filmofil wrote:veliki naklon svima koji rade u mcdonaldsu, it's fucking pain the ass
meni je bio prvi dan i već sam morao radit ko lud od početka do kraja...u pola sata su u mene nabubali hrpu informacija kako raditi svaki sendvič i onda dođe narudžba 8 hamburgera i kao idem se ja malo odmorit poslije toga i dođe nova narudžba od 8 i tako 4 sata
najviše sam popizdio na odnos među ljudima koji je totalno robotski i formalan, nitko se tamo ne razgovara niti šali...sve se vrti oko tog posla
najapsurdnije je da i kad nemaš ništa za radit moraš čistit površine, čak i ako su čiste

hahaha, bit će ti dana kad će 'osam u prvi' 10x jedno za drugim biti ono čemu ćeš se veseliti
jedva čekam da vidim što ćeš reć kad ćeš morat 8 mekova sam raditi, dakle, stavljat meso, garnirati itd
mene je najviše nerviralo 'hvala' i 'molim' i znalo mi se događat da nekom otvorim vrata u zgradi da prođu ljudi i kažem im hvala, koliko mi je to postalo robotski.
a ovo za šale, ugodnu atmosferu, pa ima toga, ovisi ko radi, ko je s kim dobar itd. nije ni za očekivat da su ljudi stalno veseljaci, pogotovo ne tamo. meni je bilo najdraže kad nitko ne bi s kim pričao i kad bih samo obavila svoje i što prije se maknula odatle. to je posao i nije mi se imalo veze s ekipom koja radi sa mnom.
@alecto: huh? kako, koji kolegij?
i vidim baš da je kk opet tu. ajd, drago mi je da nije došlo do nestajanja!