njegovo ime mi ne spominjemo, jer kao i s candymanom, ak ga kažeš previše puta, može se pojavit.
Njegovo ime mi ne spominjemo, jer kao i s candymanom, ak ga kažeš previše puta, može se pojavit.
I may be an idiot, but i am no fool.