Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Ženski kutak

Post by Asfodel » 22 Mar 2011, 16:37

Ono kad sam oprala kosu pola je otišlo i sad je svijetla pastelna roza. A šta se može.. :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 22 Mar 2011, 18:06

krasno, po tome bi ja ostala bez boje za nekih tjedan dana :lol: , moram kosu prat svaki drugi dan
a jebiga, kaj možeš
Image

metallicat

Post by metallicat » 22 Mar 2011, 18:59

vratila se sa šišanja :D iza vrhove standard oko 2 cm il manje jer nije potrebno, a naprijed mi je odrezala oko 10 cm pa na stepenasto jer drukčiju ''frizuru'' neznam za duugu kosu. svejedno mi super bar zbog te mini promjene. kako inače nikad ne perem kosu kod frizera, ovaj put idem si ja priuštit i pranje kose :lol: znači opere mi, pošiša, i to par puta dok nije bilo kako treba, isfenira, nazaže skupim novim silikonom koji je dobila i da mi ko malu ampulu s tim da je u njoj neki silikon isto, i dva put mogu iskoristit i naplati mi 70kn :shock: ja se šokirala. uvalila sam joj sve skupa 100, mada mi je pokušala vratit. stvarno je predobra :mrgreen: kosa mi ko bebina guza mekana lijepa nepopucana ravna i sad izgleda još duža nego što je bila prije šišanja :lol: valjda zato jer je izravnala, mada mi je i prirodno ravna. ah kako sam presretna izašla iz frizerskog :heart: koga god sam danas vidjela, srela, svi ajme kakva ti je, a par njih pitali jel prava :mrgreen: još i frizerka rekla kad se odlučim ošišat da ćemo napravit biznis :lol: al sam se raspisala :oops:

edit: mala info ako ju netko već ne prakticira. mama koristi sve te pudere i sl., kako joj je ponestalo tekućeg pudera, odrezala je vrh da vidi dal je šta ostalo ( s tim da je probavala protrest tubicu ako će još šta izać, pa niš). kad ono unutra još hrpa tog onako na stijenci. pa eto čisto da znate jer stvarno je puno unutra ostalo, a skoro je bacila.
Image

elrania

Post by elrania » 22 Mar 2011, 21:04

a to je normalna stvar kod kremica, bočica i sl. stvari. ostane unutra još za bar 5-6 korištenja, ak ne i više, jer je preljepljiva ta masa da se slije.

zato obijam više kupovati pudere u staklenim bočicama (mada sam i to jednom skoro sve povadila štapićem za uši), a ove u tubicama obavezno režem. isto tak s kremama za lice.
previše to sve dođe da bi se bacalo bez da se iscrpi do kraja.

alecto

Post by alecto » 29 Mar 2011, 09:32

neće me niš više natjerat kod frizera. :skrujufakju:
sjedila sam dva i pol sata tamo, sa svojom mizerno kratkom kosom, a na kraju dobila - niš. tražila sam da mi sa strane ošiša skroz na kratko a gore da stanji, i da me ofarba u svijetlo smeđe. rezuckala me sto godina, a na kraju em se i ne vidi razlika em sam žuta (mislim da je dragi pogodio nijansu kad je reko da je ko proljev).
bacila novce, nisam stigla na trening, ukomirala se, i sad ionak moram ić u dućan po smeđu farbu da se uopće mogu pogledat u ogledalo.
we are such stuff as dreams are made on

elrania

Post by elrania » 29 Mar 2011, 12:51

izgleda da se mora bar jednom u životu žene dogodit fijasko kod frizera :|
one koje to nisu doživjele budu jednog dana :lol:

zaš ne probaš neku ljubičastu staviti na tu dužinu? možda bi bolje primilo sad kak je žuća boja.

alecto

Post by alecto » 29 Mar 2011, 14:53

u zadnja 2-3 mjeseca sam poblijedila :lol: ne, ozbiljno, ne znam zaš al blijeda sam, i htjela sam svijetliju boju da ne izgledam ko smrt.
uzela sam onu boju koja se ispire i potamnila se mrvicu sad. kad se zgeliram, izgleda podnošljivo.

