Igre, konzole i slično
- Bub
Re: Igre, konzole i slično
Dosta je lagana, ali zabavna avanturica, evo sad odigrao nekih sat vremena.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
igram opet Witcher... a mora se dovršiti do kraja na strani humans, s obzirom da sam izgubio stare savegameove, a idući tjedan dolazi nastavak.

Michel puši karu.
- Bub
nemoj zezat, woohaaa, valjda ću naći cajta za igrujohn_constantine wrote:a idući tjedan dolazi nastavak.![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
17. - toga.Bub wrote:nemoj zezat, woohaaa, valjda ću naći cajta za igrujohn_constantine wrote:a idući tjedan dolazi nastavak.![]()
Michel puši karu.
- john_constantine
72 000 XP, jbt, to je najviše koliko sam ikad uopće dobio u nekoj RPG igri.
Valkyrie profile, uvukao sam se u borbu protiv krakena, koji čak niti nije boss, ali je prokleto prejak. I spasila me slučajno jedan item koji mu je dao 7000 preostalih Healtha... A likovi dobili čak tri četiri levela.
Fora.
Michel puši karu.
-
Hec
upravo presao crysis 2,
savrseno dobra igrica puna akcije, jebenog soundtracka i zanimljive i ne prenapucane price....necu spoilat
ali reci cu da jedva cekam nastavak!!!
savrseno dobra igrica puna akcije, jebenog soundtracka i zanimljive i ne prenapucane price....necu spoilat
ali reci cu da jedva cekam nastavak!!!
"Six strings to cover fear..."
- john_constantine
mene više nervira što je glavni lik mutav... ali ozbiljno, nije mi jasno zašto glavni likovi ne mogu govoriti? Dok se konačno susretne s onim likom, on skuži da nije Prophet, a on šuti kao riba... bezveze.
Michel puši karu.
- john_constantine
naručen god of war 3 platinum izdanje.
Baš taman da dođe do subote kada kupujem playstation 3.
Jedva čekam Heliosu otrgnuti glavu golim rukama... 
Michel puši karu.
- maddjuro
GOW 3 je jedina igra zbog koje mi je žao da nisam uzeo PS3.john_constantine wrote:naručen god of war 3 platinum izdanje.Baš taman da dođe do subote kada kupujem playstation 3.
Jedva čekam Heliosu otrgnuti glavu golim rukama...
Prjeđoh danas PROTOYPE- meni se ova igra sivdila, iako neki kažu da je brzo dosadi. Imao sam osjećal kao ca igram s "Carnige"om (iz spidermana). Kontrole u igri su dobre, možete trćati po zidovima, apsorbirati civile, vojnike... kada nekoga apsorbirate mžete se pretvoriti u njega,a kada se pretvorite u vojnika, možete se ušuljati u njihovu bazu i apsorbacijom nekih vojnika u bazi naućite kako voziti tenkove, helikoptere te unaprjediti svoje sposonosti korištenja oružja. Priča je da imate neki novi virus koji vam omogućuje da djelove tjela koristite kao oružja, pa imate pandže, pojačano bacanje automobila, koje pokupite s ceste i time gađate što hoćete. sama priča je solidna, pošto imate amneziju pokuđavate skužiti što i kako, pa tako tokom ige za vrjeme svake misije u gradu postoji određen broj ljudi koje kada apsorbirate, a time i njihova sjećanja, dobijete dio informacije, naravno ti su likovi vidljivi na minimapi, pa kada skaćete po krovovima zgrada h je lako za uočiti. U igri imate i nekih izazova, koji vam daju određen broj XP-a kojima unaprjeđujete napde, kupujete nove sposobnosti isl.
Meni se igra svidila, nije preduga, meni je trebalo oko 18 sati da je prjeđem, s tim da mi se ovi razni izazovi nisu dali raditi. Ako ništa u vremenu između misija možete do mila volje ubojati civile. Radnja se odvija u NY, pa možete u miru i s guštom sakatiti amere.
Sad nastavljam s Byoshockom, a nakon toga počinem s batmanom
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
PROTOYPE je baš odlična i zabavna igra, makar šteta što je priča slaba... Mislim, jednostavno se moglo i bolje napraviti od nje. Ali korištenje moći je u ono vrijeme u igrama bilo spektakularno u akciji. Čeka se nastavak.
Michel puši karu.
-
olio
INFAMOUS gazi prototype u bilo koje doba, po priči, atmosferi i gameplayu
- maddjuro
INFAMOUS je nažalost samo za PS3, ali čini se da je igra ok
Prjeđoh Bioshock- odlična igra, super atmosfera, a i vidi se veliki utjecaj system shock 2-ke. Priča je super, kao i atmosfera. Imate interesantne moći, oružja. U igri je super napravljen ugođaj 60'ih. Šteta da je igra relativno kratka, ali se svakako isplati odigrati.
Sada se bacam na dantes inferno, pa na batmana.
Prjeđoh Bioshock- odlična igra, super atmosfera, a i vidi se veliki utjecaj system shock 2-ke. Priča je super, kao i atmosfera. Imate interesantne moći, oružja. U igri je super napravljen ugođaj 60'ih. Šteta da je igra relativno kratka, ali se svakako isplati odigrati.
Sada se bacam na dantes inferno, pa na batmana.
- john_constantine
kupio danas ps3 s move packom.
I Dante inferno, god of war 3 još nije došao, pm... A red dead redemption rasprodan... A ostalo preskupo, makar infamous... ma neka čeka, polako.
Eh, sada moram to sve složiti, naštimati, i slično... nadam se da je bar jednostavno, bez komplikacija, fuck.
ne mogu vjerovati da nigdje nema no more heroes serijal za ps3, morati ću se namučiti izgleda.
Eh, sada moram to sve složiti, naštimati, i slično... nadam se da je bar jednostavno, bez komplikacija, fuck.
ne mogu vjerovati da nigdje nema no more heroes serijal za ps3, morati ću se namučiti izgleda.
Michel puši karu.
- maddjuro
red dead je super, ali glavnu priču pređeš za manje od 20 sati, ali igra se svakako isplati odigrati; budeš li instalirao onaj peč da mores igrati backupove na PS3-ci?john_constantine wrote:kupio danas ps3 s move packom.I Dante inferno, god of war 3 još nije došao, pm... A red dead redemption rasprodan... A ostalo preskupo, makar infamous... ma neka čeka, polako.
Algoritam ima PS3 igara za 150-200kn, koje su nešto starije
-
John_Ryder
jel igro ko brink?valja li što?