To je taj radVictor Crowley wrote:
Koji album trenutačno slušate?
- Ašow
- Victor Crowley
Re: Koji album trenutačno slušate?
Naravno Ašowe, zakon album. Sad je red na ovo, odavno nisam (ima 3 dana sigurno
)

- john_constantine
he, valjda se da naći neke scene gdje odgrize glave šišmišima.Jane Doe wrote:
green day - dookie
@cons, da, na taj sam mislila![]()
a probaj sa black sabbath, al meni osobno je ozzy osbourne (njegovi solo albumi) puno bolji, ali to sam samo ja.... najbolje počut, pa sam ocijenit
Ma prije ću potražiti motorhead, poslušao sam jedan best collection, izvrsno.
A nije da sam baš fan metal muzike, iako mi se dopada, ali ne kužim već sada toliko predrasuda prema onima koji to slušaju...
Last edited by john_constantine on 14 Apr 2011, 20:01, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- metallicat
u spotu dreamer, koji zgodan pijanistJane Doe wrote:al meni osobno je ozzy osbourne (njegovi solo albumi) puno bolji, ali to sam samo ja.... najbolje počut, pa sam ocijenit

- Asfodel
@Cons - kad/ako budeš Sabbathe, nemoj zaobići heaven and hell album s nenadjebivim Diom 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
@victor
Nisam toliki fan novijih fetusa. Killing on adrenalline mi je najdraži njihov album bio/osto. I to je prvi album koji sam od njih čuo. I onaj prvi riff na albumu na istoimenoj stvari mi je nešto što mi je obilježilo fetuse. A sa stop at nothinga sam sa bendom obradio one shot, one kill. I dan danas mi je ta traka uz kill your mother, rape your dog i killing on adrenalline traku definitivno najdraža.
A ovi noviji albumi su brijem malo za drugačiju publiku rađeni (one koji slušaju deathcrore & co. (emači jel)) al svejedno to još uvijek jebe keve.
Al svejedno, dobru mjuzu si naslagao. Krenio si sa prvim morbid angelom, sad sa malo novijim fetusima.
I approve
Nisam toliki fan novijih fetusa. Killing on adrenalline mi je najdraži njihov album bio/osto. I to je prvi album koji sam od njih čuo. I onaj prvi riff na albumu na istoimenoj stvari mi je nešto što mi je obilježilo fetuse. A sa stop at nothinga sam sa bendom obradio one shot, one kill. I dan danas mi je ta traka uz kill your mother, rape your dog i killing on adrenalline traku definitivno najdraža.
A ovi noviji albumi su brijem malo za drugačiju publiku rađeni (one koji slušaju deathcrore & co. (emači jel)) al svejedno to još uvijek jebe keve.
Al svejedno, dobru mjuzu si naslagao. Krenio si sa prvim morbid angelom, sad sa malo novijim fetusima.
I approve
- Victor Crowley
Da ti pravo kažem poslušao sam sve njihove albume a također sam krenuo s Killing on Adenalline
no nekako ovaj zadnji mi je dosad najbolji. U pravu si kad kažeš da više nema onog starog prljavog zvuka koji ih je obilježavao ali ovaj novi mi je prava death metal bomba koja mi više paše nego stariji albumi, ne znam zašto ali tako je, mada i njih obožavam. Volio bih čut vašu obradu te pjesme, pravo mi je draga ta pjesma. A što se tiče starog Morbid Angela reći ću samo da je prvi album meni i najbolji i stvarno ga često slušam. 
- Ašow
bila je na youtubeu jedno vrijeme, al ju je uploader skinio, a ja ju nemam kod sebe.
Mozda i imam.
Mozda i imam.
- Decadentor
- Victor Crowley
Aj vidi ako imaš pa okači, volio bih čut.Ašow wrote:bila je na youtubeu jedno vrijeme, al ju je uploader skinio, a ja ju nemam kod sebe.
Mozda i imam.
Fetusi uvijek valjaju.Decadentor wrote:kad su novi fetusi neki technical death mi lajk vise manje
- Bub
Nick Cave & The Bad Seeds - Murder Ballads (1996)

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
a bili su oni to i prije, samo su sad profinjeniji.Decadentor wrote:kad su novi fetusi neki technical death mi lajk vise manje
Krlja je bolja nego šminka.
Ali da, kao što victor kaže, fetusi su fetusi
- Victor Crowley

Predobar album
- Ašow
Stari moj, decomposing from the inside.
Nema boljeg njihovog izdanja. I dan danas mi je to jedno od najdražih izdanja.
Remek djelo, taman su na njemu potrefili sve.
A ti opet po novom, ja po starom hah
al čekiraj decomposing from inside. od gurgling gutsa, human fucking guinea-pig, unforseen annihilation, airplane crash, tiamat, tumorhead, Inescapable Destiny
coece, sve hit do hita, a i stvarno predobar album.
Nema boljeg njihovog izdanja. I dan danas mi je to jedno od najdražih izdanja.
Remek djelo, taman su na njemu potrefili sve.
A ti opet po novom, ja po starom hah
al čekiraj decomposing from inside. od gurgling gutsa, human fucking guinea-pig, unforseen annihilation, airplane crash, tiamat, tumorhead, Inescapable Destiny
coece, sve hit do hita, a i stvarno predobar album.
- Victor Crowley
Hahaha baš se ne da uskladiti. Ali vidiš i meni je Decomposing From The Inside najbolji, samo ovaj kako mi je svježiji album i ne znam ga dobro kad DFTI odlučio sam se malo ga pustiti.