Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Objavi svoju sliku

Post by callac » 11 Apr 2011, 21:31

Asfodel wrote:
elrania wrote:ovo zbog izraza lica totalno treba editirati i maknut tvornicu, stavit rocky mountains i tebi šešir i konja ispod.
Hahaha, potpis!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Apr 2011, 21:43

callac wrote:
john_constantine wrote:
elrania wrote:@callac: evo, usudit ću se prvi put nekom reć da mi je loša ta slika i sva sreća da si ne ličiš na njoj! no hard feelings i tako to.
kada i je loša slika... Previše je toga izrezano, a nisam niti skužio da je to tijelo. Moglo se i bolje, ovako djeluje na zbrzaka napravljeno... s naglaskom na lijepi nosić. :mrgreen:
nos je najgori od cijele slike, a glava nije izrezana, samo desni sio na kojem se vidio tv.. baš je nespretno slikano zbog trenutka, a da sam se sama slikala, smješka 100% ne bi bilo :lol:
da, zato ne volim kada me netko slika izbliza...

ma baš dok gledam seriju farscape, mislim na tvoj prijašnji komentar i sliku. Ma pada mi na pamet jedan citat Nathan Nevera iz epizode Lov na čovjeka - "Mrzim slike. Samo te podsjećaju na trenutke koji se nikada neće vratiti."

Nekoć sam se baš volio puno slikati, i uvijek sam se smiješio na slikama. Zubi, iskreni osmijeh, i sve to. A poslije srednje, slike na kojima se smiješim su bile sve rjeđe. I mrzio sam slike u kojima se slikam s nekim izvan "krvne" kategorije. Taj kiseli osmijeh, zbunjoza, kao da im je neugodno kraj mene slikati se ili što. Da je po mome, već bi spalio te slike, ali neka. I imam sada nekoliko tih zajedničkih slika s stvarno dobrim osobama, i uživam ih pogledati, bez obzira kako sam ispao.

Ona slika iz Labina s frendicom, nisam ju mogao baš pogledati jer sam s gadio samom sebi. A danas poslijepodne, iz čista mira potražim tu sliku i dopadam se samom sebi. A prijateljica je baš imala iskreni smiješak. Inače se rijetko slikam s drugima, ali takve, radije razvijem i čuvam negdje, he. :)
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 11 Apr 2011, 21:47

filmofil wrote:@ašow
imam i ja jednu iste tematike :D i isto je cura slikala!!! nevjerojatno :mrgreen:

Image

sylar!!

@callac: ovdje se baš ni ne vidi pravo kak izgledaš :lol: jedino se nos ističe i čudan je, a zbog osmjeha mi izgledaš staro pa je sve zbrkano :lol:

callac

Post by callac » 11 Apr 2011, 21:56

filmofil, isto super slika, obožavam slike muškaraca koji imaju cigaru u ustima ili ruci...
a šta se tiče mene i slikanja i objavljivanja slika... nekako mi to postalo kao da vodim kravu na vašar pa je drugi ocjenjuju... onak,nije mi više fora. jedno sam se vrijeme zabavljala editiranjem i oduševljavale su me mogućnosti transformacije neke najružnije slike koju imam, čak one na kojima sam dobro sebi ispala nakon editiranja se poružne i obrnuto. a zapravo samo stvaram krivu sliku o sebi drugima. i sad ću malo glumiti ghosta- ja nisam lijepa cura. nisam ni ružna. onako, prolaz :)
If one of them is dead.

Bub

Post by Bub » 11 Apr 2011, 21:58

Kakve mačke i mačori, mogli bi neki poll napravit za miss i mistera horrorhr-a. :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Apr 2011, 22:00

