Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 23 Apr 2011, 08:28

maddjuro wrote:Silent hill 3- pred 15akmin završih s ovom igro pa evo moga mišljenja o istoj. Silent hill se nadovezuje na događaje iz prvoga djela ovoga serijala, tako da je preporučljivo odigrati prvi dio ali ne i nužno jer se više manje sve objasni u igri. Što se tiče igrivosti sve ok, jedino kamera zna katkada malo zezati. Protivnicu kao i u ostatku serijala interesantni , uvrnuti iako moram priznati da su mi u svojci bili bolje osmišljeni. U svezi oružja nemam niša specialno napomenuti, jedino da je municije jako malo i svakako je trebe tediti za bossove, te da je elektrošoker beskoristan. Za razliku od dvojke ovdje nema previše prešetavanja po gradu. Od minusa i naveo , iako to je više osobno, da su mi na živce išli neki neprijatelji koji samo gmižu po podu i praktički ih jenemoguće ubiti ne-vatrenim oružjem, oni jako slabo napadaju, ali vas sruše pa vas mogu okružiti kači neprijatelji. atmosfera u igri je odlična, ima dosta zvukova tipa jecaji, plač isl koji stvarno pridodaju ugođaju. Same zagonetke su relativno ednostavne, meni osobno jednostavnije nego u prethodnome nastavku.
Što se tiče dužine , igra je kao i u pravilu za survivalhorror igre relativno kratka, ja sam je u prvom prohodu prošao za manje od 5 sati. Ima dosta toga za otključati, tako da ako vam se da, možete je više puta odigrati.
Šteta da ovaj nastavak nema "dog" ending, nego skupa s UFO endingom ima ih samo 3, ali zato jedan od bonusa koji možete otključati su lightsaber te sailormoon transformaciju, skupa s nekim telepatskim napadom wač this
Ovo svakako preporučam za nas horroro ljubce.

Sad cu vjerojatno započeti s igrom "Wild arms 4"
Da, dobra igra, prvi nastavak koji sam igrao, ali iako mi je uvijek bio dobar silent hill, nikad nisam imao poticaje opet igrati cijeli serijal... A ovo s sailormoon transformaciju, to sam i ja dobio, he. Ali nisam imao taj telepatski napad ili nisam skužio kako... Samo mi nije jasno kako ubiti toliko čudovišta u igri da bi se osvojio bad ending, koji ipak nije ništa posebno... Mislim da je zapravo trebala biti obrnuta situacija, da je bad ending normalan završetak u igri, i da se treba namučiti za good ending.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 23 Apr 2011, 11:33

john_constantine wrote:Da, dobra igra, prvi nastavak koji sam igrao, ali iako mi je uvijek bio dobar silent hill, nikad nisam imao poticaje opet igrati cijeli serijal... .
uf, ja bi i njega mogla stalno ispočetka. prvi dio sam 4x prešla, ostale nisam stigla poduplat bar.
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Apr 2011, 18:34

metallicat wrote:
john_constantine wrote:Da, dobra igra, prvi nastavak koji sam igrao, ali iako mi je uvijek bio dobar silent hill, nikad nisam imao poticaje opet igrati cijeli serijal... .
uf, ja bi i njega mogla stalno ispočetka. prvi dio sam 4x prešla, ostale nisam stigla poduplat bar.
ovaj treći ako igrate s hard postavkom za zagonetke neku šifru nećete moći odgonetnuti ako niste upoznati s shakespeare ovim djelima;

a da se dobije onaj possesed ending u SH3 moraš pustiti d te svaki neprijatelj bar 1 put udari, jer trebaš podosta štete pustiti da ti bude naneseno
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Apr 2011, 18:55

maddjuro wrote:
metallicat wrote:
ovaj treći ako igrate s hard postavkom za zagonetke neku šifru nećete moći odgonetnuti ako niste upoznati s shakespeare ovim djelima;

a da se dobije onaj possesed ending u SH3 moraš pustiti d te svaki neprijatelj bar 1 put udari, jer trebaš podosta štete pustiti da ti bude naneseno
he, da, čitao sam negdje to u prohodu, jebeno...
Da, treba prikupiti damage, ubiti što više čudovišta, pokupiti onu knjigu u kući strave kod lunaparka, ali nije mi to uspjelo... ostalo je youtube.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Apr 2011, 22:10

jesam li jedini kome je ova cjena za xbox 360 sunjiva?

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Apr 2011, 22:35

hm, stvarno ga prodaje jeftino... makar, možda to prodaje one prve "fat" modele, ali najbolje da ga pitaš zbog čega je tako niska cijena...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Apr 2011, 23:03

john_constantine wrote:hm, stvarno ga prodaje jeftino... makar, možda to prodaje one prve "fat" modele, ali najbolje da ga pitaš zbog čega je tako niska cijena...
i ti se fat modeli ne prodaju a manje od 1000kn,
isti lik prodaje i 2x ps3 s 80gb hardom , 1000k za oba

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Apr 2011, 23:06

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:hm, stvarno ga prodaje jeftino... makar, možda to prodaje one prve "fat" modele, ali najbolje da ga pitaš zbog čega je tako niska cijena...
i ti se fat modeli ne prodaju a manje od 1000kn,
isti lik prodaje i 2x ps3 s 80gb hardom , 1000k za oba
hm, ili ga ne može prodati ili je pokvaren, pa prodaje po nižoj cijeni...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Apr 2011, 23:09

u oglasu je navedeno da je ispavan, star 4 mjeseca; može biti da je neki propali gameshop, pa rasprodaje inventar, mislio sam pltiti oko 1400k za jedan korišteni jasper 360 s 20gb hradom, ali naravno da mi je ovo daleko povoljnije,

majstoro

Post by majstoro » 25 Apr 2011, 18:12

amnesia the dark descent je naj horror igra koju sam dosad odigrao
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

metallicat

Post by metallicat » 25 Apr 2011, 18:19

maddjuro wrote:jesam li jedini kome je ova cjena za xbox 360 sunjiva?
hm, pa meni i nije baš sumnjivo. može bit da se netko jednostavno želi riješit toga jer mu samo skuplja prašinu, a ovako će ga prilično sigurno prodat.
ste možda vidjeli pošto je novi laser za ps2?
Image

olio

Post by olio » 25 Apr 2011, 19:06

6-10 dolara po internetu

metallicat

Post by metallicat » 25 Apr 2011, 19:10

hm, nisam se ni sjetila da bi preko neta mogla to naručit. kolike su šanse da zeznem recimo model il neš :lol:? gledala na njuškalu, ali samo za slim prodaju.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Apr 2011, 19:38

metallicat wrote:hm, nisam se ni sjetila da bi preko neta mogla to naručit. kolike su šanse da zeznem recimo model il neš :lol:? gledala na njuškalu, ali samo za slim prodaju.
krepao ti je laser? Zar ga ne mogu u servisu sami naručiti?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Apr 2011, 19:54

metallicat wrote:
maddjuro wrote:jesam li jedini kome je ova cjena za xbox 360 sunjiva?
hm, pa meni i nije baš sumnjivo. može bit da se netko jednostavno želi riješit toga jer mu samo skuplja prašinu, a ovako će ga prilično sigurno prodat.
ste možda vidjeli pošto je novi laser za ps2?
to možeš u servisima jeftino zamjenit

Još jedna stvar koja mi je kod toga oglasa sumnjiva je to što lik nije naveo kontakt broj telefona;
a isto mi je jako sumnjivo da bi prodavao dvije PS3-ke za 1000kn obe

Post Reply