Što mi je maknulo smješak danas?
- cactus
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Način na koji sam jučer izgubio post za tv- program
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- john_constantine
poštujem te ljude koji hodaju 30 km jedanput godišnje do Marije Bistrice, ali ovo danas su jednostavno gamad... Mrzim hodočasnike, totalne sirovine. Jedna grupa po lijevoj strani, jedna po desnoj. I sada radovi na cesti, a ne bi se niti maknuli za ceste. I parkiraju se na najproblematičnijim mjestima i naprave gužvu i kolonu, a ima mjesta malo dalje. Ma trebalo je uzeti koprive i šibati ih kroz prozor. Đubrad, svake godine su sve gori.
Michel puši karu.
-
Ghrall
Je dok sam imao curu iz bistrice majkemi došlo mi je da pogazim tu jebenu gamad i onda se još čude ko pura dreku šta trubiš. Cesta je prvenstveno za auto majke ti!!!! Mrš hodat po polju negde!john_constantine wrote:poštujem te ljude koji hodaju 30 km jedanput godišnje do Marije Bistrice, ali ovo danas su jednostavno gamad... Mrzim hodočasnike, totalne sirovine. Jedna grupa po lijevoj strani, jedna po desnoj. I sada radovi na cesti, a ne bi se niti maknuli za ceste. I parkiraju se na najproblematičnijim mjestima i naprave gužvu i kolonu, a ima mjesta malo dalje. Ma trebalo je uzeti koprive i šibati ih kroz prozor. Đubrad, svake godine su sve gori.
- john_constantine
potpis. Ma još mi i neka baba danas maše rukama da se ja maknem s ceste.Ghrall wrote:Je dok sam imao curu iz bistrice majkemi došlo mi je da pogazim tu jebenu gamad i onda se još čude ko pura dreku šta trubiš. Cesta je prvenstveno za auto majke ti!!!! Mrš hodat po polju negde!john_constantine wrote:poštujem te ljude koji hodaju 30 km jedanput godišnje do Marije Bistrice, ali ovo danas su jednostavno gamad... Mrzim hodočasnike, totalne sirovine. Jedna grupa po lijevoj strani, jedna po desnoj. I sada radovi na cesti, a ne bi se niti maknuli za ceste. I parkiraju se na najproblematičnijim mjestima i naprave gužvu i kolonu, a ima mjesta malo dalje. Ma trebalo je uzeti koprive i šibati ih kroz prozor. Đubrad, svake godine su sve gori.
Michel puši karu.
- callac
imam još dvije cigarete što znači da se moram ustati iz kreveta i ići u dućan..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
još jedno prerano buđenje uz lupanja po cijevima, zidovima, bušenjima itd. u prizemlju kuće. a radovi trebali biti gotovi do 1.7.
sutra je nedjelja pa se živo nadam da će se ispoštovat nerad tada, al ponedjeljak me brine...
sutra je nedjelja pa se živo nadam da će se ispoštovat nerad tada, al ponedjeljak me brine...
- john_constantine
Sven Hassel - bah, preskočio sam redoslijed knjiga jer nisam uopće znao da ima više knjiga, pa me to opterećuje.
Ali neka, ostaviti ću je zadnju ili pročitati, vidjeti ću, možda nije tako povezana, nego više iz gušta.
Michel puši karu.
- Ašow
- metallicat
- Alastorus
Živci na milijun,razlog nepoznat,neki čudni loš feel me prati kroz cijeli dan,ne mičem se iz kuće.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
-
John_Ryder
kiša na bundeku
- Bub
majko isusova di sam ja zaglibio zatvori me u rupu, 72 godište zgodna, joj dale nesmijem pričat šta je bilo, čak je i željka mlaađa,
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Šta, gde, koga, u šta?Bub wrote:majko isusova di sam ja zaglibio zatvori me u rupu, 72 godište zgodna, joj dale nesmijem pričat šta je bilo, čak je i željka mlaađa,
We're all mad here...
- Andrej
Jesi li ti to Bub nagazio neku kevu?
Nema veze, posmatraj to sa lepše strane - za to dobro delo ti se briše jedan greh.
Ja idem u raj sigurno
Nema veze, posmatraj to sa lepše strane - za to dobro delo ti se briše jedan greh.
Ja idem u raj sigurno
We're all mad here...
- Bub
pa ne znam ija sam jampika, ali izašao sam u pamučnoj trenerki i nike majici ono sportiva s dečkima pogledat boks klička i zadnjeg što se sjećam da sam u obližnjem cajaka klubu glavni strašno koakad sam bio klinjo na klupici 72godište ufffff strašno a strašno je dobra valjd ne tnam sad kad pogledm pa jebote kojeg klinju radim od sebe
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series