Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 20 May 2011, 00:15

:lol: :lol:

eto, tak bi trebalo svim loše raspoloženim ženama dat da gledaju te horore s nakazama koje ubijaju mlade slickane žene :lol:

a gle, mora i ona tebe malo tak nakon svih onih puta što ste joj govorili kak je debela :P

metallicat

Post by metallicat » 20 May 2011, 01:06

ja nisam vidjela čelo :(
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 May 2011, 07:21

e jeste čelaste :zubifale:
a ja mislila da je moje visoko, koje olakšanje :lol:
SpoilerShow
zezeam vas malo

kaj se čela tiće, moja stara je uvijek govorila da je bilje imat višlje čelo, nego nisko, ko pustinjak :zubifale: čelo na obrvama, pa malo jače obrve, pa se sve spoji :zubifale: :toimonster:
ma meni je zbilja grozno vidit nisko čelo na ženi. znam par glumica (al neznam imena da me ubiješ) koje imaju tak slatku facu, prekrasnu kosu i nisko čelo, izgledaju obrasno :facepalm: :toimonster:
i moram se složit s onim o obrvama kaj je @asfi objašnjavala. nije da znam cijelu nauku o njima, ali odvažila sam ih se preuredit malo. imam prirodno zle obrve, one koje nemaju lijepi luk, neko kao špic na sredini, ono, pod kutem i to ne tako blagim i dosta su duge. zajedno s evil eye i izgledam kao da sam stalno ljuta i ubijam pogledom.
ja ih lijepo skratila koja 2-3 mm na neku normalnu duljinu, taj štic na sredini maknula i sad imam neki normalni lijepi luk i čudi me koliko mi je to ublažilo izraz lica i puno mi bolje paše. onakve su se zbilja kosile s njim jer imam blage crte lica pa se ne uklapaju i izgledam kao da ljuto gledam :facepalm:
ovako je puuuuuno bolje :mrgreen:
Image

callac

Post by callac » 20 May 2011, 07:26

Jane, pics obrva!!! :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 May 2011, 07:29

a nema slika sa starima, tj. imam ja općenito malo slika, tak da sve što si vidjela do sada je se "predelanima"
takve obrve obično crtaju zlim tetama u crtićima i bajkama :zubifale: a da i kaj :lol:
Image

callac

Post by callac » 20 May 2011, 07:32

lol, pa sadašnje obrve imaju taj špic. i sad sam hepi što su ti takve jer sam se pobojala da si ove koje znam prepravljala! :mrgreen: plus ja mislim da ti obrve čak i daju evil eye, probaj stavit prst preko njih paš vidjeeti da oči kao samo oči su baš blage! :)
(i ja također volim ta evil stil :twisted: )
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 May 2011, 07:38

super, sad možeš mislit kakve su bile s tih par dlaka više na strateškim mjestima, još oštrije nego sada, i dulje.
a kao nemam ih na koga imat :zubifale:
stari na treningu (trener tae kwon do-a dulje nego ja postojim) nemora niš ni reć, samo pogleda dotičnog nemirnog, i mir je u dvorani, 100 ljudi i muhu čuješ, pitaš se jel dišu :lol: :zubifale:
pogled, čelo (srcoliko, ono ala drakula) i obrve, sve tatino (samo kaj ja nisam crna) :supz:
kad razmislim ni on nema jake crte lica uopće, samo obrve, i uvijek izgleda strogo i ozbiljno, a nema većeg zajebanta :D
Image

callac

Post by callac » 20 May 2011, 07:44

hehe, znam te "tatine poglede", moj iako nema takve obrve, kad te pogleda, smrzneš se! Ja sam svoj pogled uspjela izregulirati jer sam saznala da puno cura se nije htjelo samnom uopće upoznati jer sam imala taj neki umišljeni pogled i kao da sve oko sebe mrzim. Sad je uglavnom onako tup, sa širom otvorenim očima, telence :lol: al me više ljudi voli :facepalm: i prestala sam dizati desnu obrvu, nesvjesno bih to radila kad bi me nešto/netko zanimao, pokerface ftw!!!
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 May 2011, 07:55

