Ja sam u 6 se probudio i nisam vise mogao spavati.Bub wrote:Mislio sam da ću spavat malo duže, kad ono probudim se u pol 10.
Što mi je maknulo smješak danas?
- Ašow
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
- Wendigo
ispit.callac wrote:pad tebe ili čega, gdje, kako?Wendigo wrote:pad.
-
John_Ryder
preko ljeto i tih vrućina je jednostavno nemoguće spavati dugo,jedino ako ti klima ne radi cijelu noć i jutroAšow wrote:Ja sam u 6 se probudio i nisam vise mogao spavati.Bub wrote:Mislio sam da ću spavat malo duže, kad ono probudim se u pol 10.
- Ašow
a jos sam u potkrovlju, krovni prozor ftw.
prodire vrućina masovno
prodire vrućina masovno
- Bub
Gladan sam i mrsko mi je kuhat danas. Kužim da će pasti neki catering.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Provozaj se do đakova i najest ću te ko pravog i još ti dam pivo-dva da popiješBub wrote:Gladan sam i mrsko mi je kuhat danas. Kužim da će pasti neki catering.
Taman ti treba nekih 50-60kn goriva Osijek-Đakovo-Osijek.
- Bub
Hehe neki drugi put, hvala na pozivu.
btw...bio sam prošle godine tamo pored katedrale, sad da me jebeš ne znam kako se ulica zove ili kako se zove restoran. Kad uđeš sve je napravljeno onako starinski, te je obložen sa starim predmetima...jako dobro mješano meso sam jeo tamo.
btw...bio sam prošle godine tamo pored katedrale, sad da me jebeš ne znam kako se ulica zove ili kako se zove restoran. Kad uđeš sve je napravljeno onako starinski, te je obložen sa starim predmetima...jako dobro mješano meso sam jeo tamo.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
- elrania
nikako da zbog svačega krenem leć i malo odmoriti 
- Bub
E je mislim da je taj. Bio sam tamo nekoliko puta, također imaju ogromnu punjenu pljeskavicu koje je bila jako ukusna.Ašow wrote:Mon-Ami možda?
- Ašow
Daaa, inače je tamo hrana dosta dobra. I velike su porcije.Bub wrote:E je mislim da je taj. Bio sam tamo nekoliko puta, također imaju ogromnu punjenu pljeskavicu koje je bila jako ukusna.Ašow wrote:Mon-Ami možda?
- metallicat
ajoj, možeš to ponavljat?Wendigo wrote:ispit.callac wrote:pad tebe ili čega, gdje, kako?Wendigo wrote:pad.
ot: dobivena samo 3 dana za radit u meku i nemogu u gym do utorka

- Wendigo
mogu za 9 dana ponovo. samo kaj mi je bed jer sam jučer bio toliko loš i vjerujem da su me zapamtili po tome.... teško da će mi ta agencija ikada ponuditi posao.
kaj je najbolje, naučio sam, nešo više nešto manje, ali je ispit (usmeni) bio pred komisijom i trema me sjebala - zablokirao sam i nisam znao lijepo definirati odgovore, nego sam samo bezveze nabrajao činjenice i zvučao sam kao debil.
OT: gladno i mamurno.
kaj je najbolje, naučio sam, nešo više nešto manje, ali je ispit (usmeni) bio pred komisijom i trema me sjebala - zablokirao sam i nisam znao lijepo definirati odgovore, nego sam samo bezveze nabrajao činjenice i zvučao sam kao debil.
OT: gladno i mamurno.
- Bub
Jako loš grand prix tj. toliko najvljivana borba između Werduma i Overeema.
- cactus
Činjenica da telefon krepava nedjeljom.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.