Postoje li čudovišta?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
john_constantine

Postoje li čudovišta?

Post by john_constantine » 02 Sep 2007, 11:08

Robert je običan 10 godišnji dječak, strastveni ljubitelj horor filmova. Godine kada bi svaki roditelj većinom zabranjivao gledati takve filmove ili ih bar gledao zajedno s njim da bi mu se objašnjavalo da su sva čudovišta nestvarna, da su samo plod naše mašte. No, roditelji su bili previše zauzeti svojim životom i obavezama da bi nadzirali što gleda. Njegov mozak je već poprimio scene kanibalizma, brutalnog guljenja lica, monstrume iz Hammer filmova, a i novije zahvaljujući popularnim CGI efektima. Dječak bez problema dolazi do horor filmova s lakoćom ih skidajući s interneta ili preko razmjena, bez obzira na tematiku filma, koja može biti nekromancija kao njemački horor Nekromantik ili Necro files. A ide se toliko daleko da čak svako dijete može jednostavno s interneta skinuti "lažne" snuff filmove Guinea pig. Nije mu niti strano gledati starije zombijevske horore. Sve ih upija, i samo mašta o njima. Ali noću, kada ga majka ušuška u krevetu, nema nikakvih problema. Uvjerio je sam sebe da čudovišta ne postoje. Ona su samo plod naše mašte. Kakvo će biti dijete kada odraste? Krvoločni manijak koji će ubijati žene, ljude kao Clevelandski mesar, Zodiac Killer, Ted Buny? Ne, biti će jednostavan normalni čovjek, bahata ponašanja i nenadziranog ponašanja s tajnom ljubavom prema hororima. Tako bi bilo da nije došla ta njegova zadnja noć.
Kao i svake noći, majka se umorna vratila s posla, ugasi televizor bez obzira na njegovu ljutu reakciju, ušuška ga u krevet i ugasi svijetlo. Dječak sam sebi obavi neku vrstu ritualnog obreda, da se uvjeri da čudovišta ne postoje. Pogleda ispod kreveta, pogleda u ormar, pogleda vani. Nema ničega. Ulazi u krevet, prekriva se prekrivačem i mirno zaklopi oči bez straha. No, uskoro nešto povlači njegov pokrivač i ostavlja ga gologa na hladnoći. Polako se budi i vidi da je pokrivač otpao s njegova kreveta. Približi se rubu kreveta, ali nešto ga na silu hvata. Osjeća neljudske ruke koje ga diraju po tijelu, slinu po svom licu. Zgrabilo ga je čudovište, misli dječak. Kako mu čudovišne ruke trgaju odjeću s njega. Nakon strašne boli koje je doživio, osjeti hladnu oštricu kako mu reže vrat. Ljudski ubojica briše krvavi nož nakon trostrukog ubojstva i oblači svoje hlače nakon završenog pohoda, pa mirno pobjegne kroz prozor.

He, nisu prihvatili ovu tu priču na onom natječaju, pa da čujem vaša mišljenja. :wink:
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 02 Sep 2007, 11:12

Dobro je samo mi je malo čudno što 10-godišnji zna već sve programe za skidanje filmova i kako ih skinuti. :wink:

Unreal

Post by Unreal » 02 Sep 2007, 11:17

jigsaw wrote:Dobro je samo mi je malo čudno što 10-godišnji zna već sve programe za skidanje filmova i kako ih skinuti. :wink:
Potpisujem :wink: . Sveukupno dobra prića, svakako ja ovakvo nešto dobro ne bi nikad uspio napisati.

A$H

Re: Postoje li čudovišta?

Post by A$H » 02 Sep 2007, 11:21

nije loše ali moglo bi malo bolje :lol: ma mislim da je to dobra prića, ali bi bilo bolje da je malo duža ovak je sve stisnuto zbrda zdola..previše informacija u jednoj rečenici..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Sep 2007, 11:21

Unreal wrote:
jigsaw wrote:Dobro je samo mi je malo čudno što 10-godišnji zna već sve programe za skidanje filmova i kako ih skinuti. :wink:
Potpisujem :wink: . Sveukupno dobra prića, svakako ja ovakvo nešto dobro ne bi nikad uspio napisati.
ma danas svako dijete zna bolje o kompjutorima nego njihovi roditelji. Danas, svaki klinac koji zna baratati s kompjutorom, zna i skinuti filmove. Nije to kao nekoć, kada smo preko roditelja ili prijatelja dobivali VHS kazete i to..
Michel puši karu.

john_constantine

Re: Postoje li čudovišta?

