Ženski kutak
- elrania
Re: Ženski kutak
ono što sam pitala je što misliš kako bi ta 9.43 ispala na onome što sad imam na glavi, a to je ona žarka tamnija narančasta s kojim si me već vidjela nekoliko puta.
jel bi ta nova/njihova nijansa na tamniju bila potpuno 'nevidljiva' ili bi došla do bilo kakvog izražaja u smislu da mrvicu ublaži ono tamno, a opet zdravo/žarko sjaji na glavi.
znam kolika je loše nešto stavljati na tamnu podlogu, zajebala sma se tako već, al opet, ovo moje sad nije nešto toliko ekstra tamno i oboje ima te narančaste tonove u sebi pa mi djeluje ko ok ideja.
nije mi cilj ić skroz na nešto plavičasto, ne bih sada tolike razlike radila, al bih malo posvijetlila kosu.
jel bi ta nova/njihova nijansa na tamniju bila potpuno 'nevidljiva' ili bi došla do bilo kakvog izražaja u smislu da mrvicu ublaži ono tamno, a opet zdravo/žarko sjaji na glavi.
znam kolika je loše nešto stavljati na tamnu podlogu, zajebala sma se tako već, al opet, ovo moje sad nije nešto toliko ekstra tamno i oboje ima te narančaste tonove u sebi pa mi djeluje ko ok ideja.
nije mi cilj ić skroz na nešto plavičasto, ne bih sada tolike razlike radila, al bih malo posvijetlila kosu.
- callac
pa napisala sam da ne bi imalo puno učinka, već bi samo izraz posvijetlio.elrania wrote:ono što sam pitala je što misliš kako bi ta 9.43 ispala na onome što sad imam na glavi, a to je ona žarka tamnija narančasta s kojim si me već vidjela nekoliko puta.
s kojom se sad farbaš? L'oreal mango ili?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
yup.
vidim sad da sam te krivo skužila, nvm.
i sumnjam da je ikome fora takav izrast 
vidim sad da sam te krivo skužila, nvm.
- callac
pa daelrania wrote:yup.
vidim sad da sam te krivo skužila, nvm.i sumnjam da je ikome fora takav izrast
a ne znam, meni je taj mango baš intenzivan, jedino ako ti je pretaman onda kužim zaš bi ga mjenjala..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- alecto
meni je ta ljubičasta bila grozna, isprala se u roku odmah 
we are such stuff as dreams are made on
- callac
- metallicat
al ste ga nakakale
ova ljubičasta izgleda jebeno, ali meni je palette užasan, tj jedino za tu farbu mogu reć da mi je grozna
ostale ili dobre ili super.
ova ljubičasta izgleda jebeno, ali meni je palette užasan, tj jedino za tu farbu mogu reć da mi je grozna

- elrania
- callac
sve kompletelrania wrote:ditta ili roba?callac wrote:
![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni je ovo jedna od kombinacija gdje mi baš nikako ne valja. lijepo ona to nosi, ali mi bljaki izgleda. 
usput - *dita
usput - *dita
- callac
eto, meni je predobro, i kroj haljine i kombinacija boja, cipele plus što na njoj to tako dobro izgleda zbog boje kose i kože i jer je ona jedna predivna žena!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
ima lijepo tijelo i lijepo se oblači, ali kad joj malo bolje pogledam facu, nije mi nešto.

- elrania
ima lice klasičnih ljepotica koje dolazi do izražaja zbog tih frizura i šminke. nije mi wow u faci, al mi je wow ko pojava zbog te čistoće i elegancije koju ima.
a ten je predivan + što nikad nema ružni izrast, a prirodna je plavuša
a ten je predivan + što nikad nema ružni izrast, a prirodna je plavuša
- callac
ima nešto posebno u sebi. nije mi uzor il neš slično niti se vidim u takvom nečemu jer nisam taj tip ženske, ali volim vidjeti i pohvaliti nešto ili nekog kada mi se svidi. na ovo sam slučajno naletila na nekom forumu i baš sam htjela podjeliti sa vama.
a da ima ljepših žena, ima svakako, no sada to nije tema.
a da ima ljepših žena, ima svakako, no sada to nije tema.
If one of them is dead.
If one of them is dead.