Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
John_Ryder

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by John_Ryder » 15 May 2011, 23:30

IMAX je prva liga,isprva mi se platno činilo isto kao i u normalnim kinima,a kad sam šetao ispod njega,jebate al je ogromno,3D je jedno 5 puta bolji od običnih cinestarovih 3D,isto kao i HD slika i zvuk...ufff transformeri i heri poter vidimo se :kokicarenje:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 16 May 2011, 01:05

Jel zvuk jači?
(pita osoba kojoj je i u cinestaru prejako :lol: )
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 16 May 2011, 12:42

De si brate?? :supz: :prayer:

Info

Post by Info » 16 May 2011, 12:53

Kako mi se sere od ovakvih vijesti http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2 ... tml?pos=n1 :skrujufakju: :skrujufakju:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Bub

Post by Bub » 16 May 2011, 13:02

Ma ne vjerujem ja u to, pogotovo to za nas sitne ribe koji skidamo glazbu, filmove, igre etc...pogotovo što naš mup i ostali državni organi su pre lijeni da nešto rade, dokazali su to bezbroj puta...ovo je samo zaplašivanje građana. Nema tog organa koji ti smije toliko privatnost narušavati.

Info

Post by Info » 16 May 2011, 13:10

Da, već je dosta puta bilo takvih vijesti pa ništa od toga. Al daj zamisli da uvedu to, pa mislim da bi to bila zadnja kap koja bi prelila čašu. Gledao sam prije par mjeseci emisiju REPORTERI na hrt-u i tema je bila big brother u Velikoj Britaniji. Pa to nije normalno koliko oni imaju kamera na ulicama, na samom semaforu imaju po 3-4 kamere. Zatvorenike čipiraju tako ako pobjegnu, naći će ih, kućne ljubimce također. Još je tamo neki njihov političar izjavio da će tako biti sa svima nama, da umjesto osobne dobit ćemo čip u ruku, vrat. nemoj me sada krivo shvatit pa reć da sam paranoik :lol: ali sam se iznenadio kada sam čuo takve vijesti.

Bub

Post by Bub » 16 May 2011, 13:20

Čitao sam i ja to za čip, ali dok se to globalizira mislim da će i naši klinci biti 2 metra ispod zemlje...ne sekiraju me takve stvari, a životinje se već čipiraju. Ovo za kamere po ulicam, parkovima i sl. je dobro u neku ruku pogotovo protiv kriminala...privatnost...ahhh, pa ionako je nigdje vani nemaš osim u svome domu.

metallicat

Post by metallicat » 16 May 2011, 13:21

Info wrote:Kako mi se sere od ovakvih vijesti http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2 ... tml?pos=n1 :skrujufakju: :skrujufakju:
komentar na ovo, meni najbolji :prayer:

Code: Select all

Ja mislim da bi bilo najbolje kad bi se novi stanovi vec opremali sa malom ćelijom tak da ne moramo ic okolo po zatvorima !! Murja nek nas gleda na kamerama i kad skinem pjesmu sa neta odmah odem sjest u svoju buksu i bok
:lol: :lol:
Image

Info

Post by Info » 16 May 2011, 13:23

:prayer: :lol:

Studeni

Post by Studeni » 16 May 2011, 17:23

Bub wrote:Ma ne vjerujem ja u to, pogotovo to za nas sitne ribe koji skidamo glazbu, filmove, igre etc...pogotovo što naš mup i ostali državni organi su pre lijeni da nešto rade, dokazali su to bezbroj puta...ovo je samo zaplašivanje građana. Nema tog organa koji ti smije toliko privatnost narušavati.
kod nas upravo i najebu sitne ribe....da li je najebao onaj koji je uvezao 650kg kokaina onomad ili onaj frajer iz Os zbog 150kn duvanja? :rock:
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Bub

Post by Bub » 16 May 2011, 18:22

Nisam mislio na to, jedino ako si ti diler :zubifale: ma kako ne, najebu i male i velike ribe, samo što malih ima puno više nego ovih velikih i lakše ih je uhvatiti...kad tad svi padnu. Doduše i država ima koristi od takvih velikih riba, tako da...zna se i pustit takve male kao i ona dva iz Osijeka što su u Paragvaju. Dvije mule kojima je bilo predodređeno da ih se uhvati, vjerojatno je isplaniran njohov pad, a pored toga prošlo još hrpa toga i da politika tu ima veliku ulogu, kako kod nas tako i svuda.

Asfodel

Post by Asfodel » 16 May 2011, 19:16

Nah, fantaziranja uglavnom. Takve mjere bi došle u obzir jedino da smo u sigurnosnim problemima tipa SAD 9.rujna itd.
I čipiranje je navodno dugoročno jako rizično za zdravlje.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Andrej

Post by Andrej » 16 May 2011, 19:19

A i moraš da imaš dobro napajanje :lol:
Ja sam apsolutno za to sa čipovima. Šta kad imaš senilnu babu koja krene na pijacu i završi u Argentini?
We're all mad here...

Studeni

Post by Studeni » 16 May 2011, 19:46

Bub wrote:Nisam mislio na to, jedino ako si ti diler :zubifale:
nisam, ali nema veze. :mrgreen: nije bio ni taj momak, tako da ti usporedba ne stoji.
idemo dalje, koliko je likova (ogromnih) što je završilo u pritvoru u zadnjih 3-4 mjeseca (sve velike afere) ostalo u buksi tj. protiv koliko ih je podignuta optužnica? Nula. Samo ih vidiš za mjesec dana kako s prnjama u najlon kesama idu kući i smješkaju se u kameru....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Bub

Post by Bub » 16 May 2011, 20:34

Studeni wrote:Samo ih vidiš za mjesec dana kako s prnjama u najlon kesama idu kući i smješkaju se u kameru....
Pa o tome ti i pričam da politika igra ulogu, ali opet tih pušača ili konzumenata (sitne ribe) nekih težih droga tipa dop i ostalo ima više nego tih velikih riba, bossova ili što ti ja znam već. Naravno da će više takvih manjih pasti, nego ovi koju su zaštićeni od strane svojih štemera i od strane nekog kome to paše, viša funkcija neke države. Šta misliš da je tako teško boriti se protiv kriminala kako oni prikazuju, je prodaju muda pod bubreg. Par vojnih akcija i da vidiš kako se stvar mjenja, doduše ne mislim tu na neke kolumbijske ili ine kartele, jer to je druga priča za sebe, ali opet i to da nekome nepaše i da nema profiti bi se moglo kroz vrijeme srediti. Čovječe ekonomija pada ako nema droge i ostalih loših stvari, te bi nastala opet kriza u svijetu, nažalost ali sve loše stvari pokreću svijet. Tako da nije često, ali bude tu i tamo da vidiš da je netko pao sa karikiram 600kg bijelog čisto da se pokaže da državni organi rade nekoji kurac, uvijek netko mora podnjeti žrtvu za nekog tamo na vrhu i to se vrti i vrti u krug, te se pune džepovi. Moje osobno mišljenje je da i ti bossovi su sitne ribe za neke tamo nama nepoznate sfere i kad tad dođe pod ruke pravde, a na njegovo mjesto dođe drugi i opet u krug.

Locked