i prokleta nagluhost i mobiteli... Jebeno imam problema s komunikacijom s mobitelima, mah... mislim da ću morati ubuduće tražiti od nekog prolaznika da mi prevodi što ovaj nepoznati na mobitelu govori kao danas...
Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
nitko mi nije pokupio god of war 3, pa moram čekati sutra... 
i prokleta nagluhost i mobiteli... Jebeno imam problema s komunikacijom s mobitelima, mah... mislim da ću morati ubuduće tražiti od nekog prolaznika da mi prevodi što ovaj nepoznati na mobitelu govori kao danas...
Michel puši karu.
- Ašow
pomaze li ti slusni aparat u tom slucaju?
ili neki drugi hardware?
ili neki drugi hardware?
- john_constantine
ma slušni aparat i koristim dok razgovaram preko mobitela, he, inače bez njih jedva da čujem... ono, moraš mi govoriti u uho. A u vlaku po ljeti ih skinem jer kao da si u sauni... pa nastaje hrđa na njima. Ali preko mobitela je uvijek neki problem... isprobavao sam više njih, jedan je bio baš preglasan, drugi pretih, a ova motorola, više kao da ne znam kako treba namjestiti za razgovor... I sada, ako neka osoba tiho govori preko telefona/mobitela, onda još gore... Ponekad je to grdo da niti ne kužim kada govori ona automatska tajnica ili reklama, a ja nešto govorim... heAšow wrote:pomaze li ti slusni aparat u tom slucaju?
ili neki drugi hardware?
Zato i preferiram sms poruke, ali danas se malo ljudi time služi, jbg. A slušne aparate skidam samo prije spavanja, tuširanja ili u stvarnom potrebnim situacijama.
Michel puši karu.
- Ašow
Sjebana je to stvar stari moj.
A koliko pomogne slušni aparat?
- john_constantine
mah, ima tu tako povremeno nekih neugodnosti, ali navikneš se... Ma ostalo, stvar njezine tolerancije. Do sada nisam našao takvu osobu za vezu...Ašow wrote:Sjebana je to stvar stari moj.
A čuj, mnogo bolje radi ovaj od 7000 kn komad nego oni koje sam dobivao besplatno svakih pet godina, koje sam nosio 25 godina i jedva sam mogao komunicirati s ljudima... Naravno da puno kvalitetniji aparati koštaju i preko 10 000 kn komad, kao mogućnost isključivanja zvuka okoline i to... Ali hebe mi se, zadovoljan sam s ovima koje nosim... Ne bi nikada dozvolio da moji ili ja upadnu u kredit i dugove zato jer moraju imati najskuplji i najkvalitetniji slušne aparate kao onaj klinac iz supertalenta.
Ma skoro da više niti ne primjećujem neke probleme u komunikaciji, makar se zna dogoditi dosta puta, nesporazumi i to. Ali nije strašno, izvučeš se šalom i slično. A uvijek možeš samo klimati glavom i praviti se da slušaš.
Michel puši karu.
- callac
postaje prevruće
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
Da! Katastrofa.callac wrote:postaje prevruće
Oču zimu
- Asfodel
callac wrote:postaje prevruće
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
pas imao napadaj i treba povećat dozu tableta. valjda kad se nađe ona prava, će bit ok.

-
John_Ryder
najavljuje se snijeg za ponedjeljak,u gorju ofc,ali tu temp padaju do 12 celzijaAsfodel wrote:callac wrote:postaje prevruće
- callac
16 stupnjeva u 7h
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
dućani i roba i nedostatak normalne klasične robe i kupovanje s ciljem i kad ničeg takvog nema što treba.
- cactus
Zaspao sam sa cigaretom
Osim opekline i jastučnice nema veće štete,valjda je to pouka
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- elrania
pregnjusna neprospavana noć
- callac
što će sestra opet uzeti auto i još moram na posao nešto pospremiti i na kompu prepraviti neke račune.. glupi vikendi koje jedva čekam i onda svaki bude usran iz nekog ntog razloga 
If one of them is dead.
If one of them is dead.