Last Post Wins !!!11one
- Ašow
- Jane Doe
Re: Last Post Wins !!!11one
bi, ak je takva gamad, nek ide u kurac....Info wrote:Evo jedno pitanje za sve![]()
Da vam je rođeni otac ne daj Bože počinio ovakakv zločin, bi li svjedočili protiv njega i zahtijevali najstrožu kaznu?
jer kolko vidim ovo je i onak osoba sklona tako nečem, s obzirom di i kako živi, to se lijepo vidi.... +što je još i pajkan što mu daje neku dodatnu veličinu u vlastitim očima i nadmoć nad drugima....
mogo je tog klinca skuhat na 100 načina da se ovaj zasere ko budala, ali ne, on je išo klinju tražit da ga kokne... to nije u samoobrani ni ništa, to je točno smišljeno....

- Ašow
Pa ono, boli me kurac da počini zločin, njegova stvar.
Ali ne bi svjedočio protiv svojega, nema tog boga.
Ali ne bi svjedočio protiv svojega, nema tog boga.
- Jane Doe
a, valjda sam pošla od toga što takvi u obično i svoje doma teroriziraju (ženu, djacu i sl.) pa ono, općenito, mislim da bi neki klinac kojeg je otac našakavo, i njega i mater, jedva dočekao priliku....

- Ašow
Pa gle, reko sam da je jedina situacija kad bi prebio oca ta da digne ruku na majku.
Ostalo... ne znam, i da ubije covjeka, bilo bi me briga, jebiga, zna sto je napravio i zna sto ga ceka nakon toga i adio.
Ostalo... ne znam, i da ubije covjeka, bilo bi me briga, jebiga, zna sto je napravio i zna sto ga ceka nakon toga i adio.
- Jane Doe
ok, valjda mi je promaklo negdje ovo prvo....Ašow wrote:Pa gle, reko sam da je jedina situacija kad bi prebio oca ta da digne ruku na majku.
a da, ista stvar

- Wendigo
potpis na ovo. taj mali koji je upucan sigurno nije bio nevinašce pošto ga je murija lovila, a policajca i njegove postupke radije neću komentirati. klasičan primjer power abusea.Info wrote:Da mu je jebao mater i oca i kćer; da ga je udario i rukom i nogom i u glavu i u jaja; da mu je ne znam što napravio – ovaj je otišao kući i onda ga tražio da ga ubije te hladnokrvno pucao u njega. Ubio. Klinca. S predumišljajem. Službenim pištoljem.
Trebao je umjesto toga sebi u glavu pucati.
Gade mi se ti nabrijani klinci, ali još više gade mi se naši policajci. Koliko je samo bilo nasilnih slučajeva zadnjih godina.
Sad si razmišljam da je priča glasila "dva lučka radnika se u birtiji posvadila, potukla, pa jedan otišao kući po pištolj, vratio se i upucao drugoga", bi li to zvučalo više vjerovatno? Samo činjenica da je ubojica policajac poteže dodatna pitanja.
Evo jedan komentar susjeda "Žena mu ne radi, imaju bolesno dijete. Njega se uvijek znalo vidjeti u skupim autima bez registracijskih pločica. Mislim da se bavio preprodajom, priča susjed Siniše Šoštarića, 41-godišnjeg policajca koji je prošlog petka službenim pištoljem ubio 18-godišnjeg Ivana Mamića.
Na imanju Šoštarićevih dva su psa rotvajlera, a na lokotom zaključanim ulaznim vratima dvorišta, pored kamere natpis “Ulazite na vlastitu odgovornost”. Mjere osiguranja nedvojbeno ukazuju da je gazda imanja policajac."
Zato ja i rijetko izlazim, imam par frendova kojima mogu vjerovat i to je to.
- john_constantine
Da. Sustav je tu zakazao čim policija ubija ljude na Jarunu. To samo pokazuje da imamo problem u policijskom sustavu. A i kako ne bi? Svi napadaju policiju nas sve strane, koji je već po samome sebi vrlo stresan posao. I onda još kada ih svi u medijima omaložavaju, kritiziraju. A izgubilo se i poštovanje prema njima i sve ostalo. I onda jedan policajac ubije čovjeka, sva policija je kriva. Isto kao i doktori...Info wrote:Da mu je jebao mater i oca i kćer; da ga je udario i rukom i nogom i u glavu i u jaja; da mu je ne znam što napravio – ovaj je otišao kući i onda ga tražio da ga ubije te hladnokrvno pucao u njega. Ubio. Klinca. S predumišljajem. Službenim pištoljem.