Post by john_constantine » 02 Sep 2007, 11:22

A$H wrote:nije loše ali moglo bi malo bolje :lol: ma mislim da je to dobra prića, ali bi bilo bolje da je malo duža ovak je sve stisnuto zbrda zdola..previše informacija u jednoj rečenici..
je, znam, ali ograničenje je jedna stranica, pa je zato sve tako stisnuto.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 02 Sep 2007, 11:24

john_constantine wrote:
Unreal wrote:
ma danas svako dijete zna bolje o kompjutorima nego njihovi roditelji. Danas, svaki klinac koji zna baratati s kompjutorom, zna i skinuti filmove. Nije to kao nekoć, kada smo preko roditelja ili prijatelja dobivali VHS kazete i to..
da ali takvi klinci nemaju slobodu na kompu kao mi,njima stalno starci vise i provjeravaju komp..i kaj misliš kad vide Guinea Pig serijal kak se skida :lol:

Unreal

Post by Unreal » 02 Sep 2007, 11:26

A$H wrote:
john_constantine wrote:
Unreal wrote: Potpisujem :wink: . Sveukupno dobra prića, svakako ja ovakvo nešto dobro ne bi nikad uspio napisati.
da ali takvi klinci nemaju slobodu na kompu kao mi,njima stalno starci vise i provjeravaju komp..i kaj misliš kad vide Guinea Pig serijal kak se skida :lol:
Ma roditelji ti se ne kuže kaj je Guinea Pig serijal. :lol:

jigsaw

Post by jigsaw » 02 Sep 2007, 11:27

Unreal wrote:
A$H wrote:
john_constantine wrote: ma danas svako dijete zna bolje o kompjutorima nego njihovi roditelji. Danas, svaki klinac koji zna baratati s kompjutorom, zna i skinuti filmove. Nije to kao nekoć, kada smo preko roditelja ili prijatelja dobivali VHS kazete i to..
A što ako su gledali?

A$H

Post by A$H » 02 Sep 2007, 11:29

jigsaw wrote:
Unreal wrote:
A$H wrote: da ali takvi klinci nemaju slobodu na kompu kao mi,njima stalno starci vise i provjeravaju komp..i kaj misliš kad vide Guinea Pig serijal kak se skida :lol:
A što ako su gledali?
Samo tako sine ponosni smo na tebe.. :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Sep 2007, 11:29

nije loša pričica. malo me podsjeća na "Podrum" objavljen u DD almanahu br.1 :lol:

jigsaw

Post by jigsaw » 02 Sep 2007, 11:30

A$H wrote:
jigsaw wrote:
Unreal wrote: Ma roditelji ti se ne kuže kaj je Guinea Pig serijal. :lol:
A što ako su gledali?
Samo tako sine ponosni smo na tebe.. :lol:
:D

A$H

Post by A$H » 02 Sep 2007, 11:32

Wendigo wrote:nije loša pričica. malo me podsjeća na "Podrum" objavljen u DD almanahu br.1 :lol:
SPOILER

jel to ono kad klinac otvori vrata u podu,pa ispade kao čudovište na drugoj strani?

Kraj SPOILERA

Ak je jako dobra pričica..

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Sep 2007, 11:33

Wendigo wrote:nije loša pričica. malo me podsjeća na "Podrum" objavljen u DD almanahu br.1 :lol:
hm, ne vidim sličnosti s tom pričom? :wink: A i jedino što je valjalo u toj epizodi. :roll:

pff, danas je takva generacija. Mi smo nekoć gledali hallowen, friday the 13th, black christmas. a danas drugi gledaju modernije horore hostel, remake hallowena, pa se nađe i ovako straniji horori... A roditelji, mah, niti moj stari nije znao da gledam trash filmove dok nije išao kopati po njima da bude uzoran otac i skoro je dobio infark kada je gledao braindead, evil dead i bad taste. :lol:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Sep 2007, 11:42

A$H wrote:
SPOILER

jel to ono kad klinac otvori vrata u podu,pa ispade kao čudovište na drugoj strani?

Kraj SPOILERA

Ak je jako dobra pričica..
je, thats it.

@ John Constantine: rekoh malo me podsjeća :lol: zato što imamo: klinca koji obožava horror, onda taj obred i za kraj.. najebe. :lol:

Post Reply