Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
ove zadnje navedene igre ionako možeš igrati na PC - u...
a wii bi htio igrati samo radi maddworld. A no more heroes serijal je ionako izašao za ps3. Da, update... ma ebay i ograničenje na samo par igara mjesečno. Zato ću opreznije birati igre - mislim, gledam svoju kolekciju PC igara i imam hitman kolekciju. A nikada ju nisam dovršio, niti sam uspio se zainteresirati za igru... prvi dio sam prešao s cheatovima, a drugi dio, par misija... kao i strategije, a jednostavno, nikad nisam bio fan RTS igara.
a wii bi htio igrati samo radi maddworld. A no more heroes serijal je ionako izašao za ps3. Da, update... ma ebay i ograničenje na samo par igara mjesečno. Zato ću opreznije birati igre - mislim, gledam svoju kolekciju PC igara i imam hitman kolekciju. A nikada ju nisam dovršio, niti sam uspio se zainteresirati za igru... prvi dio sam prešao s cheatovima, a drugi dio, par misija... kao i strategije, a jednostavno, nikad nisam bio fan RTS igara.
Michel puši karu.
- maddjuro
madworld je odlična igra; a od igara jedino što imam je 3 commodore igre na audio kazetama(u orgnalnim kutijama) i nešto sega genesis igara koje sam dobio s konzolama, te par N64 igara i nekolicinu za GC; koje sam također dobio s konzolama; jedino što kupujem su stripovi i knjige , za koje mi nije žao dati koju Kn više, ili koju stotinu više bolje reći, jer to mi je osjećaj papira u ruci kada čitam nezamjenjiv.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
osim ps2, ostala mi je još jedna konzola, ali nisam siguran kako se zove. Nije sega genesis, ali slično je. S dosta igara kao radical rex, Skeleton crew, Tom and jerry, Streets of rage i slično... mislim da imam negdje desetak igara, dok je jedna kompilacija pregorjela (ono, brat je prečesto igrao rambo 3).
Da, ma ja si rijetko kupujem zadnjih godina (ne mogu si baš više dopustiti rastrošnost) tako da kupujem ono što me stvarno interesira. Žalim što sam kupio za 70 kn Sherlock Holmes i Londonske vampire, previše je koštalo za premalo stranica i slab strip, čiji nastavak izgleda neće niti izdati. Kada mogu, kupim neki dobar film, ili knjigu. Tako i igru za koju znam da vrijedi love. Zajebao sam se s dragon age, pa onda nema šanse da kupujem dvojku.
Da, ma ja si rijetko kupujem zadnjih godina (ne mogu si baš više dopustiti rastrošnost) tako da kupujem ono što me stvarno interesira. Žalim što sam kupio za 70 kn Sherlock Holmes i Londonske vampire, previše je koštalo za premalo stranica i slab strip, čiji nastavak izgleda neće niti izdati. Kada mogu, kupim neki dobar film, ili knjigu. Tako i igru za koju znam da vrijedi love. Zajebao sam se s dragon age, pa onda nema šanse da kupujem dvojku.
Michel puši karu.
- maddjuro
ja sam taj shelcok homessrip platio 20kn na hrelićujohn_constantine wrote:osim ps2, ostala mi je još jedna konzola, ali nisam siguran kako se zove. Nije sega genesis, ali slično je. S dosta igara kao radical rex, Skeleton crew, Tom and jerry, Streets of rage i slično... mislim da imam negdje desetak igara, dok je jedna kompilacija pregorjela (ono, brat je prečesto igrao rambo 3).
doniraj meni taj dragoage da te ne podsjeća na zajeb
- john_constantine
budemo se već dogovorili. Samo da završim ova dva lika do kraja radi dvojke (skidrow).
Michel puši karu.
-
olio
Singularity preša
9/10
super priča, igra.
Igra ima filing kao mix nekoliko igara kao wolfenstein, dead space, bioshock..
Čudovišta zastrašujuća, 2-3 puta sam se čak i trznia zbog iskakanja.