Bub wrote:Kakve mačke i mačori, mogli bi neki poll napravit za miss i mistera horrorhr-a. :zubifale:
pa napravi, ništa te ne košta. :kokicarenje:

callac: mah, meni izgled nije toliko bitan koliko unutrašnjost. Što će ti izgled ako nemaš o čemu s tom osobom razgovarati?
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 11 Apr 2011, 22:04

callac wrote:filmofil, isto super slika, obožavam slike muškaraca koji imaju cigaru u ustima ili ruci...
a šta se tiče mene i slikanja i objavljivanja slika... nekako mi to postalo kao da vodim kravu na vašar pa je drugi ocjenjuju... onak,nije mi više fora. jedno sam se vrijeme zabavljala editiranjem i oduševljavale su me mogućnosti transformacije neke najružnije slike koju imam, čak one na kojima sam dobro sebi ispala nakon editiranja se poružne i obrnuto. a zapravo samo stvaram krivu sliku o sebi drugima. i sad ću malo glumiti ghosta- ja nisam lijepa cura. nisam ni ružna. onako, prolaz :)
nije tu sad u ovom što sam rekla bilo pitanja o ljepoti il ružnoći (da se ne bi krivo protumačilo).
stoji sve što sam dosad govorila, al kad je slika zbrkana, zbrkana je .lol:

a ostali dio posta... tu se i ja ubacujem. zadnje mi se na fejsu gomilaju sam slike gdje sam tegana i to su još takve ružnoće da mi je sve neugodno, :lol: al ostavljam ih i nikako da me lupi volja da nešto ugodno sredim.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 11 Apr 2011, 22:11

de ste menekeni 8) :D
malo marlboro man, tako treba, bolji ste mi nego onaj kauboj sa plakata
Image

callac

Post by callac » 11 Apr 2011, 22:19

elrania wrote:
callac wrote:filmofil, isto super slika, obožavam slike muškaraca koji imaju cigaru u ustima ili ruci...
nije tu sad u ovom što sam rekla bilo pitanja o ljepoti il ružnoći (da se ne bi krivo protumačilo).
stoji sve što sam dosad govorila, al kad je slika zbrkana, zbrkana je .lol:

a ostali dio posta... tu se i ja ubacujem. zadnje mi se na fejsu gomilaju sam slike gdje sam tegana i to su još takve ružnoće da mi je sve neugodno, :lol: al ostavljam ih i nikako da me lupi volja da nešto ugodno sredim.
a o tome ja pričam, nit mi se sređuje u nešto što se meni sviđa i kako se "ja vidim" niti mi se stavljaju uopće slike jer se pretvaram u osobu opsjednutu samom sobom ili čak drugu krajnost- nesigurnjaču koja kao traži potvrdu drugih. njah :| a stvarnost ne može biti dalja od toga.
Last edited by callac on 12 Apr 2011, 00:15, edited 1 time in total.
If one of them is dead.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Apr 2011, 00:05

a ništa,napravit neki miting,nabacit zajedničku sliku i komentirat tko je kako ispao,al ono min. 10 osoba neka bude :zubifale:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 12 Apr 2011, 11:49

filmofil wrote:@ašow
imam i ja jednu iste tematike :D i isto je cura slikala!!! nevjerojatno :mrgreen:

Image
jebote sylar :mrgreen: :prayer:
Bub wrote:Kakve mačke i mačori, mogli bi neki poll napravit za miss i mistera horrorhr-a. :zubifale:
čak sam se i ja tog sjetila, ali nas je 5 cura, tako da bi svaka trebala dobit podjednako glasova :P :mrgreen:

el, cal, kužim vas :lol: mada nikad nisam editirala sliku jer neznam :lol: stavim normalne, ali opet na svakoj sam drukčija. te fotografije su čudo :lol:
Image

Sammy

Post by Sammy » 12 Apr 2011, 16:30

svi bi glasali za sebe i nebi nis postigli :lol:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Apr 2011, 16:35

Sammy wrote:
Ja bi glaso za Asfodel
SpoilerShow
sa se pravim dobra dusa i svi vi ce te mi nesvjesno dat glasove :muahaha:
Image

Bub

Post by Bub » 12 Apr 2011, 17:05

Sammy wrote:
Ja ne bih, bar toliko ljudskosti imam. Glasao bih za onoga za koga mislim da je meni najlijepši/a, naravno to nisam ja.

filmofil

Post by filmofil » 12 Apr 2011, 17:31

Sammy wrote:
može bit i secret voting :D svako pošalje svoj glas nekom u inbox ko skuplja glasove :mrgreen: iako, nekako je premalo članova za natjecanje takvo, a i nismo tolko površni :)
This is the Zodiac speaking.

Post Reply