Ženski kutak
- Bub
Re: Ženski kutak
Odvratno mi je za vidjet kad netko grize nokte, pogotovo djevojke...fuj, jedna bivša djevojka je grizla zanoktice jer nokte pušta, ti prsti toliko loše izgledaju i uvijek smo se svađali zbog toga tj. meni je toliko to smetalo i ružno je bilo za vidjet da sam uvijek kenjao.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Josef K
Znam i meni je to odvratno, al ja to spontano radim. Recimo dok gledam film ili seriju
Kad učim obavezno, al to je rijetko fala bogu
Kad učim obavezno, al to je rijetko fala bogu
- Bub
Dobro ti je Andrej rekao, namaži prste s nečim odvratnim, pa ćeš polako prestat. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
filmofil
pa to je okej dok god ne pretjeruješ, ja grizem nokte otkad znam za sebe, ali uvijek izgledaju uredno i lijepo zato što nikad ne grizem 'do kraja' već ih u biti uljepšam samoZadro wrote:Ženske. Jel imate neki savjet kak pretat grist nokte?![]()
Grizem ih kroz cijelu srednju i strah me da če mi bit kasno ak ne prestanem uskoro.
This is the Zodiac speaking.
- Bub
Pa da imaš pravo, trebali smo ga svi podržati u tome...Zadro samo grizi nokte.
Još pogotovo ako ne opereš ruke, a na prstima i ispod noktiju bakterija malo čudo...pogotovo ako se voziš tramvajem, diraš kolica u super marketu etc. i onda staviš prste u čvalje, samo naprijed.
Još pogotovo ako ne opereš ruke, a na prstima i ispod noktiju bakterija malo čudo...pogotovo ako se voziš tramvajem, diraš kolica u super marketu etc. i onda staviš prste u čvalje, samo naprijed.
SpoilerShow
Odvratno za vidjet, pogotovo vani kad si negdje na cugi i onda osoba grize kao da nije jela danima.
- Ašow
Počni pušit.Zadro wrote:Ženske. Jel imate neki savjet kak pretat grist nokte?![]()
Grizem ih kroz cijelu srednju i strah me da če mi bit kasno ak ne prestanem uskoro.
Meni je pomoglo. Al jebiga, odustao sam od plivanja ubrzo nakon toga. (doduse, jos sam pola godine trenirao i samo su rezultati opadali
-
filmofil
jel aludiraš na mene? rijetko grizem nokte pred ljudima, obično ih grizem dok gledam film ili nekakvu utakmicu, a perem ruke svakom prilikom i ne pada mi na pamet stavljati prljave ruke u ustaBub wrote:Pa da imaš pravo, trebali smo ga svi podržati u tome...Zadro samo grizi nokte.![]()
SpoilerShowOdvratno za vidjet, pogotovo vani kad si negdje na cugi i onda osoba grize kao da nije jela danima.
griženje noktiju nije nikakva tragedija dok god to nije da ih doslovno jedeš do mesa kao jedan moj prijatelj koji si je pojeo cijeli nokat tako
This is the Zodiac speaking.
- Asfodel
Pobogufilmofil wrote:kao jedan moj prijatelj koji si je pojeo cijeli nokat tako
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
filmofil wrote:griženje noktiju nije nikakva tragedija dok god to nije da ih doslovno jedeš do mesa kao jedan moj prijatelj koji si je pojeo cijeli nokat tako
Baš zato i kažem, nije dobro reći nekome da je to okay...nikad nisam vidio osobu koja to umjereno radi, mama, sestra, par cura su grizle, nije tragedija, ali je jako ružno oku za vidjet, čast iznimkama tebi ako je tako kako kažeš. Sad koliko ti ruke mogu biti čiste kad se non-stop nešto dira, pogotovo ako nisi kod kuće, ne možeš ruke oprat kako spada. Nije to nešto što se treba smatrat velikim problemom, ali meni se ne sviđa sama pomisao, pogotovo kad vidim lijepu curu...trese nogu i žvače prste.
- Josef K
Ma grizem ih doma samo, a ruke perem STALNO.
U tramvaju se ne držim za ručku makar padat počeo.
Frik sam što se tiče čistoče, al jbg grist ih nemrem prestat
U tramvaju se ne držim za ručku makar padat počeo.
Frik sam što se tiče čistoče, al jbg grist ih nemrem prestat
- Bub
A onda u slast, šta da ti kažem.
Nije me to nikad pretjerano zanimalo jer mi je odbojno, ali koliko se sjećam nešto u podsvjesti, mislim da postoje neki sprejevi, koliko su dobri i sigurni ne znam...google-aj garant ima rješenje, a i ne vjerujem da je tebi od živaca jer ipak nije vrijeme za to, vjerojatno samo neka stara navika koje se ne možeš riješit
Nije me to nikad pretjerano zanimalo jer mi je odbojno, ali koliko se sjećam nešto u podsvjesti, mislim da postoje neki sprejevi, koliko su dobri i sigurni ne znam...google-aj garant ima rješenje, a i ne vjerujem da je tebi od živaca jer ipak nije vrijeme za to, vjerojatno samo neka stara navika koje se ne možeš riješit
- Asfodel
Moj tik!Bub wrote:trese nogu
A kad ne mogu to, jer nisam u mogućnosti, stojim itd. - onda diram kosu.
S tim se ne može uopće prestati, cijeli život traje ta živčanost: ne mogu mirno sjediti itd. . Vjerojatno ima povezanosti i s lakim snom (i svim onim što mi treba da zaspem, jer sam nemirna)
Svi živčenjaci će razumijeti.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
je, i ja imam svoje tikove.
Ne grizem nokte, ali imao sam grdu naviku gristi kožicu na prstima, zbog čega su izgledali kao da su prekriveni ranama. Da ne govorimo o stalnim krvarenjima. Sada mi je ostalo samo gristi usne dok čitam knjigu... Ma stalno mi govore da sam nervozan i da sam premlad za to, he.
Michel puši karu.
- Bub
Dobro i ja tresem nogu ponekad kad sam živčan, ali nije to učestalo.Asfodel wrote:Moj tik!Bub wrote:trese nogu
A kad ne mogu to, jer nisam u mogućnosti, stojim itd. - onda diram kosu.
S tim se ne može uopće prestati, cijeli život traje ta živčanost: ne mogu mirno sjediti itd. . Vjerojatno ima povezanosti i s lakim snom (i svim onim što mi treba da zaspem, jer sam nemirna)
Svi živčenjaci će razumijeti.
- elrania
ja tresem nogu, a nisam živčenjak. evo,s ad sam se samoj sebi počela smijat, jer sam je tresla čim sam sjela za komp i onda vidim da se o tom priča.
uglavnom je uvijek p. bundy rad ili onaj bubnjarski.
@zadro: a nokte si fino nalakiraš dok si doma pa će ti bit žao sjebat lak
uglavnom je uvijek p. bundy rad ili onaj bubnjarski.
@zadro: a nokte si fino nalakiraš dok si doma pa će ti bit žao sjebat lak