Ne mogu naći onu crnkinju kada joj oči iskoče pa daj stavi ako nađeš nekako
Last Post Wins !!!11one
- Info
Re: Last Post Wins !!!11one
Ne mogu naći onu crnkinju kada joj oči iskoče pa daj stavi ako nađeš nekako
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- elrania
joj kako smo nesposobni!
i ovaj drugi je tek tako da se ima.

i ovaj drugi je tek tako da se ima.
SpoilerShow

- john_constantine
- Info
Hvala elrania
@Cons, ajd da i to vidimo
@Cons, ajd da i to vidimo
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- metallicat
eto, danas je bio zadnji dan da moj dragi tajo uplati novce, nije naravno, i sad ide u ćuzu. neznam jel to smiješno il tužno. odoh šljakat za promjenu. kisić

- elrania
- john_constantine
ne shvaćam te osobe... jedan lik iz djetinstva, ono, imao je sve (znate ono, roditelji nisu imali ništa, pa su mukom stekli sve i ne žele da sin prođe isto), auto, stan u Zg, sjajan posao, društvo, novce. Razmažen, naravno. I upoznao neku curu iz Švedske (zapravo, Bosanka koja je emigrirala u Švedsku) i ta je imala ptsp, tako da nije mogla dugo ostati sama. A on je naravno sve činio za nju... Bježao s posla i to, dok nije dobio otkaz. Ali neka, starci su još mu plaćali sve. Ali onda ga je ova ili netko drugi nagovorio da ucjenjuju jednog poduzetnika. Bilo je to u novinama, i lik je samo prijavio sve to policiji. I završio je godinu dana u zatvoru, ili manje. I poslije opet ista situacija oko nje, sve dok se nisu posvađali i ova ga je ostavila. A lik se objesio...
I sada, ova druga osoba... ima sve, roditelji joj plaćaju faks, izvan Hrvatske studira, ima svoj stan, ima društvo, alkohol, novce za gluposti, ljubavi, apartmane, budućnost, visoko zanimanje, put po svijetu. I onda padne u tešku depresiju pod lijekovima i stručnim nadzorom...
A jbt, mislim si, pa kako osobe koja imaju sve u životu mogu uopće biti depresivni i na kraju sjebati samog sebe?
I sada, ova druga osoba... ima sve, roditelji joj plaćaju faks, izvan Hrvatske studira, ima svoj stan, ima društvo, alkohol, novce za gluposti, ljubavi, apartmane, budućnost, visoko zanimanje, put po svijetu. I onda padne u tešku depresiju pod lijekovima i stručnim nadzorom...
A jbt, mislim si, pa kako osobe koja imaju sve u životu mogu uopće biti depresivni i na kraju sjebati samog sebe?
Michel puši karu.
- Ašow
Zato što dosta ljudi koji praktički imaju apsolutno sve materijalno nemaju ono najbitnije s čime se mogu ispuniti.
Nisu to ljudi poput nas dvojice i većine nas ovdje.
mi smo zadovoljni s onim što imamo. Naravno, bilo bi super da dođe nešto više, ali snalazimo se i s onim sto imamo.
To je ono bitno. I zato i postoje one šeme kako siromah je zapravo bogat i tak to.
Mislim, mene zaboli kurac stvarno, gledam ljude kao cjelinu. A i mrzim te što sve imaju i to nameću/pokazuju i drže se visoko i gledaju s visoka & co.
Meni je dobro što nemam ništa. I što ne tražim ništa. A zapravo imam sve što želim.
Naravno, želim posao, želim proći godinu na faksu i tak svast nesta.
Ali jebiga, što je tu je. Kak bude bude, life goes on.
Oni koji izmišljaju toplu vodu su druga priča.
Nisu to ljudi poput nas dvojice i većine nas ovdje.
mi smo zadovoljni s onim što imamo. Naravno, bilo bi super da dođe nešto više, ali snalazimo se i s onim sto imamo.
To je ono bitno. I zato i postoje one šeme kako siromah je zapravo bogat i tak to.
Mislim, mene zaboli kurac stvarno, gledam ljude kao cjelinu. A i mrzim te što sve imaju i to nameću/pokazuju i drže se visoko i gledaju s visoka & co.
Meni je dobro što nemam ništa. I što ne tražim ništa. A zapravo imam sve što želim.
Naravno, želim posao, želim proći godinu na faksu i tak svast nesta.
Ali jebiga, što je tu je. Kak bude bude, life goes on.
Oni koji izmišljaju toplu vodu su druga priča.
- Decadentor
istina sve gore navedeno, ali zato sto sam imo lejm zivot cini me boljom osobom (ajmo rec)

-
John_Ryder
Decadentor wrote:istina sve gore navedeno, ali zato sto sam imo lejm zivot cini me boljom osobom (ajmo rec)
potpis na ovo
- Sammy
bio danas do Koprivnice, bratic imo krizmu i tak to, naždero sam se ko svinja (dvaput!!!), popio kod kuma 2 žuje od limuna, jbt cedevita
i vidio jebenog sama winchestera
boyko vjerojatno zna, konobar u Artu, jebote isti Jared
inace lijepa je Koprivnica, sve je super sređeno i tak, i jebiga boyko nisam imo slobodnog vremena, tak da ti se nisam javio, jedanput moramo na cugu
boyko vjerojatno zna, konobar u Artu, jebote isti Jared
inace lijepa je Koprivnica, sve je super sređeno i tak, i jebiga boyko nisam imo slobodnog vremena, tak da ti se nisam javio, jedanput moramo na cugu
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Bub
ma daj pisao sam sve što me tišti pol sata sada i na kraju bolje da ništa ne kažem jer jednostavno nema smilsa, pogotovo ovdje na forumu
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
Bub wrote:ma daj pisao sam sve što me tišti pol sata sada i na kraju bolje da ništa ne kažem jer jednostavno nema smilsa, pogotovo ovdje na forumu
- Bub
je baš to John_Ryder, mogu reći iskreno da zavidim svima što se toliko jako brinu oko tolikih gluposti, da ne znaju sami sa sobom gdje će (pogotovo ovdje na forumu i okolo mene) i da bih volio i da te gluposti mene brinu, bio bih sretan na kraju krajeva da mi je to jedina briga
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
tek će. jer danas je bio zadnji dan da plati, i nije. tako da u pon zovemo tu ženu koja će to valjda sredit, ili odvj. na papiru piše do 3godine da može odležat.elrania wrote:na koliko mu se sudilo?