Još jednom dokazuješ da imaš ukusa.Aryx wrote:evo da se i ja podruzim haterima ovog filma. Film mi je jednom rijecju bio meh
Machete (2010)
- Scarface
Re: Machete (2010)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
razumijem, ali i dalje mislim da to nije bilo tako pretjerano i strašno i da film definitivno ima grindhouse štih, isto kao i planet terror i death proof.Dragonrage wrote:Ne mogu stari moj...veoma rado bih ali ne mogu, i nikada neču shvatiti kako se tako velikom broju svidio tako jebeno looš film. Jebe me to, tim više je rsam imao veeeelika očekivanja od tog filma (čitaj očekivao sam mnooogo zabavan i blesav film). Vjerojatno moji negativni dojmovi i razočarenje i ne bi bili tako "naglašeni" da film na moje iznenađenje nije doživio uspjeh. Nisam to očekivao nakon odgledanog i prvotnih kritika koje nisu bile baš obečavajuće...chatterer wrote:u tome je stvar, prihvati da se drugima film svidioU ostalom, nije ovaj film ni vrijedan neke daljnje i dublje rasprave...![]()
E vidiš, ja smatram da je baš suprotno, i to je meni najviše uništilo film. To je glavna priča filma, tako je bila tretirana i "forsirana", dok je priča o Macheteu gotovo pa sporedna, baš kao što je i on gotovo pa sporedan lik u cijelom filmu. Da su ga nazvali, šta ja znam, Hose, i film preimenovali u Immigrants, razlike IMO ne bi bilo...Wendigo wrote:meni odličan kombo, to sam i očekivao od filma. ja stvarno ne vidim što tu fali i zašto ga se baca van grindhouse kategorije...
mislim da sam se već izjasnio o političkom aspektu filma. inače, ja sam prvi koji će frktati na politiku i sl. pogotovo u ovakvom filmu, ali tu mi nije ni najmanje smetala, niti bola u oči. ne znam... ja sam je doživio kao neku nenametljivu, backstory nit vodilju filma. brutalnosti, akcije, "sira", B glumaca i eksplozija nije falilo niti malo (ako i je, ona scena sa prozorom i crijevima boostala cijeli film što se toga tiče), i po meni je samim time zadovoljio sve standarde grindhousea.
- chatterer
Scarface wrote:Još jednom dokazuješ da imaš ukusa.Aryx wrote:evo da se i ja podruzim haterima ovog filma. Film mi je jednom rijecju bio meh
ovo ti je iznimno bezobrazno, samo da znaš.
Govoriti da drugi nemaju ukusa istog trenutka znači uzdizanje sebe a omalovažavanje drugih
-
cbv
Za mene je ovo uzaludno potrosenih sat i po! 
- Ašow
cbv wrote:Za mene je ovo uzaludno potrosenih sat i po!
SpoilerShow
Steven Segal dobio po pički i tebi je to uzaludno potrosenih sat i pol? 
-
cbv
Yep!Ašow wrote:cbv wrote:Za mene je ovo uzaludno potrosenih sat i po!SpoilerShowSteven Segal dobio po pički i tebi je to uzaludno potrosenih sat i pol?
- Dragonrage
Ašow wrote:cbv wrote:Za mene je ovo uzaludno potrosenih sat i po!SpoilerShowSteven Segal dobio po pički i tebi je to uzaludno potrosenih sat i pol?
Hehe...da je bar dobio...nek je Machete ispo toliki luzer da se
SpoilerShow
Seagal morao sam ubiti
-
cbv
Dragonrage wrote:Ašow wrote:cbv wrote:Za mene je ovo uzaludno potrosenih sat i po!SpoilerShowSteven Segal dobio po pički i tebi je to uzaludno potrosenih sat i pol?
Hehe...da je bar dobio...nek je Machete ispo toliki luzer da sečisto da mu učini uslugu lolSpoilerShowSeagal morao sam ubiti![]()
- Scarface
Tek sad vidin ovo.chatterer wrote:Scarface wrote:Još jednom dokazuješ da imaš ukusa.Aryx wrote:evo da se i ja podruzim haterima ovog filma. Film mi je jednom rijecju bio meh
ovo ti je iznimno bezobrazno, samo da znaš.
Govoriti da drugi nemaju ukusa istog trenutka znači uzdizanje sebe a omalovažavanje drugih
![]()
Uglavnom, fail comeback, radi se o internoj šali s Aryxom, tako da, ono, loše.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Dragonrage wrote:Ašow wrote:cbv wrote:Za mene je ovo uzaludno potrosenih sat i po!SpoilerShowSteven Segal dobio po pički i tebi je to uzaludno potrosenih sat i pol?
Hehe...da je bar dobio...nek je Machete ispo toliki luzer da sečisto da mu učini uslugu lolSpoilerShowSeagal morao sam ubiti![]()
hahhaha, a istina, mogli su to 5 puta bolje napraviti.
- elrania
pogledala ga malo prije i meni je ovo bilo super.
taman ono što sam očekivala - naperlitana i nategnuta priča, sodoma i gomora i hrpetina oružja, akcije i krvi. i vizualni dojam je za 5.
taman ono što sam očekivala - naperlitana i nategnuta priča, sodoma i gomora i hrpetina oružja, akcije i krvi. i vizualni dojam je za 5.
- sandi
elrania wrote:pogledala ga malo prije i meni je ovo bilo super.
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Wendigo
sandi wrote:elrania wrote:pogledala ga malo prije i meni je ovo bilo super.
- elrania
ok, moram samo dodati da sam okretala očima na albu 
a rodriguezica mi je po prvi put bila prezgodna.
- Wendigo
ja okrećem očima po defaultu kad čujem za nju.elrania wrote:ok, moram samo dodati da sam okretala očima na albu
a rodrigezica mi je tu malo manje iritantna nego inače.