da, tatin pogled :zubifale:
fak, ja nemrem dignut samo jednu obrvu :x :zubifale:
al se zato nesvjesno mrštim, kad se neš zamislim ili kad neš radim pa se udubim/koncentriram.... stara je poderala grlo na mene da ću imat zbirano čelo do 20-te :zubifale:
ja bi rupice na obrazima, al jebga, imam, kak moj dragi kaže, zombi jagodice (da, zbilja su nam bolje polovice talentirane za komplimente :lol: ) baš ono kaj @elri kaže da sam na većini slika bucmastija nego uživo, uživo imam usko lice (valjda zbog slikanja iz čudnih kuteva, nemam smisla za fotografiju)
Image

alecto

Post by alecto » 20 May 2011, 08:01

sad ste me podsjetile na moje obrve :facepalm: do prije godinu dana sam ih samo mrvicu čupala, tek tolko da mogu reć da i ja čupam obrve ( :lol: ) al ne tolko da bi se primjećivala razlika.

i onda sam ih prije godinu dana počupala i oblikovala, stanjila, i sad mi se povraća kad gledam stare slike :lol:
inače muku mučim s time da mi lijeva obrva puno više i gušće raste, i nekak ju je teže počupat, dok lijevu obavim bez problema.
we are such stuff as dreams are made on

elrania

Post by elrania » 20 May 2011, 09:36

meni je grozno vidjeti svoje starije slike gdje su mi bile počupane u neku tanku crtu koja mi tak jadno sad izgleda kad malo prelistavam.
presretna sam na danu kad mi je kliknulo u glavi da je uređivanje obrva, ko što npr. sredim trepavice i stavim ruž, bitan dio samog tog procesa šminkanja, jer nevjerojatno osvježi lice. ne mogu se zamisliti da nemam svoju olovku i da izađem van bez da sam njih sredila baš po mjeri. može i da nemam maskare i ruža i pudera čak, al obrve moraju dobiti svoje 2 minute pažnje :lol:
i pustila sam ih da se malo razjačaju i da je sad ta površina izraženija.

i ja dižem lijevu obrvu za interes :lol: desna je za gađenje i čuđenje :lol:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 May 2011, 10:02

budemo se popričale u vezi toga. ja svoje obrve održavam tako da samo redovno počupam višak i to je to, al nekako mi se u zadnje vrijeme to čini premalo. imala sam svojdobno neku olovku, al mi to nije izgledalo baš prenaj, ili ja neznam ili je bila neka kriva boja (a i nisu neš baš guste, tak ak je neš krivo napravljeno ili kriva boja, jako se vidi, al prije će bit da ja neznam). imam smeđe obrve, ali ne tamne, tako da mi je bed nać boju. nebi nešto pretamno, a ove svjetlije mi sve imaju neki žući ton i to mi je ekstra fuj. možda bi trebala probat sjenilom, imam finih tih srednje smeđih nijansi....
Image

elrania

Post by elrania » 20 May 2011, 10:09

tebi bi trebala dobro pasati ova koju ja imam. deborah tamnija smeđa. ja to dosta lagano nanosim i ima četkicu na vrhu koja pročešlja višak boje i nikad ne izgleda ko da su crtane linije, već ih samo popuni i potamni. i na to kombiniram narančasto/bakreno sjenilo koje je već skoro pa pri kraju i nigdje još nisam vidjela dobru varijantu toga da si uzmem za dalje. :(
mada i sama olovka dobro posluži, no volim tu nijansu ekstra koju dobijem narančastom. ja se bolje osjećam :lol:

e da, i nikad mi nisu našiljene olovke, uvijek ostavim da bude blizu onog drvenog dijela i ukoso pa se puno lakše tak tempira da ostavi dovoljno boje, jer je široka i plosnata ta površina. i onda u nekoliko manjih poteza popunim što trebam. bude ko stavljanje sjenila.

callac

Post by callac » 20 May 2011, 10:11

Jane, postoji čitava linija kozmetike posvećena samo obrvama :D
bitno je da olovka bude specijalno za obrve, ni slučajno kajal koje su mekane i za mazati kapke. Slobodno di tamniju nijansu od svojih i popuniš blago "rupe"
ja trenutno koristim dvije nijanse, ovisno o boji kose, kad je svježe pofarbana i tamnija koristim od essence smeđu olovku, a kad se ispere i ka sam bila blond koristim ili od max factora za plavuše ili CK dark blond
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 May 2011, 10:15

fala cure, primljeno na znanje. morat ću sutra ujutro do dm-a tak i tak (ili već danas ak stignem) pa usput ću malo proučit što se nudi specijalno za obrve, pa si uzmem neš kaj mi se bude činilo naj za mene kao početnika :D
Image

Post Reply