Trebao je umjesto toga sebi u glavu pucati.
Gade mi se ti nabrijani klinci, ali još više gade mi se naši policajci. Koliko je samo bilo nasilnih slučajeva zadnjih godina.
Sad si razmišljam da je priča glasila "dva lučka radnika se u birtiji posvadila, potukla, pa jedan otišao kući po pištolj, vratio se i upucao drugoga", bi li to zvučalo više vjerovatno? Samo činjenica da je ubojica policajac poteže dodatna pitanja.
Evo jedan komentar susjeda "Žena mu ne radi, imaju bolesno dijete. Njega se uvijek znalo vidjeti u skupim autima bez registracijskih pločica. Mislim da se bavio preprodajom, priča susjed Siniše Šoštarića, 41-godišnjeg policajca koji je prošlog petka službenim pištoljem ubio 18-godišnjeg Ivana Mamića.
Na imanju Šoštarićevih dva su psa rotvajlera, a na lokotom zaključanim ulaznim vratima dvorišta, pored kamere natpis “Ulazite na vlastitu odgovornost”. Mjere osiguranja nedvojbeno ukazuju da je gazda imanja policajac."
Zato ja i rijetko izlazim, imam par frendova kojima mogu vjerovat i to je to.
A mladić... Ja ću samo reći da mi ga nije previše žao. Po slikama gdje se drži u borbenim položajima, se vidi da je bio razbijač. Sigurno nasilnik u srednjoj školi. I što sve. Mislim, radi malo zakačenja s ramenima, udari nepoznatog čovjeka starijeg od sebe? Živio je razbijačkim životom i kao razbijač je poginuo. Previše je visoko dizao nos, s visokim samopouzdanjem i razbijačkim stavom. Na kraju je to platio i zato mi ga nije žao. I jednostavna činjenica: ništa od toga se ne bi dogodilo da su samo mirno prošli. Ono, pametan popušta, malo si se zakačio i ideš dalje. On je bio pun sebe očigledno ne mislivši da bi ga čovjek mogao tražiti cijelu noć s pištoljem u ruci, i onda ga još jedanput udariti...
I ne bi baš rekao da je u pitanju "power", nego stres... I običnog čovjeka kojega taj klinac udari pred drugima, isto može poludjeti i uzeti pištolj doma od rata ili ilegalno. To što je bio policajac se samo slučajno poklopilo...
Michel puši karu.
- Ašow
Đakovački policajci su kraljevi. 4 real.
Varaždinski su najveća đubrad koja postoji.
a policija u metropoli je kud i kam drugacija.
- john_constantine
je.. ma to kao ono, kada su neki policajci premlatili nekog cigana ili klinca, što god već. A na kraju se pokaže da je on već godinama kradljivac, nasilnik i što sve. I jedanput su ga uhvatili i nalupali ga za sva vremena... A nekoliko tjedna su ga prikazivali kao žrtvu, a zapravo bitanga, niškoristi i obični lopov.Ašow wrote:Đakovački policajci su kraljevi. 4 real.
Nema crno bijelo... A policijska uniforma je vrlo odgovoran posao kao i svaki drugi, samo ovisi kako to tretiraš.
Michel puši karu.
- Wendigo
ne, uopće nije power abuse, murija ga koristi gdje stigne. zato jer mogu i u većini slučajeva se izvuku.
ja inače mrzim huligane, dinamo i te navijačke spike, ali izgleda da ima trunka istine u onome "all cops are bastards".
kakav stres?! zar je stres ako te netko zakači ramenom u prolazu. i zbog toga ideš doma po pištolj s namjerom da upucaš osobu s kojom si doživio takav minoran "konflikt"?
a što se tiče policijskog premlačivanja tog cigana/klinca, koga već.. nije na tebi da govoriš koga treba "nalupati za sva vremena"? to je čisto policijsko iživljavanje (power abuse, again). policija nebi smjela primjenjivati silu osim u slućaju samoobrane ili u nekakvim ekstremnim situacijama, a krađa to nije.
