Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Tattoo & Piercing

Post by Ašow » 20 Mar 2011, 00:44

hjebote :prayer:
super izgleda, premda uopce nije tip tetovaže koju volim.
al gg
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2011, 00:48

Zadro wrote:Tek sad vidim ovo za madež. Kaj se madeži nesmiju farbat? :?

a-a. tog smo zaokružili, a onaj crveni iznad se izvuko, jer se nije ništa farbalo na tom mjestu.

@ašow: tnx :D

Ašow

Post by Ašow » 20 Mar 2011, 01:00

Tu bi i ja htio biomehaniku neku morbidnu. Bit ce jednog dana.
Ovo me fkt ugodno iznenadilo. Svaka cast :)
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Mar 2011, 01:02

Ajme, ovo bez boje samo osjenčano mi je saavršeno :prayer:
I super što si cijelim uratkom zadovoljna :D (to je najvažnije) i odlično što si toliko dugo izdržala :seksualische: :partyman:
SpoilerShow
@nihil - halo, to za dlakavost je individualno! (dođe mi da se ubijem kad vidim muškarca koji izgleda kao da se depilira :) ) testosteron bi trebao vući i malo agresivnije ponašanje usput :tonqe: :tonqe:
I nemoj više offtopičkarit :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2011, 01:07

@ašow: i mene bome :lol:
bila sam u panici da će nekak sve to nezgrapno izgledati i sa sovom i dlanom i satom itd, al zele si je zbilja dao truda. ostali smo tetovirati sat vremena nakon završetka radnog vremena i leđa su ga ubijala, mene ruka i već sam se opako mrštila pred kraj, no isplatilo se :D
al ovaj dio kod sove je bio prenaporan. ne znam kak je drugima tu, no meni je bilo dosta teško podnositi bockanja na kraju.

na unutarnju stranu bi s vremenom trebala doć svijeća koja izvire iz ruže.

@asfodel: meni je ovak kad gledam to isto predivno, al uživo je zbilja puno efektnije s bojom :D skroz sam imala osjećaj ko da mi neš fali kad sam gledala crno-bijelu verziju nakon tetoviranja, ne bi mi to bilo to da sam na tome stala i sad je sve na mjestu :D

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Mar 2011, 01:14

elrania wrote:@asfodel: meni je ovak kad gledam to isto predivno, al uživo je zbilja puno efektnije s bojom :D
Ma efektno je, al meni se ne može mjeriti s crnom :mrgreen: (zapravo, krivo sam rekla, i ono kad nije osjenčano je savršeno isto, ne znam koje je bolje :rock: )
I da, kad gledam boje ove tvoje su mi super što su žive, a nisu zagasite kao neke u zadnje vrijeme koje viđam. Ta zagasitost mi je baš loša za tetovaže (recimo na onom pička-cvijetu :lol: ). Uglavnom, kad je već boja na tetovaži - nek blješti kao ovo tvoje :partyman:
Idem ja, uživaj u tetki!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2011, 01:16

taj će cvijet za mene biti i rađen u življim bojama :wink:

bok bok :lol:

callac

Post by callac » 20 Mar 2011, 01:21

elri, koja savršena slika :prayer: ali opet moram kenjati da mi je to preveliko i previše će ti se vidjeti, odnosno, ako ju budeš jednog dana morala skrivati, vidim da će biti problema... ali izbor motiva, boja i njegov rad je čisto savršenstvo!! čestitam!!!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2011, 01:24

meni je čak manja nego sam očekivala :mrgreen:
al ono, za moji centimetar :lol: no šalu na stranu, da, dosta je veliko, al opet nije nemoguće sakriti. lako se da preko toga prebaciti malo duži kraći rukavi. slika nije skroz do lakta, već je 4 prsta iznad ko kak sam nekako u početku i gledala da bih radila da baš ne viri skroz ispod rukava kad ne treba.

ajde, baš mi je drago što su komentari toliko pozitivni sa svih strana! nisam očekivala da će tako biti! :D

callac

Post by callac » 20 Mar 2011, 01:38

ma slika je tako lijepa da sam ja ostala PAF, i Vlado je skomentirao da mu se sviđa, kaže da je kao nešto iz WoW-a :lol:
i najbitnije je da si ti zadovoljna i drago mi je da si konačno to nacrtala, koliko dugo se pričalo, smišljalo i skupljalo novce, MORA biti savršeno :mrgreen:
jedva čekam uživo vidjeti :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2011, 02:02

callac wrote:ma slika je tako lijepa da sam ja ostala PAF, i Vlado je skomentirao da mu se sviđa, kaže da je kao nešto iz WoW-a :lol:
i najbitnije je da si ti zadovoljna i drago mi je da si konačno to nacrtala, koliko dugo se pričalo, smišljalo i skupljalo novce, MORA biti savršeno :mrgreen:
jedva čekam uživo vidjeti :D
:lol: :lol: :lol:

joj, ja sam čekam da prođe tih 7-10 dana, da se poguli i da mogu nromalno obuć majicu i valjat se po krevetu bez folije.
idem baš sad zamotat ruku i na spavanje i nadam se da će što prije prestati sa žarenjem

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Mar 2011, 10:06

super je!!! meni je samo žao što sam morala na vlak, pa nisam mogla pratit kako napreduje do kraja. sve je puno sitnih detaljčića i naravno da ide sporije. moram pohvalit i tebe i Zeleta na izboru boja, zbilja su me oduševile ova zlatna i svjetlo crvena. a kak je sve ispalo, po mom skromnom mišljenju, ni kod Vargasice osobno nebi bolje ispalo, tak da, on zbilja svaki puta nadmaši sebe u nekim takvim stvarima koje, ne tako često, radi.
Image

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2011, 11:32

ma mene je on tak jako oduševio tom svojom predanošću da mi je već rezerviran za sljedećih nekoliko motiva.
svaka mu čast i baš sam si nekak sretna kad njega vidim kak je veseo kad mu netko donese takve motive za crtati :D

i apdejt: curim nenormalno :lol: probudila sam se u lokvici oko ruke, sad se luftamo na zraku i tak...

nihil

Post by nihil » 20 Mar 2011, 13:26

oftopić car :finga:

kao sto sam vec negdje rekao,tetovaze u boji djeluju nekako djecje,ali dobro..svida mi se sova

koje su se boje koristile ? ja samo vidim crnu i bijelu i nekako mi se cini da bi bila bolja da je stvarno takva
dolor nil finis

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Mar 2011, 13:31

pa vide se koje su boje: svjeto i tamno crvena, žuta, smeđa, zelena, plava, ljubičasta i roza.
trebaš vidjet new school, pa onda pričat kaj je dječije :zubifale:
Image

Post Reply