Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
bakero

Post by bakero » 17 Aug 2007, 13:22

Beetle Juice - 5/5 obožavam Bartona, obožavam ovako uvrnute i bolesne filmove, obožavam crni humor, obožavam cijeli film..[/quote]

burton je legenda, njegov najdraži mi je edward škaroruki, koji legendaran film!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Aug 2007, 13:29

fido. zanimljiva horor/komedija. Ako na nju naiđete, svakako je pogledajte
I may be an idiot, but i am no fool.

Ghrall

Post by Ghrall » 18 Aug 2007, 12:05

Attack of the giant leeches.Volim te horror sci-fi filmove pa mi je baš zabavan bio.S obzirom koliko je star film i to čudovište nije preloše.

A$H

Post by A$H » 18 Aug 2007, 12:24

Ghrall wrote:Attack of the giant leeches.Volim te horror sci-fi filmove pa mi je baš zabavan bio.S obzirom koliko je star film i to čudovište nije preloše.
nikako da se natjeram to pogledat..znači isplati se?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Ghrall

Post by Ghrall » 18 Aug 2007, 12:49

A$H wrote:
Ghrall wrote:Attack of the giant leeches.Volim te horror sci-fi filmove pa mi je baš zabavan bio.S obzirom koliko je star film i to čudovište nije preloše.
nikako da se natjeram to pogledat..znači isplati se?
Po meni se definitivno isplati, još ako voliš baš ta čudovišta onda ti bi trebao biti dobar.Ne može se mjeriti sa Creature from the black lagoon ali definitivno nije loš film.To sam jučer kupio original u algoritmu.Nisam mogao da ne kupim kad mi je več bilo pred nosom.To mi je cura kupila a ja sam si još uzeo Creature from the hunted sea.Dal si gledao možda taj i kakav je ak jesi?

sikeone

Post by sikeone » 18 Aug 2007, 14:24

Pogledao slasher u dva dijela "Bloody Murder" i nemogu ništa dobro reći o tim filmovima, osim da kopiraju manje više sve poznatije slashere (loše), čak mi je drugi dio bolji jer ima nešto i gore scena i vide se sise i muf kod jedne glumice 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Aug 2007, 21:53

Kada dovršim inferno, konačno prvi Argentov film koji ću gledati (kada demonsi nisu :lol: ), za to vrijeme sam pogledao samo saw - prvi put je baš bio fora, a sada nekako naivno od scene rezanja noge do naivnog scenarija. A scene su prespotovski, bili su više cool prvim gledanjem, a ovako čisto solidno, a na nekim mjestima iritatno, kao scena potjere. I saw 3, konačno našao kvalitetni snimak, mogu baš reći da mi se dopalo. Hrpa bizarnih scena, zamki, solidni obrati, makar malo pretjeran završetak (nisu baš trebali uplesti djevojčicu :? ) Jedino mi je naivna scena s žrtvom i puškom, kuda se baš tu motao? :roll:
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 18 Aug 2007, 21:56

john_constantine wrote:Kada dovršim inferno, konačno prvi Argentov film koji ću gledati (kada demonsi nisu :lol: ), za to vrijeme sam pogledao samo saw - prvi put je baš bio fora, a sada nekako naivno od scene rezanja noge do naivnog scenarija. A scene su prespotovski, bili su više cool prvim gledanjem, a ovako čisto solidno, a na nekim mjestima iritatno, kao scena potjere. I saw 3, konačno našao kvalitetni snimak, mogu baš reći da mi se dopalo. Hrpa bizarnih scena, zamki, solidni obrati, makar malo pretjeran završetak (nisu baš trebali uplesti djevojčicu :? ) Jedino mi je naivna scena s žrtvom i puškom, kuda se baš tu motao? :roll:
ufff :shock: :shock: pogledaj si malo njegove filmove pogotovo suspiria. deep red , tenebre, inferno, phenomena ....
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Aug 2007, 21:58

Aryx wrote:
john_constantine wrote:Kada dovršim inferno, konačno prvi Argentov film koji ću gledati (kada demonsi nisu :lol: ), za to vrijeme sam pogledao samo saw - prvi put je baš bio fora, a sada nekako naivno od scene rezanja noge do naivnog scenarija. A scene su prespotovski, bili su više cool prvim gledanjem, a ovako čisto solidno, a na nekim mjestima iritatno, kao scena potjere. I saw 3, konačno našao kvalitetni snimak, mogu baš reći da mi se dopalo. Hrpa bizarnih scena, zamki, solidni obrati, makar malo pretjeran završetak (nisu baš trebali uplesti djevojčicu :? ) Jedino mi je naivna scena s žrtvom i puškom, kuda se baš tu motao? :roll:
ufff :shock: :shock: pogledaj si malo njegove filmove pogotovo suspiria. deep red , tenebre, inferno, phenomena ....
skida se. :wink:
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 18 Aug 2007, 22:15

exorcism of emily rose - film je fantastičan i jeziv!
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 19 Aug 2007, 01:18

pogleda sam 3 epizode tales frome the crypt!
R.I.P.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Aug 2007, 13:22

sikeone wrote:Pogledao slasher u dva dijela "Bloody Murder" i nemogu ništa dobro reći o tim filmovima, osim da kopiraju manje više sve poznatije slashere (loše), čak mi je drugi dio bolji jer ima nešto i gore scena i vide se sise i muf kod jedne glumice 8)
posebni filmovi - posebno loši :D :D

A glumica je ova na početku:
viewtopic.php?p=5253

metallicat

Post by metallicat » 19 Aug 2007, 23:44

flesh for the beast :D koja brutala :lol: preloša gluma itd ali se isplati pogledat. čak je kraj neočekivan, bar meni :lol:
http://www.imdb.com/title/tt0372921/
Image

elrania

Post by elrania » 20 Aug 2007, 00:21

jesus christ vampire hunter

:?

Aryx

Post by Aryx » 20 Aug 2007, 03:12

Phantasm 1 odlicno . mozda cak najdrazi horror serijal :D tolko trashi a pokusava biti full ozbiljan hahaha predobro :) moram ubrzo ponovo pogledati ostale dijelove
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply