Koji ste horror zadnji gledali?
- elrania
-
Unreal
Meni je prvi dio bolji , ali slažem se u vezi ovog za Steve Miner. Čovjek je od scenarija sa dosta nelogičnosti i slične radnjom kao prvi film stvorio dva zabavan nastavka.Boby wrote:Slažem se, Steve Miner ima osjećaj za zabavne slashare, a jedinica je po meni precijenjena
Meni su najači nastavci ipak četvorka i šestica.
- elrania
bas pogledah 3. i taj mi je cak bolji od prvog...puno je dinamicniji i nije me uspavao ko 1. dioUnreal wrote:Meni je prvi dio bolji , ali slažem se u vezi ovog za Steve Miner. Čovjek je od scenarija sa dosta nelogičnosti i slične radnjom kao prvi film stvorio dva zabavan nastavka.Boby wrote:Slažem se, Steve Miner ima osjećaj za zabavne slashare, a jedinica je po meni precijenjena![]()
Meni su najači nastavci ipak četvorka i šestica.
nasmijah se dobro na scenu s citanjem fangorie i drobljenjem glave
-
Unreal
Ti 3d efekti u filmu su mi bili još pozitivni samo zbog te scene drobljenja glavom. Najče mi je dok klinca prepolovi na pola kada hoda na rukama. I taj nastavak ima odličnu završnu potjeru između Jasona i heroine.elrania wrote: bas pogledah 3. i taj mi je cak bolji od prvog...puno je dinamicniji i nije me uspavao ko 1. dio
nasmijah se dobro na scenu s citanjem fangorie i drobljenjem glave
Jason rulez
- maddjuro
slažem se. U šestici ti objesne kako to da michael se stalno vraća, i kako to da ga se nemre ubit, neću sad pisati da nebi spoilao nekome film, al ni 7 i 8 dio nisu ništa posebnoUnreal wrote:Halloween 4 je meh, niti loš ,niti dobar film , svakako nepotreban nastavak.Djuro20 wrote:ja sinoć preletih preko haloweena 4,5,6
Halloween 5 je shit.
A Šesticu nikako da pogledam.
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
pogledah upravo "dead silence". Što reć? Ideja je donekle i ok, al film nije ništa posebno. Ima par dobrih scena i to je to. Ni ne čudi me što su film povukli iz kina u americi nakon samo 16 dana prikazivanja. Baš malo čitam koji bi dodaci došli na dvd-u, i vidio sam da su ispustili jedan dio koji je po meni važan za smisao filma, al što se tu može.
Film pogledajte ak na njega naletite, al ne očekujte previše od njega.
Film pogledajte ak na njega naletite, al ne očekujte previše od njega.
I may be an idiot, but i am no fool.
- HorrorHR
- Site Admin
Ma ne brini se za to, pogledao sam sve extrase i bolje da ti dodaci (alternativni kraj + dodatne scene) nisu završili u filmu.Djuro20 wrote:Baš malo čitam koji bi dodaci došli na dvd-u, i vidio sam da su ispustili jedan dio koji je po meni važan za smisao filma, al što se tu može.
E to je filmMamoorlook wrote:jucer
Killer Clowns From Outer Space
:D
- elrania
- Mamoorlook
- elrania
ipak je otpao death proof, steta mi gledati ovu traljavu verziju koju imam
umjesto toga, pogledala sam si fino videodrome... ne mogu taj film svrstati medu horrore, vise ga dozivljavam kao sf triler...tu pisem jedino zbog sitnih gore scena koje se pojave valjda svega 2 puta
no film mi je svejedno jako jako dobar
fin izbor naslova za danas, must say
i sad izmorena bjezim spavati
umjesto toga, pogledala sam si fino videodrome... ne mogu taj film svrstati medu horrore, vise ga dozivljavam kao sf triler...tu pisem jedino zbog sitnih gore scena koje se pojave valjda svega 2 puta
no film mi je svejedno jako jako dobar
fin izbor naslova za danas, must say
i sad izmorena bjezim spavati