sjeti se onog kratkog filmića, bio je na netu prije par godina, u kojemu nekoliko murjaka sadistički mlati ovisnika u nekoj pripizdini / šumi gdje ih nitko ne vidi i ne čuje.
ja inače mrzim huligane, dinamo i te navijačke spike, ali izgleda da ima trunka istine u onome "all cops are bastards".
kakav stres?! zar je stres ako te netko zakači ramenom u prolazu. i zbog toga ideš doma po pištolj s namjerom da upucaš osobu s kojom si doživio takav minoran "konflikt"?
a što se tiče policijskog premlačivanja tog cigana/klinca, koga već.. nije na tebi da govoriš koga treba "nalupati za sva vremena"? to je čisto policijsko iživljavanje (power abuse, again). policija nebi smjela primjenjivati silu osim u slućaju samoobrane ili u nekakvim ekstremnim situacijama, a krađa to nije.
sjeti se onog kratkog filmića, bio je na netu prije par godina, u kojemu nekoliko murjaka sadistički mlati ovisnika u nekoj pripizdini / šumi gdje ih nitko ne vidi i ne čuje.
Last edited by Wendigo on 08 Mar 2011, 17:02, edited 1 time in total.
- Ašow
a stres je i kad moraš novorođenče skupljati špahtlom po haubi i 50 metara uz cestu.
stres je i kad te nadrkana gomila gađa znakovima.
nije on kriv za stanje u drzavi. Samo malo previše se policiju okrivljuje.
Ima imbecila sa svih strana, al u suštini, to su većinom osobe koji rade svoj posao kao i svaka druga osoba.
To što on nema nikakvog pojma o etici etc. je druga prica.
a sto se tice cigana u vž/čk to ti je drugi par opanaka dingach, to stvarno treba tuč.
I to masovno. Kad sam bio na sudu prije mjesec i pol, bila je jedna mala obitelj od njih 20 tamo.
Ukrali su im gume koje su oni ukrali nekome. Onak, skoro su se tamo međusobno izboli sto je to bilo. A policije gro i ne jebe njih.
Ima imbecila sa svih strana, al u suštini, to su većinom osobe koji rade svoj posao kao i svaka druga osoba.
a sto se tice cigana u vž/čk to ti je drugi par opanaka dingach, to stvarno treba tuč.
I to masovno. Kad sam bio na sudu prije mjesec i pol, bila je jedna mala obitelj od njih 20 tamo.
Ukrali su im gume koje su oni ukrali nekome. Onak, skoro su se tamo međusobno izboli sto je to bilo. A policije gro i ne jebe njih.
- john_constantine
Mah, da je bar bilo samo to... Koliko sam pročitao, kasnije se otkrilo da je bila svađa i da je mladić udario njega poslije zakačenja ramenom. Onda su radili nerede. Pa ga je ovaj lovio, i onda ga je mladić opet udario, a ovaj ga je ustrijelio...Wendigo wrote:ne, uopće nije power abuse, murija ga koristi gdje stigne. zato jer mogu i u većini slučajeva se izvuku.
Ali znaš što... Nemam više volje niti smisla raspravljati uopće o tome, jer se sve svodi na mlaćenje prazne slame. Jednostavno, policajac si je uništio život i sebi i tom mladiću, a mladić je sam najebao zbog svog razbijačkog stava. Ma nasilje nikad nije rješenje... Ali je činjenica da ne postoji crno bijelo, obadvojica su krivi i na kraju se sve završilo tragedijom. A sve se to tako lako moglo izbjeći...
Michel puši karu.
- john_constantine
Da. Ma 90 % tih ljudi koji komentiraju preko facebooka i 24 sata komentara, ne bi izdržali niti tjedan dana kao policajac u službi... Ali istina da niti pravda na svoju ruku baš nije u redu... Previše je tu mogućnosti zlorabe, čak i kada zakon i sudstvo zakaže...Ašow wrote:a stres je i kad moraš novorođenče skupljati špahtlom po haubi i 50 metara uz cestu.
Michel puši karu.
- Ašow