Ženski kutak
- Jane Doe
Re: Ženski kutak
druga bi se najlakše napravila jer su ti šiške sad jako kratke, ali nekako mi je treća ljepša i kaj ju više gledam bila bi lijepa i sa kratkim šiškama tako da, ja sam za br 3 

- Jane Doe
@callac, evo, baš na jednom blogu jedna cura razmišlja napravit to keratinsko ravnanje na dosta dugoj kosi i ovo joj je odgovorila druga cura koja to ima.
neda mi se prevodit i prepričavat da ne fulam neki detalj, pa ću samo copy/paste
nadam se da ćeš imate neki uvid dal su ove zaribale jer nisu stručne, ili kod nas, kako je to obićaj, dolaze proizvodi slabije kvalitete od onih koji se prodaju vani...
neda mi se prevodit i prepričavat da ne fulam neki detalj, pa ću samo copy/paste
nadam se da ćeš imate neki uvid dal su ove zaribale jer nisu stručne, ili kod nas, kako je to obićaj, dolaze proizvodi slabije kvalitete od onih koji se prodaju vani...
SpoilerShow
Hey I just saw your post about how you were considering getting a keratin treatment in your hair. I had a keratin treatment done to my hair and it is quite a lengthy process, but totally worth it in the end. The steps that they take to do it are washing your hair drying it about 90%, put the keratin treatment in ( which they do it as if they are putting dye in your hair), then they dry it again, then they flat iron it like 5 times for each small section of hair, and then ta-da! It's a weird process, but your hair looks normal afterwards just very straight. It is a bit heavier though after because of the keratin. You have to buy a keratin shampoo and conditioner after as well. The part that sucks? You can't wash your hair for three days! Ugh. That was brutal for me. And you cant get any kinks in it or water in it at all. So if it rains and you dont have an umbrella? Get out of the rain ASAP and blow dry your hair the minute you get home so it's straight again. Also. I recommend buying a dry shampoo. Like the dry shampoos that come in an aerosol container. after three days, wash your hair and then blow dry it and it will be straight and frizz free. The thing is, if you let it air dry, you will still have the same curl or wave in your hair but it wont be as much and you won't have any frizz either. = ) Sorry i'm kind of all over the place with this post but I wanted to give you as much info as possible. Hope that helped!

- callac
Jane, tnx, al sam se načitala priča i pričica na hrvatskom i sve redom su hvalile taj salon u kojem sam ja radila i da im kosa nikad nije bila bolja, blablabla... ali ja sam ekstremno nezadovoljna, i danas bila kod svoje frizerke i kad me vidjela samo se pukla smijati, sve mušterije su me gledale pipkale ko cirkusku atrakciju i ne vjeruju da je to to što se reklamira, ja sam hodajuća antireklama
Dogovorila sam šišanje sljedeći petak, ne stigne me primiti ni danas, a ni sljedeći utorak, a ja samo te dane mogu i ne želim da me nitko drugi više ikada pipne
da sam sigurna da će mi se "stara" kosa vratiti kad ovaj glupi učinak nestane, već danas bih počela prat kosu sa normalnim šamponima i raditi sve što se ne smije, ali bojim se da je ovo put bez povratka, kosa dok ne izraste neće biti kao prije
sljedeće pranje ću ju već morati i četkom isfenirati, a čini mi se i peglati jer sinoć nakon pranja nije stajala ravno... toliko o svemu tome.
@elri, hvala na mailu, ništa od toga ne dolazi u obzir jer su sve redom ful kratke otraga sa dužim šiškama, a kod mene je obrnuto...
rekla mi je moja fr. da će mi samo stanjiti vrhove i skinut taj ošećen sloj te izmodelirati friz da nije na stepenice..vidjet ćemo kako će to izgledat pa potraga za frizurama više nije potrebna, hvala svima
Dogovorila sam šišanje sljedeći petak, ne stigne me primiti ni danas, a ni sljedeći utorak, a ja samo te dane mogu i ne želim da me nitko drugi više ikada pipne
@elri, hvala na mailu, ništa od toga ne dolazi u obzir jer su sve redom ful kratke otraga sa dužim šiškama, a kod mene je obrnuto...
rekla mi je moja fr. da će mi samo stanjiti vrhove i skinut taj ošećen sloj te izmodelirati friz da nije na stepenice..vidjet ćemo kako će to izgledat pa potraga za frizurama više nije potrebna, hvala svima
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
od mene nema koristi što se tiče frizure
prva mi je jako ružna, a druge nisu daleko. jedino u obzir dolazi zadnja al grozno je što joj sve preko očiju pada. mada si ionako rekla da zadnja ne

- Asfodel
Um.. Fulao si ceo fudbalStudeni wrote:Pa ti si svejedno 100 godina čekala da čekiraš V for vendetta.Asfodel wrote: Pa nije to film za preporuku!
Iako mislim da kužim što sam htjela reći, ali namjerno pišeš nešto suprotno
@Callac - sretno još jednom. I zapamti, bit će bolje, jer gore od ovoga ne može, jelda?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Studeni
Asfodel wrote: ali namjerno pišeš nešto suprotno![]()
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- sandi
evo svim ženama s foruma sretan dan žena...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Victor Crowley
Taman ja pošo čestitat. Eto sretan vam dan! 
- Decadentor
- Ašow
- metallicat
- Asfodel