Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 25 Jun 2011, 15:30

callac wrote:stereotipa forumskih cura (šta se tiče i odjeće i šminke, nakita i (ne)tetoviranja) pa smo si opet dobre :D
jedino od ovoga što je nama ostalima zajednično je tetoviranje :lol:

callac

Post by callac » 25 Jun 2011, 15:36

pa nije baš... asfocat ne voli šopingirati, vole korzetiće (i ti), izbor tenisica vam je svima sličan, a skroz različit od mog, cat i jane vole jarke boje u šminkanju, znači više vi međusobno imate dodirnih točaka, dok ja imam možda jednu i to sa jane (majice sa aplikacijama) i nisam ziher dal ona voli traperice (što sigurno znam da niti jedna od vas ne voli) a ja sam opsjednuta svim vrstama, veličinama, bojama i modelima traperica.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 25 Jun 2011, 15:39

to je opet toliko malo stvari (i dosta generaliziranih, jer ima hrpa varijacija kod svake kad je isti pojam u pitanju, npr. oni korzeti) da nema smisla govoriti da postoji neki stereotip forumašica. poredaj svaku od nas jednu kraj druge u glavi i ko nebo i zemlja smo.
Last edited by elrania on 25 Jun 2011, 15:40, edited 1 time in total.

metallicat

Post by metallicat » 25 Jun 2011, 15:39

u nedjelju ćemo to vidjet :P
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Jun 2011, 15:45

Al se analjizira, divne smo sve :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 25 Jun 2011, 15:51

lol, pa nisam govorila o ličnostima, nego o nekim stilovima po kojima ste meni vi međusobno sličnije nego što sam ja sa bilo kojom od vas. a ja sam opet kao 70% populacije ostalih cura koje nisu ovdje pa sam neposebnija zbog toga nego vas par koje imate neke zajedničke preferencije. i stvarno ne generaliziram, niti sam rekla da ste iste nego da sam JA najrazličitija od svih vas u smislu da sam običnija. nisam mislila da će se netko zbog toga naći uvrijeđen. sori.
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 25 Jun 2011, 15:56

callac wrote:pa nije baš... asfocat ne voli šopingirati, vole korzetiće (i ti), izbor tenisica vam je svima sličan, a skroz različit od mog, cat i jane vole jarke boje u šminkanju, znači više vi međusobno imate dodirnih točaka, dok ja imam možda jednu i to sa jane (majice sa aplikacijama) i nisam ziher dal ona voli traperice (što sigurno znam da niti jedna od vas ne voli) a ja sam opsjednuta svim vrstama, veličinama, bojama i modelima traperica.
jel neko spomenuo traperice :shock: :lol:
ja živim u njima, dobro da ne spavam u njima :zubifale:
i kaj je najjače, ovijek nađem neke dobre koje moram imat, nesmijem zać u amadeus, to je proklet dućan :lol:
ni sama neznam kolko ih imam, ali ima ih od kratkih, kapri, dugih, skinny, ravnih, cijelih, potrganih, izlizanih, sasvim indigo tamnih...
Image

elrania

Post by elrania » 25 Jun 2011, 15:59

callac wrote:lol, pa nisam govorila o ličnostima
pa nisam ni ja :lol:

ti si najrazličitija jer si najkežual-fensnija, jane jer je hc heavy metal itd.
normalno da se nađe da se vole iste stvari (evo, traperice kod jane i tebe, parfemi i što već sve ne), al meni svaka ipak iskače toliko da nije niti jednoj drugoj slična.

callac

Post by callac » 25 Jun 2011, 16:00

Jane Doe wrote:
callac wrote:pa nije baš... asfocat ne voli šopingirati, vole korzetiće (i ti), izbor tenisica vam je svima sličan, a skroz različit od mog, cat i jane vole jarke boje u šminkanju, znači više vi međusobno imate dodirnih točaka, dok ja imam možda jednu i to sa jane (majice sa aplikacijama) i nisam ziher dal ona voli traperice (što sigurno znam da niti jedna od vas ne voli) a ja sam opsjednuta svim vrstama, veličinama, bojama i modelima traperica.
jel neko spomenuo traperice :shock: :lol:
ja živim u njima, dobro da ne spavam u njima :zubifale:
i kaj je najjače, ovijek nađem neke dobre koje moram imat, nesmijem zać u amadeus, to je proklet dućan :lol:
ni sama neznam kolko ih imam, ali ima ih od kratkih, kapri, dugih, skinny, ravnih, cijelih, potrganih, izlizanih, sasvim indigo tamnih...
:supz: :partyman: :prayer: evo, da sad bude lakše, upadam i ja u koš jer sam slična Jane :lol:
ipak, meni amadeus nema model za mene, al zato LTB i Diesel pobrstim na rasprodajama
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Jun 2011, 16:09

