I to hc,dva vrijeđanja nadležne osobe i jedan fizički napad na nadležnu osobu.Ašow wrote:Sex.Alastorus wrote:Dva poziva za sud u jednom danu.
Što mi je maknulo smješak danas?
- Alastorus
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Bub
Ti mora da si neki dasa?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Alastorus
Bub wrote:Ti mora da si neki dasa?
Ma,jok,čupao sam bratića iz stanice,pa sam jednom je*o mater i poslao ga u 3....a drugog sam sam odgurnuo od sebe nakon kaj sam dobio pendrekom po vratu.
Now I lay me down to sleep,
- john_constantine
posao, čak i razumijem frenda koji mi je baš jučer kazao da mu je drago što je otišao s posla kao tehnološki višak. Radnici su sve bolje lijeni, arogatni, s sve čestim puš pauzama iako nisu pušači, a ja skoro sve radim...
počeo mi se gaditi posao radi te radničke kulture.
počeo mi se gaditi posao radi te radničke kulture.
Michel puši karu.
- Jane Doe
jebem ti ljude koji su online a kad neš pitaš odmah odu offline, ono, jebite se, obrišite si fejs il se počnite javljat na mobitel kad vas neko zove....
jebote da ja nekog moram hvatat... kao da je samo meni stalo popit kavu (valjda i je.... pa ću ju ubuduće pit sama)
i moj brat.... cijelo ljeto će provest u sobi za msn-on s curom
kak je frend jučer na kavi reko :tko god da jesi, odjb iz Igorovog tijela, hoću svog frenda natrag
... al istina... kod mene dolazi od nedjelje, pa još nije stigao 
jebote da ja nekog moram hvatat... kao da je samo meni stalo popit kavu (valjda i je.... pa ću ju ubuduće pit sama)
i moj brat.... cijelo ljeto će provest u sobi za msn-on s curom
kak je frend jučer na kavi reko :tko god da jesi, odjb iz Igorovog tijela, hoću svog frenda natrag

- alecto
prokleti kos koji doslovno vrišti svaki dan pod prozorom a glasan je ko papiga 
we are such stuff as dreams are made on
- callac
što moram ići raditi..ubila me ova kratka pauza prošli tjedan i već sam u glavi na godišnjem..a treba čekati još mjesec i neš sitno do toga... aaaaaaaaaaa
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Sad se vratio od veterinara s kontrole, 3h sam bio i pas mi je cijeli uplašen, nije dala da se namaže s antiboticima i da se ošiša i obrije dio gdje se malo još raširilo. Sad sam ja to nekako uspio kod kuće, sutra ujutro opet moram ići i ako ne bude dala, morat ćemo je uspavat, a to baš ne želim. Cijela je uplašena od nedjelje i trese se kad joj čistim rane, ne želi ni šetat baš pretjerano i cijela je njonjava. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
GreenHornet
moze,kad ovo potrosim,thx!Bub wrote:Green što si ne uzimaš od MyProtein-a, imam ti ja kontak mail i telefon. Čovjek prodaje tj. naručuje iz britanije i ja sam zadovoljan 5kg ti je 500kn (Unflavored). Imaš i Omega 3 od jagode koji ima dosta EPH i DHA, nego gelovi i ovi što se prodaju tu kod nas u Hrv, te Glutamin, Creatin etc...sve je dosta jeftino, a kvalitetno, ima čak i certifikat. Ako si zainteresiran pošalji mi PM, pa ću ti objasnit detaljnije.GreenHornet wrote:2,3 kg elite wheya u sarajevu 410 kn,a 930 g u dbk-u 236 kn...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Andrej
Jebiga brate, to je sve šok za nju. Samo je veoma iscrpljena.Bub wrote:Sad se vratio od veterinara s kontrole, 3h sam bio i pas mi je cijeli uplašen, nije dala da se namaže s antiboticima i da se ošiša i obrije dio gdje se malo još raširilo. Sad sam ja to nekako uspio kod kuće, sutra ujutro opet moram ići i ako ne bude dala, morat ćemo je uspavat, a to baš ne želim. Cijela je uplašena od nedjelje i trese se kad joj čistim rane, ne želi ni šetat baš pretjerano i cijela je njonjava.
Moraš da si strpljiv beskrajno. A što se tiče uspavljivanja - samo joj daju nešto za smirenje. Mislim da je neće potpuno uspavati.
We're all mad here...
- Bub
Ma znam brate moj, samo što me jako sekira to sve. Neće šetat, neće se igrat, smo leži i trese se nenormalno kad joj moram to sve čistit. Ne mogu je gledat takvu, žao mi je gledat to sve.
EDIT: Još sam uzeo slobodan dan dans.
EDIT: Još sam uzeo slobodan dan dans.
- Andrej
Pa ona ti je kao dete od 5 godina. Sve je to za nju ogroman šok. Znam kroz šta prolaziš. Zbog jednog takvog goveda nisam mesec dana spavao.
We're all mad here...
- elrania
još uvijek me drži neko stanje od jučer.
+ koža, kosa.
+ koža, kosa.
- Josef K
Lopovi u antikvarijatu.
- Ašow
Qe, ukrali su ti nest?Zadro wrote:Lopovi u antikvarijatu.