papir?john_constantine wrote:mah, nema ničega gore kada se porežeš na napir...
o ima, al je jako frustrirajuće kad se porežeš jednom tjedno. karton od pizze, papir od bilježnice, računi itd.
sve gledam što ću još novog opasnog otkriti.
papir?john_constantine wrote:mah, nema ničega gore kada se porežeš na napir...
da. Ali rana nikako da zacijeli, rana je na palcu, otvorena prema gore, pa ju stalno osjećam... A samo sam dotaknuo rub kutije da pogledam što je unutra, jer je smetao šoferu na poslu, damn...elrania wrote:papir?john_constantine wrote:mah, nema ničega gore kada se porežeš na napir...
o ima, al je jako frustrirajuće kad se porežeš jednom tjedno. karton od pizze, papir od bilježnice, računi itd.
sve gledam što ću još novog opasnog otkriti.
Također. Nakon ovako burne noći ništa drugo mi se neda.Bub wrote:Ljenjčarenje cijeli dan.
same hereGhrall wrote:Također. Nakon ovako burne noći ništa drugo mi se neda.Bub wrote:Ljenjčarenje cijeli dan.
zato ti je i crkokeyboard_kant wrote:krepo mi je pc taman kad sam skinula tonu dobrog grajnda
callac wrote:zato ti je i crkokeyboard_kant wrote:krepo mi je pc taman kad sam skinula tonu dobrog grajnda![]()
A kaj bih to krivo mogla raditi?John_Ryder wrote:pa očito ti nešto krivo radiš ako ti toliko napajanja crkava,meni napajanje nikad nije crklo a komp radi po cijele dane
400 vata je napajanje, kakva je matična, grafička i sve ostalo nemam pojma jerbo mi je to sve novo stavio unutra frend, staru konfu bolje da ne pišem kakva je bila. znam da ima 2 gb rama. i hdd od cca 200 gb.John_Ryder wrote:to ti nema veze kaj ti radiš kaj ne radiš,kakva ti je konfa,koju matičnu imaš,grafičku? od kolko vata ti je napajanje?