Meni je žao što mi je stara ubola toliko i toliko traperica na second handu tijekom ove god-dvije, sve savršeno izgledaju, a meni ih se ne da baš nositi, jer su plave :lol:
Ništa, bojat u crno :lol:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 25 Jun 2011, 16:12

meni su pak njihovi modeli kao da ih šivaju za mene + kaj nemoram brinut za dužinu :prayer:
diesel nisam nikad nosila, a trenutno bolje da ni ne probavam jer mi financije ne dozvoljavaju...
ali sam u njihovom dućanu našla kožnjak snova (crna ženska rockerica (ala ona klasična muška bikerska jakna) sa nekim vezom na leđima tipa ruže i sl., šiljci na rajfešlusima, zakovice, ma joooooj, suze mi idu ) i naravno, samo jedan komad i to neka uber mala :cry:
a taman sam imala tad za nju, čak nije bila ni preskupa s obzirom da je diesel.....

a jel ima frikova za sunčane naočale??
ray ban ftw 8) :rock:
Image

metallicat

Post by metallicat » 25 Jun 2011, 16:13

Asfodel wrote:Meni je žao što mi je stara ubola toliko i toliko traperica na second handu tijekom ove god-dvije, sve savršeno izgledaju, a meni ih se ne da baš nositi, jer su plave :lol:
Ništa, bojat u crno :lol:
plave trapke bez pretjerivanja nisam nosila 8, 9 god. imam sad jedne crne koje sam kupila pred cca 2 god i još su ko nove. ostalo imam hlače, onako obične, ne fensi.
asf, šta čekaš :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 25 Jun 2011, 16:16

Jane Doe wrote: a jel ima frikova za sunčane naočale??
vintage modeli :heart: (još ako imaju zelena stakla :o )

(+ što gajim veliku ljubav prema naočalama u obliku srca, zvijezdi i sl. zasad imam samo jedne roze sa zebra uzorkom na srca; još nisam našla zvijezde u nas)

a ono, jel ima tko da voli platforme? hm? ne? :lol:

+ glede traperica... ja nisam našla udobne traperice godinama.. jedini model koji nosim, a da se osjećam ok u njima su mi sive levisice stare 8 godina. i imam jedne big star koje su predobre za zimu, jer griju odlično, al se osjećam ko da sam u gipsu.

da se proizvode levi's twisted jeans modeli još uvijek, rado bih si te uzela (iako su i te ko gips).

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Jun 2011, 16:28

elrania wrote:a ono, jel ima tko da voli platforme? hm? ne? :lol:
Jedine vrste cipela na petu koje podržavam. Imam jedne polučizme takve i praktičnih razloga radi ne bih nikome preporučila visoke centimetre bez platformi, jer nije izdrživo kad se mora dugo stajati.

metallicat

Post by metallicat » 25 Jun 2011, 16:29

elrania wrote:
Jane Doe wrote: a jel ima frikova za sunčane naočale??
vintage modeli :heart: (još ako imaju zelena stakla :o )

(+ što gajim veliku ljubav prema naočalama u obliku srca, zvijezdi i sl. zasad imam samo jedne roze sa zebra uzorkom na srca; još nisam našla zvijezde u nas)

a ono, jel ima tko da voli platforme? hm? ne? :lol:
očale u principu ne, jer mi je 90% modela prilično ružno, jedino mi mogu proć onako malo izdužene mačje crne. teško mi za objasnit kad se uopće ne kužim u modele i imena. i neke blago kockaste mislim da mogu proć..ali možda :lol:
a paltforme, hm, neke su mi zbilja prekrasne, ali ja to nikad ne gledam jer si kao prvo nemogu kupit, a drugo nema mi ništa ružnije od visoke cure + cipele s petom/paltf. 10cm :lol: tako da nikad u životu nisam obula cipele. ravne ili s malom petom su mi najčešće ružne i uvijek ću prije izabrat tene ili marte, a pak one što imaju ''metalski/gotički'' crni motiv (pvc i sl) su mi predivne.
Image

Post Reply