Sve super djeluje, možda je tribalo bit više bossova, i super stvar sa više endinga.
9/10
super priča, igra.
Igra ima filing kao mix nekoliko igara kao wolfenstein, dead space, bioshock..
Čudovišta zastrašujuća, 2-3 puta sam se čak i trznia zbog iskakanja.
Sve super djeluje, možda je tribalo bit više bossova, i super stvar sa više endinga.
-
John_Ryder
crysis 2 ,kakvo sranje 
- DeadDispatcher90
Uskoro Witcher Assassins of Kings! To mi je vjerojatno najiščekivanija igra u životu...
Revenge solves everything
- john_constantine
ah, ovaj mjesec neće biti novog broja gameplaya. Nešto se raspala redakcija, pa su odgodili. Jedini kvalitetni časopis o igrama koji čitam... ukinu nam filmske časopise, pa će sada i gaming časopis... a ženskih pizdarija od časopisa i one gluposti poput OK i dalje opstaju na kioscima, s toliko nadrobljenih sranja i mržnje prema muškarcima da je to strašno...
Michel puši karu.
- maddjuro
to se kupuje;nažalostjohn_constantine wrote:ah, ovaj mjesec neće biti novog broja gameplaya. Nešto se raspala redakcija, pa su odgodili. Jedini kvalitetni časopis o igrama koji čitam... ukinu nam filmske časopise, pa će sada i gaming časopis... a ženskih pizdarija od časopisa i one gluposti poput OK i dalje opstaju na kioscima, s toliko nadrobljenih sranja i mržnje prema muškarcima da je to strašno...
- Ašow
-
Dzoni-GS
uskoro stiže novi Serious Sam! Jeste li čuli za to? Igra bi trebala da izađe na leto ove godine 
- Vermillion
Piroritet je Super Nintendo igrice,a još pokušavam nabavit NES konzolu i igrice, gameboy ili gameboy color, sega mega drive i sega mega drive igrice , ostale sege, gameboy igrice i slične konzole i igrice. Ima tko?
Zasad ono što sam uspio nabavit je Super Nintendo ali mi fali igrica, playstation 1, playstation 2 sa hrpom igrica, Nintendo DS (fali punjač), Sega game gear (stvarno trebam igrice za to-imam samo 1) a i onaj TV kabel za to bi mi dobro došao!
Zasad ono što sam uspio nabavit je Super Nintendo ali mi fali igrica, playstation 1, playstation 2 sa hrpom igrica, Nintendo DS (fali punjač), Sega game gear (stvarno trebam igrice za to-imam samo 1) a i onaj TV kabel za to bi mi dobro došao!
- maddjuro
Vermillion wrote:Piroritet je Super Nintendo igrice,a još pokušavam nabavit NES konzolu i igrice, gameboy ili gameboy color, sega mega drive i sega mega drive igrice , ostale sege, gameboy igrice i slične konzole i igrice. Ima tko?
hrelić
tamo nabavih segu genesis s joysticima adaterom i igrama, uključujuć sonic 1 i 3 za 40kn, tamo iamš i NES.ove i jiš štoša, a ima i igara za sve to
A probaj njuškalo, i aukcije.hr
na aukcije hr sam za 200kn nabavio n64 s dobrim igricama, kablovima i adapterom te joysticko za 180kn
na njuškalu sm vidio sve segie konzole, istina dreamcast je došao 500kn, saturn 500, a sega masters oko 350
ja skuplam samo konzole, a uzmem igre ako na njih jeftino na hreliću naletim, i zasad sve što sam tamo kupio je bilo ispravno
-
olio
Ja sam počea skupljat konzole i shvatia da mi nije problem nabavit konzole već igre
pa sam trenutno u zastoju.
Trenutno imam samo
PS1,PS2,PS3,PS3
Gamecube
NES
Sega Mega Drive
NDS
slijedeće je
Atari 2600
Dreamcast
SNES
Trenutno imam samo