Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Josef K

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Josef K » 06 Mar 2011, 14:38

Kraj Doxa

boyko

Post by boyko » 06 Mar 2011, 14:45

zapil preveč para
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Ašow

Post by Ašow » 06 Mar 2011, 16:52

boyko wrote:zapil preveč para
auh, evo, ja sam se sad probudio od jučer.
brijem da sam od 16:00 pa do 7 ujutro uspio popiti cijelu gajbaru.
Al žestok mamurluk imam.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Mar 2011, 19:03

ah, bratov umnjak. Raste mu koso, odnosno, ne prema van kako bi trebalo i užasno ga boli. Već je mjesec dana bilo tako, ali starci se nisu previše zamarali. I sada će morati na operaciju. E sada je to najteži problem kada je riječ o autističnoj gluhonijemoj blago mentalno retardiranoj osobi... Sada o tom stručnjaku ovisi da li će ga operirati ili ne. A na anesteziju će sigurno morati, a to znači i dosta testiranja. I tko zna kada će uopće doći na red. I kako će brat uopće na to sve reagirati. Mah...
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 06 Mar 2011, 19:07

john_constantine wrote:ah, bratov umnjak. Raste mu koso, odnosno, ne prema van kako bi trebalo i užasno ga boli. Već je mjesec dana bilo tako, ali starci se nisu previše zamarali. I sada će morati na operaciju. E sada je to najteži problem kada je riječ o autističnoj gluhonijemoj blago mentalno retardiranoj osobi... Sada o tom stručnjaku ovisi da li će ga operirati ili ne. A na anesteziju će sigurno morati, a to znači i dosta testiranja. I tko zna kada će uopće doći na red. I kako će brat uopće na to sve reagirati. Mah...
Morat će pod totalnu, to sigurno..u Zg bi došao odmah na red, ako je hitan slučaj, znači neka akutna bol! I ne vidim zaš bi netko vjećao o tome da li operirati ili ne kada se očito radi o stanju koje se neće poboljšati jer nije glavobolja da će proći.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Mar 2011, 19:31

callac wrote:
john_constantine wrote:ah, bratov umnjak. Raste mu koso, odnosno, ne prema van kako bi trebalo i užasno ga boli. Već je mjesec dana bilo tako, ali starci se nisu previše zamarali. I sada će morati na operaciju. E sada je to najteži problem kada je riječ o autističnoj gluhonijemoj blago mentalno retardiranoj osobi... Sada o tom stručnjaku ovisi da li će ga operirati ili ne. A na anesteziju će sigurno morati, a to znači i dosta testiranja. I tko zna kada će uopće doći na red. I kako će brat uopće na to sve reagirati. Mah...
Morat će pod totalnu, to sigurno..u Zg bi došao odmah na red, ako je hitan slučaj, znači neka akutna bol! I ne vidim zaš bi netko vjećao o tome da li operirati ili ne kada se očito radi o stanju koje se neće poboljšati jer nije glavobolja da će proći.
ma predrasude. Ono, bio je već prije jedan zubar koji nije htio raditi na njemu jer je ono "nemiran", a nije niti jednu minutu bio na zubarskoj stolici. Sada prvo ide u čakovec radi pregleda i onda će vidjeti što dalje, to s anestezijom, pa operacija. Samo je pitanje gdje i kad. Dobro podnosi bolove pomoću lijekova, ali prije nije mogao par noći spavati od boli.

Ali takva operacija traje isti dan, ne?
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 06 Mar 2011, 20:26

john_constantine wrote:
callac wrote:
ma predrasude. Ono, bio je već prije jedan zubar koji nije htio raditi na njemu jer je ono "nemiran", a nije niti jednu minutu bio na zubarskoj stolici. Sada prvo ide u čakovec radi pregleda i onda će vidjeti što dalje, to s anestezijom, pa operacija. Samo je pitanje gdje i kad. Dobro podnosi bolove pomoću lijekova, ali prije nije mogao par noći spavati od boli.

Ali takva operacija traje isti dan, ne?
To kad se kaže operacija ne znači da će ga mesariti cijeli dan...traje max 15minuta, treba samo malo zarezati meso, skinuti dio kosti da se impaktirani zub oslobodi dovoljno da može bez problema izać van. Stavi se tri-četiri šava i gotova priča. Par dana će biti naotečen, ali bolovi će nestati, samo ostaje bol kao bilo koje rane na tijelu.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 06 Mar 2011, 20:36

bol + meni je bilo zajebano s gornjim osmicama što se krv slijevala malo i budila sam se prvu noć sa zgrušanijim lokvicama u ustima.

a ta bol je i dost relativna... dečko je vadio umnjak i pio caffetine danima, a ja sam pak bez tableta izdurala 3 komada. :|

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Mar 2011, 23:27

boyko wrote:zapil preveč para
To isto + ne samo alkohol, nego i kave.. cijeli ovaj vikend kad se osvrnem :rolleyes:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Mar 2011, 17:24

elrania wrote:bol + meni je bilo zajebano s gornjim osmicama što se krv slijevala malo i budila sam se prvu noć sa zgrušanijim lokvicama u ustima.

a ta bol je i dost relativna... dečko je vadio umnjak i pio caffetine danima, a ja sam pak bez tableta izdurala 3 komada. :|
Thanks, callac. Ma idući tjedan ide na operaciju. Ipak će na lokalnu anesteziju (mislili su ga prije uspavati), a i neće morati ostati par dana u bolnici, nego će moći ići doma. Sada mu ostaje samo pretrpjeti bolove, jbg, ali bar mu tablete pomažu. Samo što zbog toga ponaša potpuno nezainteresirano oko sebe...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 07 Mar 2011, 17:51

problemi sa sinusima. kud od svega još i to sad...

sandi

Post by sandi » 07 Mar 2011, 18:15

onaj pelin od sinoc mi je maknuo smiješak danas...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

metallicat

Post by metallicat » 07 Mar 2011, 20:08

john_constantine wrote:
elrania wrote:bol + meni je bilo zajebano s gornjim osmicama što se krv slijevala malo i budila sam se prvu noć sa zgrušanijim lokvicama u ustima.

Thanks, callac. Ma idući tjedan ide na operaciju. Ipak će na lokalnu anesteziju (mislili su ga prije uspavati), a i neće morati ostati par dana u bolnici, nego će moći ići doma. Sada mu ostaje samo pretrpjeti bolove, jbg, ali bar mu tablete pomažu. Samo što zbog toga ponaša potpuno nezainteresirano oko sebe...
gledam, kvotaš elri, pišeš callac, wtf, al skužih :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Mar 2011, 20:28

metallicat wrote:
john_constantine wrote:

gledam, kvotaš elri, pišeš callac, wtf, al skužih :lol:
ma da... ne prihvaća više od 3 quota. :zubifale:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 Mar 2011, 22:27

opet grlo peklo jutros :facepalm:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply