a nismo jedini u zgradi, to je stambena zgrada, mi samo igrom slučaja imamo poslovni prostor u njojsandi wrote:@Callac - bit će da ste se nekome gadno zamjerili...
Što mi je maknulo smješak danas?
- callac
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
elrania wrote:idem gledat drugi stan, dođem 50 m ispred zgrade i stiže poruka na mob od te neke cure da je zaboravila reć da gazdarica traži zaposlene, a ne studentice.
...
ipak ga vidjela...u usporedbi s onim što sam viđala, ovo je predivno, čisto, uredno...još sad idu krečit sobu koja ima bijele čiste zidove, al gazdarici to nije dovoljno ok. valjda sam više slijepa na nedostatke nakon života po nekim dosadašnjim stanovima.
i imaju maltezera od 5 godina. lizao mi noge i ruke čim me vidio
ak me uopće prime tamo (sumjam, jer je bilo već nekih cura koje rade i njihovog su godišta pa mi se to čini vjerojatnijim izborom i zato ponovno micanje smješka) znam da će callac morat prva doć na kavu
- callac
LOL, jel ima bar terasa na kojoj ću pripaliti?? ako ne, kava će trajati 3 minute, ravnoelrania wrote:elrania wrote:idem gledat drugi stan, dođem 50 m ispred zgrade i stiže poruka na mob od te neke cure da je zaboravila reć da gazdarica traži zaposlene, a ne studentice.
...
ipak ga vidjela...u usporedbi s onim što sam viđala, ovo je predivno, čisto, uredno...još sad idu krečit sobu koja ima bijele čiste zidove, al gazdarici to nije dovoljno ok. valjda sam više slijepa na nedostatke nakon života po nekim dosadašnjim stanovima.
i imaju maltezera od 5 godina. lizao mi noge i ruke čim me vidio
ak me uopće prime tamo (sumjam, jer je bilo već nekih cura koje rade i njihovog su godišta pa mi se to čini vjerojatnijim izborom i zato ponovno micanje smješka) znam da će callac morat prva doć na kavu(al nema pušenja u stanu
)
di je stan?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ima veliki balkon. stan je koje 2 min hoda od onog gdje si rođendan slavila.
- callac
dobar kvart!elrania wrote:ima veliki balkon. stan je koje 2 min hoda od onog gdje si rođendan slavila.
(al ovo ne pušenje me tjera da ne držim fige da ga dobiješ
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
a nekako sumnjam da budem. malo mi je neugodno gurat se tim curama u stan, osjećam se ko da bih bila tam neki potrčko-student. jedna ima 32 god, ak sam dobro skužila, druga neš manje valjda, rade, žive tamo godinama... osjećam se ko uljez
al cijena je super i kvart i čiste su
- callac
a pa nisi neka klinkica, mislim da to ne bi bio problem. al nepušenje jest! word! 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
budem sutra saznala, nadam se.
meni ovo nepušenje paše; taman sad 5 tjedana kak nisam zapalila i nastavlja se pa mi je ok to.
meni ovo nepušenje paše; taman sad 5 tjedana kak nisam zapalila i nastavlja se pa mi je ok to.
- callac
dokle god brojiš, nisi prestala pušiti u glavielrania wrote:budem sutra saznala, nadam se.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
a joj, ja si opsesivno brojim korake po različito obojenim površinama, koliko je kutova u policama, preračunavam kombinacije godina, registracija i čeg sve ne, da ne bih ovak neš što je čak i bitno
i najbitnije, nisam sebi niš obećala da prestajem, neg jednostavno ne mogu pušiti. imam nekih srčanih problema u zadnje vrijeme jače izraženih + dišnih i dosta me odbija duhan. za lulom sam 2x posegnula i to mi je ok, al ne za prečesto.
i najbitnije, nisam sebi niš obećala da prestajem, neg jednostavno ne mogu pušiti. imam nekih srčanih problema u zadnje vrijeme jače izraženih + dišnih i dosta me odbija duhan. za lulom sam 2x posegnula i to mi je ok, al ne za prečesto.
- callac
monk sindrom? i ja ga imam, pogotovo na poslu i pogotovo kad radim sterilizaciju. a šef mi je pričao da u mostaru ima jedan lik kojeg da pitaš u bilo koje doba koliko je sati, on zna, a nema i ne nosi sat. stalno broji u glavi!
šteta za te probleme koje imaš, i nije da ti vadim mast, ali meni je tako gušt zapaliti cigaru, duhan. mislim da je to i kava glavni razlog zašto ustajem ujutro
šteta za te probleme koje imaš, i nije da ti vadim mast, ali meni je tako gušt zapaliti cigaru, duhan. mislim da je to i kava glavni razlog zašto ustajem ujutro
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni je već jako dugo smetalo i nije mi bilo jasno zaš uopće pušim, kad mi nije pasalo. sreća za mene zbog onog trovanja da mi je kliknulo u glavi.
hm, monk, prije neki blagi ocd.
hm, monk, prije neki blagi ocd.
- Asfodel
SpoilerShow
Prije nekog vremena su nam bili upitnici za studente prava i medicine za te opsesivne pizdarije. Ja sam još sasvim ok, držale me neke od tih gluposti u djetinjstvu i to je to. Al kak sam čitala, u manjini sam 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
hehe, sad sam se sjetila svojih tikova iz djetinjstva- treptanje zbog kojeg su me zvali žmigalo (a samo su mi trebale naočale
) i potreba da si gornjom usnom dotaknem nos
no ja sam još dobra, moj frend si je svako malo noktima jedne i druge ruke mora preći po zubima, onak, prvo desnom rukom s desna na lijevo i obrnuto, kao, svrbili su ga 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
to i ja radimcallac wrote:i potreba da si gornjom usnom dotaknem nos![]()