al 2.5 h? pa nije da sam došla po pramenove i ne znam kakvu frizuru. tak mi i treba kad nisam zadovoljna svojom mašinicom doma. :lol:

edit: šta ak si fakat alergična na kadmij? šta može bit? sad me zainteresiralo :shock:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 29 Mar 2011, 15:18

pa i ja sam jako svjetloputa, prirodna plavuša, jelte, pa kad sam bila ljubičasta bilo mi je taman. ja sam sebi pak s prirodnom kosom blijeda i isprana, ono, plava kosa, svjetle oči, blijedi ten, kao da me neko u varikinu umočio :P
neznam kakve oči imaš, al ak je nešto plavo ili sivo ili zeleno, slobodno se poljubičasti, može samo super ispast na kraju, jer ta boja stvarno istkne svjetle oči i svjetao ten, izgleda ko porculanski :mrgreen:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Mar 2011, 20:13

@alecto - a zajeb
Meni je jednom neka mačka stanjila pogrešno cijelu kosu i imala sam doslovno tri dlake. :facepalm: Tad sam imala neku do vrata skroz stepenastu frizuru, trebala ju je samo podšišati/održati. Bila sam ljuta što sam uopće malo za promjenu išla frizeru, a svi doma znamo šišati, a i zbog tog što mi se tad zgadila kraća kosa - nisam ništa mogla od nje napraviti, nego svaki božji dan imati tu jednu te istu zurku.
Od tad imam uvijek dužu kosu, svaki drugi dan izgleda drukčije, jer stalno nešto drkam i ne idem frizerima (osim ako budem u budućnosti trebala neko pravljenje frizure ili sličnu pizdariju koja nema veze sa šišanjem)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 29 Mar 2011, 21:36

alecto wrote:edit: šta ak si fakat alergična na kadmij? šta može bit? sad me zainteresiralo :shock:
može izgleda bit svašta... pucanje, propadanje itd. na nikal jesam i zato mi je sav nakit od titana.
na zeletov savjet puštam da zaraste pa ćemo onda vidjet kak će bit. sinoć sam doživjela užasni šok kad sam skužila u čem je vjerojatno stvar. :|

alecto

Post by alecto » 29 Mar 2011, 21:46

elrania wrote:
alecto wrote:edit: šta ak si fakat alergična na kadmij? šta može bit? sad me zainteresiralo :shock:
može izgleda bit svašta... pucanje, propadanje itd. na nikal jesam i zato mi je sav nakit od titana.
na zeletov savjet puštam da zaraste pa ćemo onda vidjet kak će bit. sinoć sam doživjela užasni šok kad sam skužila u čem je vjerojatno stvar. :|
:( a bit će valjda ok. jel te jako smeta? svrbi ili?

što se tiče kose, zapravo mi je ok sad :lol: nisam nikad koristila gel i sad sam fascinirana :lol:

elrania

Post by elrania » 29 Mar 2011, 22:04

svrbi taj žuti dio i ugrijan je =/

tak se nadam da neće biti problema kasnije...

kosa ti je super! baš ti dobro stoji ta dužina :D
još sam da s bojom budeš zadovoljna i ko bog :D

metallicat

Post by metallicat » 30 Mar 2011, 18:13

napravila ove http://www.coolinarika.com/recept/veget ... t-souffle/ i fino je. bolje mi je kad mama napravi s kis. vrhnjem.
sad sam upravo napravila smjesu za rafaelo, ipak, ali nisam kupila mlijeko u prahu nego koristila 2 vanil. pudinga u 1/2 l mlijeka, pa ćemo vidit kakvog je to okusa. ali fino miriši :mrgreen:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 31 Mar 2011, 07:42

@cat, ajd javi onda kako je ispao rafaelo, pa ak valja, lijepo molim recept, ovaj tvoj prerađeni, jer se ni meni ne daje 50 čuna za prašinu od mlijeka, jebga....
sramota je da netko, tko je veliki kokos fan, nema recept za rafaelo :facepalm:

heh, ja jučer popizdila i ošišala onu dužu stranu, ne skroz, ali odmah mi je lakše, već je to postalo predugo, predebelo, moralo se riješit :P :mrgreen:
odbijam ić frizeru dok mi god uši ne zarastu, ježim se od onih ručnika koje samo osuši kad opere kosu nekom, jebiga, tak ja mislim i nebi se dala baš kladit za za svaku mušteriju vadi čisti i popeglani ručnik, tako da, ne ne.... ne velim da su prljavi, jebiga, da jesu, nebi išla tamo, ali čisto da ne izazivam sreću...
Image

Bub

Post by Bub » 31 Mar 2011, 15:38

Evo za Asfodel, da se ne buni previše. :zubifale:

Post Reply