Last Post Wins !!!11one
- maddjuro
Re: Last Post Wins !!!11one
potpisah ugovor za iskon Tv, sad samo moram dočekati da mi to stigne, i nabaviti 15m UTP mrežnoga kabela
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
GC modificiran, sada je trenutak istine da vidim radi li ta modifikacija; nadam se samo da je ,kao i s PS2om ,kada se modificira region free; a sa čime drugime bolje to isprobati neko s prvom ninten dovom igrom koja je dobila M rejting "eternal darkness"
- maddjuro
pa da još malo spamam, može li mi netko dati koji savjet za CG , skinuh i spržih image kao što sam i inače radio dosada bez problema za PS2, i neradi, odnesao sam na servis di su mi jučer ugradili ćip, oni tamo pred menom stavili svoju backup verziju igre, i njima radi normalom, i rekoše mi da malo čitam komentare, jer može biti da je ROM bio neispravan; pa bi vas molio za savjete,, jer miniDVDi na koje to pržim su skoro 4x puta skuplji od regularnih DvDa
- elrania
zadro, kak je to onda izgledalo u četvrtak?
- maddjuro
pošto nemam sreće s prženjem igara za GC, a nitko ne daje savjete, možete li mi preporučiti neki program, kojim bi mogao pržiti dvde na taj način da počmem od vanjskoga ruba prema centru
hvala
hvala
- john_constantine
probaj se raspitati o tome na bug forumu. Sumnjam da ovdje ima "znalaca" na tom području...
Michel puši karu.
- Ašow
Takvi programi ne postoje, jer se optički mediji snimaju od sredine prema vanjskim rubovima.
Tako se i učitavaju.
Na vanjskim rubovima ti je gustoća zapisa manja, u centru je najgusca.
Sad, mozda postoji takva pržilica, ali nisam nikad citao ni cuo ni vidio da se na taj način može snimati.
@cons, evo me
Tako se i učitavaju.
Sad, mozda postoji takva pržilica, ali nisam nikad citao ni cuo ni vidio da se na taj način može snimati.
@cons, evo me

- maddjuro
nema nikakvih topica, a sada mi se neda na bugu s tim zamarat, kada nitko nece znat.john_constantine wrote:probaj se raspitati o tome na bug forumu. Sumnjam da ovdje ima "znalaca" na tom području...
Mene muči to što sam kupio konzolu i modificirao je, i sad neznam zašto njma njihov piratski cd radi, a ja sam već spržio 3 dvda, a ti mini dvdi su 8kn, i ni jeda neradi. Koristim mini DVD-r ovaj ovdje neznam zašto meni neradi a njima radi. Jedino da probam neki drugi medij.
InaČE gamecube igre, kao i navodno xbox igre su "pržene" od vanjskoga ruba prema centru i tako ih i očitavaju konzole
naravno, koristio sam upute s foruma, i pržio ih preko imageburna, kao i PS2 igre s kojima nikad nisam ima problema
Last edited by maddjuro on 18 Mar 2011, 21:24, edited 1 time in total.
- john_constantine
jbg, nitko nije savršen.Ašow wrote:Takvi programi ne postoje, jer se optički mediji snimaju od sredine prema vanjskim rubovima.
Tako se i učitavaju.
@cons, evo me

Michel puši karu.
-
a sad pogledati taj čuveni kingov misery 

- maddjuro
damne it all the hell, sad nemogu odigrati onih par GC igara koje su cewl, i nažalost samo za tu konzolu
- Josef K
Jooj super je biloelrania wrote:zadro, kak je to onda izgledalo u četvrtak?

Prvo smo bili u savjetovalištu za studente i tamo nam je neka žena pričala o pojedinim studijima i problemima koji muče studnete

Onda smo se podjelili u dvije grupe i svaku grupu je vodio jedan student po faksu.
SpoilerShow
Iva Sergo i Ante Mesić 

I čak nam je otkrila kak da provalimo na fejs u knjižnici!

Ugl super i sad smo svi nabrijani na studiranje! I ja sam si dodao na popis jednopredmetnu komparativnu (makar ih 8 primaju) jer je taj studij nahvalila ova u savjetovalištu.
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- metallicat